Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8651
7.1.11 15:21
Mahja píše:
ivuska.h píše:
Mahja píše:
ivuska.h
Přemýšlela jsem nad tím, a už dříve mě napadlo, že se zeptám, proč se plenky jmenují zrovna ANAVY, zprvu jsem si myslela, že je to zkratka nějakých slov, ale dneska mě to trklo, když jsem četla jméno na té samolepce! Je to myšleno tak, že je to tvé jméno čtené pozpátku? Jako Ivana? :kytka:
Ano ano, geniální dedukce :mrgreen: :mrgreen: Fakt to málokoho napadne, přitom je to tak zřejmé, že? :lol:
No, první mi to vrtalo hlavou, ale najednou to přišlo jako z čistého nebe, když jsem koukla na celé jméno na té nálepce. :zed:
Je to super nápad. :palec:

No super nápad… spíš mě nic nenapadalo tak jsem se uchýlila k této metodě tvorby názvu. Ono to původně vzniklo jako název mé chovatelské stanice někdy v roce 2004.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
7.1.11 15:23

Xlin klidne nas tu dotazama zasobuj,vetsina z nas sem prisla uplne mimo a diky zkusenejsim jedeme v latce. Dobre je,ze mas spoustu casu toho nacist.
Ja ted na novorozence nejradeji pouzivala primo novorozenecke kalhotove pliny - mela jsem teda jen 3,pac nova vyjde 300-400/ ks a opravdu je dlouho nevyuzijes. Nejvic jsem vyuzila haipa daipu pastelku,ale taky jen tak do 3 mesice a ted uz je pouzivam jen sem tam- i kdyz se daji pouzivat jeste hooodne dlouho. Nejleosi je si to vazne vyzkouset…a nekupovat celou plenkovou vybavu hned :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
7.1.11 15:25
ivuska.h píše:
Xlin, tys teda nevydržela odolávat moc dlouho :lol: :lol:

Myslím, že tomu neodolá tady nikdo…
Já přerovnala skříň s plenkama a ještě by se mi tam tak 3 Anavky klidně vlezly…
Z látkovek tu asi magoří všechny :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
7.1.11 15:26
ivuska.h píše:
Mahja píše:
ivuska.h píše:
Mahja píše:
ivuska.h
Přemýšlela jsem nad tím, a už dříve mě napadlo, že se zeptám, proč se plenky jmenují zrovna ANAVY, zprvu jsem si myslela, že je to zkratka nějakých slov, ale dneska mě to trklo, když jsem četla jméno na té samolepce! Je to myšleno tak, že je to tvé jméno čtené pozpátku? Jako Ivana? :kytka:
Ano ano, geniální dedukce :mrgreen: :mrgreen: Fakt to málokoho napadne, přitom je to tak zřejmé, že? :lol:
No, první mi to vrtalo hlavou, ale najednou to přišlo jako z čistého nebe, když jsem koukla na celé jméno na té nálepce. :zed:
Je to super nápad. :palec:
No super nápad… spíš mě nic nenapadalo tak jsem se uchýlila k této metodě tvorby názvu. Ono to původně vzniklo jako název mé chovatelské stanice někdy v roce 2004.

Jednoduché a hezky to zní…
Už to tady zdomácnělo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
7.1.11 15:27

Xylin koukám, že další dušička byla lapena. :mrgreen:
K těm plenkám co jsi házela ten odkaz, osobně jsem neměla, mám ale jejich vkládačky s toho samého materiálu, děsně dlouho schnou a ze sušičky jsou vždy vlhké, oproti ostatním plenkám.
Já sama za sebe ti doporučuji koupit když tak od každého něco, určitě nekupuj celou výbavu od jednoho výrobce, i když já kdybych byla na začátku látkování, věděla co vím teď, prošlo mi rukama tolik plin co mi prošlo, tak bych zakotvila u Anavy, či šijem dětem jednovelikostních plenek. :mrgreen: najdeš na anavy.cz a sijemedete.cz
Je pravda, že všechny jednovelikostní plenky budou na novoška objemnější, ale dítko časem doroste. Určitě bych nedávala ruce pryč od čtvercových plenek, spousta nás na obyč čč začínalo, novorozenecký sklad, sklad na draka. Tyto sklady mi pro malé mimi příjdou nejméně objemné.
Pak také nejsou špatné zavazovací plenky disany, najdeš i na těch stránkách co jsi házela odkaz. Princip zpočívá v tom, že do zavazovací plíny vložíš čč na rovno, dáš separačku, omotáš, zamotáš, zavážeš, dáš svrchní kalhotky a hotovo. Taky dle mě jeden z malá objemného balení.
Tak že klidně se ptej na to co tě bude ještě zajímat. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
7.1.11 15:41

aaa nova duse :mrgreen:
teda tady clovek chvili nejni a hnedka milion prispevku..
jsem byla na poste tak se jdu pochlubit co mi prislo za paradu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
7.1.11 15:41

aaa na modelce, jsem to nevydrzela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
7.1.11 15:42

pod tim ma AIO Bum Genius :mrgreen:

jinak holkam moc dekujuuuuuuuuuu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
7.1.11 15:45
lenholka píše:
pod tim ma AIO Bum Genius :mrgreen:jinak holkam moc dekujuuuuuuuuuu :-D

Krasavice :huban: :huban:
hele a proč má pod vlňáčky AIO plínku? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
7.1.11 15:56
Katy2 píše:
lenholka píše:
pod tim ma AIO Bum Genius :mrgreen:jinak holkam moc dekujuuuuuuuuuu :-D
Krasavice :huban: :huban:
hele a proč má pod vlňáčky AIO plínku? :mrgreen:

no ptz jsme byli venku a ptz urcite nejsou naimpregnovany :mrgreen: to bylo jenom na zkousku abych vedela jak ji padnou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
7.1.11 16:00

Holky, jj, dostaly jste me… a proc tak rychle? Ja nebyla rozhodnuta, jsem typicka VAHA, potrebuju argumenty pro i proti, dlouho vybiram, ale jakmile vyberu, tak je to uz hotovka. Je to super, ze je vas (nas) tolik! :-) ono ja nejvice ocenim asi to, ze mi nebude lito po kazdem pocurani plinku menit… u jednorazovek bych skoncila na 20ks denne a to by me teda asi stvalo hodne… tak prebalim, vyperu, vysusim a je to :-) :palec: a vim, ze je mimi v suchem, cistem a hlavne prirozenem… ja treba osobne nesnasim vlozky pri MS, hnusi se mi to, smrdi to, chodit v igelitu je proste fuj, a predstava, ze v tom je mimi 2 roky v kuse, tak to neeeeee!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
7.1.11 16:01

xlin: super, že jdeš taky do toho!
Za mě: na novoše se mi asi nejvíc osvědčily obyč čtverce na novosklad. Oni totiž čůrají fakt hodně často a tak můžeš přebalovat pořád dokola. Jinak jednovelikostní plenky jsou fajn, ale na malý mimčo si je nedokážu představit, v tomu musí mít ooobr zadek.

A ptej se! od toho tu ta diskuze je :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
7.1.11 16:01

A taky me napadlo, nakoupit pro zacatek par kusu od kazdeho, vyzkouset, co bude sedet a podle toho dokoupit… :palec: a i klasicke plinky budu urcite pouzivat, to je jasne :-) uz studuju :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
7.1.11 16:02

Jste moc hodne, fakt moc diky!!! :-) i ze jste me vzaly tak hezky mezi sebe :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
7.1.11 16:02
xlin píše:
Holky, jj, dostaly jste me… a proc tak rychle? Ja nebyla rozhodnuta, jsem typicka VAHA, potrebuju argumenty pro i proti, dlouho vybiram, ale jakmile vyberu, tak je to uz hotovka. Je to super, ze je vas (nas) tolik! :-) ono ja nejvice ocenim asi to, ze mi nebude lito po kazdem pocurani plinku menit… u jednorazovek bych skoncila na 20ks denne a to by me teda asi stvalo hodne… tak prebalim, vyperu, vysusim a je to :-) :palec: a vim, ze je mimi v suchem, cistem a hlavne prirozenem… ja treba osobne nesnasim vlozky pri MS, hnusi se mi to, smrdi to, chodit v igelitu je proste fuj, a predstava, ze v tom je mimi 2 roky v kuse, tak to neeeeee!!!

Existujou látkové vložky :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí