Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7712
7.1.11 17:37

Super, holky, pozkousime a uvidime… :-) snad poznam, ktere jsou ok a ktere mene ok :-)

Do bavlnky se chystam, asi pristi tyden, tam mi urcite poradi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
7.1.11 17:41
zuzanecka81 píše:
xlin: vítej do klubu! a já jsu taky váha! :dance:vlňáčky disana - natahovací - dají se dávat i na noc? já je zatím jednou nalanolinovala a dumám, zda je nenaráchat ještě jednou, aby byly festovnější držáky. chtěla bych je pak dávat asi na noc s anavami :nevim:

disana jsou jedny z nej držáků, jsou super hlavně na noc. poměrně dobře drží i bez lanolizace, takže myslím, že by jim ta jedna kůra mohla stačit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
7.1.11 17:47

Si děláte srandu, tolik stránek 8-o
A koukám, že máte novou oběť, tak se vychvalují plíny, tak to jó, to chápu :lol: :mrgreen:

xlin, já jsem začala látkovat z čistě líbivosti, ale to mi moc nešlo, vždycky bylo tak nějak snažší vzít tu hnusku. No a nakoplo mě až to, že ve 4m začlo dítě ze dne na den kadit místo jednou za 6dnů šestkrát za den :mrgreen: No a samozřejmě se vyčůral do hnusky, přebalila jsem a on se během 10min do ní vykadil a takto to šlo a já házela hnusky do koše a když byl košík po půl dni plnej, tak mě to nakrklo a začla jsem dávat doopravdy navážno látkovat. Pak jednou nastal ten slavný den, kdy v naší domácnosti už hnusky vůbec nebyli :mrgreen:

Jinak dítě mi dnes poprvé hodilo bobana dobrovolně do nočníku :lol: :dance: Celý den byl vzorňák, v suchu, až teď už na to kašle, neříká si, ale co, většinu dne v suchu, včerejšek též, tak podle toho ta kůže v intimních partiích začíná vypadat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
7.1.11 17:53

gladys a čím to bylo, že začal náhle tak trousit? já už zase čekám víc jak sedm dní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
7.1.11 18:01
Gladys píše:
No a nakoplo mě až to, že ve 4m začlo dítě ze dne na den kadit místo jednou za 6dnů šestkrát za den :mrgreen: No a samozřejmě se vyčůral do hnusky, přebalila jsem a on se během 10min do ní vykadil a takto to šlo a já házela hnusky do koše a když byl košík po půl dni plnej, tak mě to nakrklo a začla jsem dávat doopravdy navážno látkovat.

To znám, malá kadí 4× denně. A bylo to stylem, že jsem sundala hnusku, dala pod ní novou a než jsem rozlepila ty zapínátka, tak PRD a bylo to. Takže vyhodit a novou. Zabalila jsem a za dvacet minut PRD a znova :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
31594
7.1.11 18:07

zuzi, nemám tušení, byl plně kojený, akorát v té době byla krize s mlíkem, on je to takový můj opožděneček, tak asi 3m spurt :lol: Tak se asi změnilo složení mlíka, plus v té době dozrává trávicí systém, tak asi všechno dohromady. Ono se to během cca 2-3týdnů upravilo, první dny jsme s dr mysleli, že je to průjem, dostával smectu, ale když jsem ji nedala, tak se to stejně hned vrátilo, tak jsem se to rozhodla považovat za vývoj a nechala to být 8-) No a v 5m jsme začali s příkrmy :oops: Chtěla jsem vydržet do 6m, ale měla jsem děsné „puzení“, tak jsem začla dřív :lol: a pak už kadil pravidelně, když jsme vychytali, že mrkev samotnou fakt néé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
7.1.11 18:15
xlin píše:
No to asi urcite :-D Jinak ty Anavy jsou teda fakt good, jo? Mi je jedno totiz, jestli dam 400,– za celobambusy nebo 400,– za anavy… vypadaji jako fakt skvely kompromis mezi vsemi plenkami…
No a pro zacatek kolem 20 plinek staci, ne? Kdyz budu prat kazdy den…

Xlin Anavy jsou fakt super, a hlavně hodně savé, opravdu poberou hodně i u velkého dítěte. Já třeba na doma dávám Eli jen tu dlouhou vkládačku co je v nich, je tam pak ještě malá, tu dávám jen když vím, že v té plíně bude muset býd dýl, třeba v autě. :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
7.1.11 18:17
xlin píše:
Super, holky, pozkousime a uvidime… :-) snad poznam, ktere jsou ok a ktere mene ok :-)Do bavlnky se chystam, asi pristi tyden, tam mi urcite poradi :-)

Xlin ty jsi odkud?
Jinak v Bavlnce toho moc nemají bohužel, spíš tam vedou ty popolini, bambinex, imse vimse, pop-in, disany a to asi tak vše. Krásné plenky jako Anavy, Šijeme dětem, Itti Bitti, tam fakt nenajdeš, teda aspoň v OV opravdu ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
7.1.11 18:24

Tedy nečetla jsem těch 1241 stran přede mnou 8-o … tak jen přidám, že používám čtvercové látkové pleny Kikko (podle mne nejlepší) nebo Libštátské. Máme i něco jiného, žádná speciální značka, ale ty jsou dobré tak akorát na utírání blinkání. Čtvercové se mi líbí hlavně kvůli sušení - večer doma pověsím a ráno už můžu používat. Jinak od narození (teď budou malé 3 měsíce)nežehlím, ale peru na 95.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
7.1.11 18:27

Tak bacha, jdu s fotkama…jako fotit bujny batole je fakt neco na moje nervy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
7.1.11 18:29

…musela jsem ho uplatit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
7.1.11 18:29

…takze muzu luxovat znova…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
7.1.11 18:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
7.1.11 18:31

a medvedy navrch

A popravde nechapu, jak bych to davala pidimimi, Ta plina mi ted na nem prijde akorat :mrgreen: Ja ale nemam rada velky zadky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
7.1.11 18:32
asha píše: …takze muzu luxovat znova…

Jůůůůůůů tuhle máme taky. :mrgreen:
http://img5.rajce.idnes.cz/…P5160051.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek