Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7712
7.1.11 21:09

No holky, tak to se nechci videt za chvili ja :-D ja se budu drzet, ted jeste nic, v breznu pak az :-D oni to tak casto obmenuji???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
7.1.11 21:09
asha píše:
xlin píše:
no vy mi teda davate tady :-D jste tu celkem vesela kopa, co? :-D jsem rada, ze jsem vas objevila :-)
No jo srandy kopec…jsem si dneska vyzvedla na poste Anavy a ejhle: novy zbozi! :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (ze ja sem vubec kdy lezla! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

Já to říkám pořád, že nám to ta Iva dělá schválně, když nám dojdou plíny, tak aby jsme slintaly po nových. :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
7.1.11 21:10
xlin píše:
No holky, tak to se nechci videt za chvili ja :-D ja se budu drzet, ted jeste nic, v breznu pak az :-D oni to tak casto obmenuji???

No ,my to vykoupime…Pak se ja teda osobne raduju,ze mne tam uz NIC,VAZNE NIC VIC NELAKA ZA VZOR-no apak zjistim,ze to zase doplnili :zed: :zed: :zed: 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
7.1.11 21:11
xlin píše:

No oni stále přidávají nové a nové potisky, něco se vyprodá, našiji se další nové a pořád dokola. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
7.1.11 21:13

Ty jo holky a neměly by jsme opravdu navštívit nějakého psychouše? To přeci není normální, taková závislost na plenkách, vždyť ty děti do toho jen čůraj a kadí a my tady nad tím tak slintáme. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
7.1.11 21:13

Já jsem na tom dobře. :mrgreen: Mně se vzory Anavy sice líbí, ale plenka Poli úplně nesedí.

Já teď furt řeším, zda mé krejčovské schopnosti dosáhly už takové míry, že se si můžu koupit látky na ŠD. :nevim: Ale asi ještě ne. Ještě chvíli budu trénovat na ručnících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
7.1.11 21:14

toto taky nevypadá špatně ne? :wink:
http://ny-image2.etsy.com/…01883286.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712

No sleduju, ze z toho mate trosku uchylku tady :-D zatim pisu mate, protoze ja jeste neeee :oops: :wink: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730

No ale ja uz fakt nic nepotrebuju! Vzdyt pocitam, ze v lete Benovi ty pliny seberu! A co pak s tim…neee, reseni mi sem nepiste, pred chvili mi ho rekla kamoska. (momentalne jsem rozhodnuta, ze 4. neeeee :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: …ale to treba zas prejde)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
Achdarek píše:
Já jsem na tom dobře. :mrgreen: Mně se vzory Anavy sice líbí, ale plenka Poli úplně nesedí.Já teď furt řeším, zda mé krejčovské schopnosti dosáhly už takové míry, že se si můžu koupit látky na ŠD. :nevim: Ale asi ještě ne. Ještě chvíli budu trénovat na ručnících.

No jo no, nekupuješ sice Anavy, ale nakupuješ jiné. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
7.1.11 21:15
Katy2 píše:
Ty jo holky a neměly by jsme opravdu navštívit nějakého psychouše? To přeci není normální, taková závislost na plenkách, vždyť ty děti do toho jen čůraj a kadí a my tady nad tím tak slintáme. :mrgreen:

Jo,prej se tomu rika ‚davova psychoza‘ :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
7.1.11 21:16
asha píše:
No ale ja uz fakt nic nepotrebuju! Vzdyt pocitam, ze v lete Benovi ty pliny seberu! A co pak s tim…neee, reseni mi sem nepiste, pred chvili mi ho rekla kamoska. (momentalne jsem rozhodnuta, ze 4. neeeee :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: …ale to treba zas prejde)

Hele a jak mu ty plíny vezmeš? Máš nějakou osvědčenou taktiku jak na to? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
asha píše:

Neee,ZADNE CTVRTE,ty svou plenkovou vybavu pak preci prodas za velice levny peniz trebaa…treba…MNĚ :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
Katy2 píše:
Achdarek píše:
Já jsem na tom dobře. :mrgreen: Mně se vzory Anavy sice líbí, ale plenka Poli úplně nesedí.Já teď furt řeším, zda mé krejčovské schopnosti dosáhly už takové míry, že se si můžu koupit látky na ŠD. :nevim: Ale asi ještě ne. Ještě chvíli budu trénovat na ručnících.
No jo no, nekupuješ sice Anavy, ale nakupuješ jiné. :mrgreen:

To máš sice pravdu, ale aspoń se nemusím bát, že mi je někdo vykoupí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
7.1.11 21:18

No, holky, necham vas tu s plinkama a jdu zehlit :-D detske oblecky samozrejme :-D tak pa a pak dobrou a jeste jednou moc diky, ze jste me mezi sebe vzaly!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure