Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
No holky, tak to se nechci videt za chvili ja
ja se budu drzet, ted jeste nic, v breznu pak az
oni to tak casto obmenuji???
asha píše:xlin píše:No jo srandy kopec…jsem si dneska vyzvedla na poste Anavy a ejhle: novy zbozi!
no vy mi teda davate tadyjste tu celkem vesela kopa, co?
jsem rada, ze jsem vas objevila
![]()
![]()
![]()
(ze ja sem vubec kdy lezla!
![]()
![]()
)
Já to říkám pořád, že nám to ta Iva dělá schválně, když nám dojdou plíny, tak aby jsme slintaly po nových.
![]()
xlin píše:
No holky, tak to se nechci videt za chvili jaja se budu drzet, ted jeste nic, v breznu pak az
No ,my to vykoupime…Pak se ja teda osobne raduju,ze mne tam uz NIC,VAZNE NIC VIC NELAKA ZA VZOR-no apak zjistim,ze to zase doplnili
![]()
xlin píše:
No holky, tak to se nechci videt za chvili jaja se budu drzet, ted jeste nic, v breznu pak az
No oni stále přidávají nové a nové potisky, něco se vyprodá, našiji se další nové a pořád dokola. ![]()
Ty jo holky a neměly by jsme opravdu navštívit nějakého psychouše? To přeci není normální, taková závislost na plenkách, vždyť ty děti do toho jen čůraj a kadí a my tady nad tím tak slintáme. ![]()
Já jsem na tom dobře.
Mně se vzory Anavy sice líbí, ale plenka Poli úplně nesedí.
Já teď furt řeším, zda mé krejčovské schopnosti dosáhly už takové míry, že se si můžu koupit látky na ŠD.
Ale asi ještě ne. Ještě chvíli budu trénovat na ručnících.
toto taky nevypadá špatně ne? ![]()
http://ny-image2.etsy.com/…01883286.jpg
No sleduju, ze z toho mate trosku uchylku tady
zatim pisu mate, protoze ja jeste neeee
![]()
No ale ja uz fakt nic nepotrebuju! Vzdyt pocitam, ze v lete Benovi ty pliny seberu! A co pak s tim…neee, reseni mi sem nepiste, pred chvili mi ho rekla kamoska. (momentalne jsem rozhodnuta, ze 4. neeeee
…ale to treba zas prejde)
Achdarek píše:
Já jsem na tom dobře.Mně se vzory Anavy sice líbí, ale plenka Poli úplně nesedí.Já teď furt řeším, zda mé krejčovské schopnosti dosáhly už takové míry, že se si můžu koupit látky na ŠD.
No jo no, nekupuješ sice Anavy, ale nakupuješ jiné. ![]()
Katy2 píše:
Ty jo holky a neměly by jsme opravdu navštívit nějakého psychouše? To přeci není normální, taková závislost na plenkách, vždyť ty děti do toho jen čůraj a kadí a my tady nad tím tak slintáme.
Jo,prej se tomu rika ‚davova psychoza‘ ![]()
asha píše:
No ale ja uz fakt nic nepotrebuju! Vzdyt pocitam, ze v lete Benovi ty pliny seberu! A co pak s tim…neee, reseni mi sem nepiste, pred chvili mi ho rekla kamoska. (momentalne jsem rozhodnuta, ze 4. neeeee![]()
![]()
Hele a jak mu ty plíny vezmeš? Máš nějakou osvědčenou taktiku jak na to? ![]()
asha píše:
No ale ja uz fakt nic nepotrebuju! Vzdyt pocitam, ze v lete Benovi ty pliny seberu! A co pak s tim…neee, reseni mi sem nepiste, pred chvili mi ho rekla kamoska. (momentalne jsem rozhodnuta, ze 4. neeeee![]()
![]()
Neee,ZADNE CTVRTE,ty svou plenkovou vybavu pak preci prodas za velice levny peniz trebaa…treba…MNĚ
![]()
Katy2 píše:Achdarek píše:No jo no, nekupuješ sice Anavy, ale nakupuješ jiné.
Já jsem na tom dobře.Mně se vzory Anavy sice líbí, ale plenka Poli úplně nesedí.Já teď furt řeším, zda mé krejčovské schopnosti dosáhly už takové míry, že se si můžu koupit látky na ŠD.
To máš sice pravdu, ale aspoń se nemusím bát, že mi je někdo vykoupí. ![]()
No, holky, necham vas tu s plinkama a jdu zehlit
detske oblecky samozrejme
tak pa a pak dobrou a jeste jednou moc diky, ze jste me mezi sebe vzaly!