Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PetkaK
8.1.11 09:39

plavky
Holky nemáte některá zkušenost s těmito plavkami? http://www.proslunicka.cz/…e-barvy.html

• Citovat
  • Upravit
7712
8.1.11 09:42

Katy a tam se uz nic nevsiva jako nepromokaveho nebo tak??? To se jen usije, naimpregnuje v tom lanolinu a hotovo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
8.1.11 09:43

Petko s těmito plavečky zkušenost nemám, já si koupila V Bavlnce plavečky od Bambinexu a jsem s nimi spokojená. :lol:
Jo a ještě k těm vlňáčkům, taky je další možnost a to koupit třeba někde v bazaru 100%merino svetr a ušít je s něho. Na netu jsou někde i návody, jak se svetru naštíhat a ušít. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
8.1.11 09:44
xlin píše:
Katy a tam se uz nic nevsiva jako nepromokaveho nebo tak??? To se jen usije, naimpregnuje v tom lanolinu a hotovo???

jo jo přesně tak, uplete, naimpregnuje a hotovo. Teda ještě se musí usušit. :wink: Vlna sama o sobě má skvělé vlastnosti, vlhko nepropustí a přitom perfektně větrá. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
8.1.11 09:48

A tady ještě něco o vlňáčcích, našla jsem na netu tak kopíruji, já to prostě neumím tak přesně napsat jak to myslím. :mrgreen:
Lanolin, který vlna přirozeně obsahuje, je voděodolný a má antibakteriální účinky, takže kalhotky je možné prát jen 1× za několik týdnů. Lanolin dokáže dokonce odbourat moč - pokud jsou kalhotky jen navlhlé, stačí je na chvíli vyvěsit na vzduch a za chvíli znovu voní po lanolinu. Jsou vhodné pro citlivé děti, které trpí na opruzeniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
8.1.11 09:51

Hezky rano

s vlnackama od Disany jsem byla MAXIMALNE SPOKOJENA,MILOVALA JSEM JE,akorat z vel.M nam dite velice brzy vyrostlo a tak uz sly dal :wink:
Ted mam zalusk na vetsi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
8.1.11 09:55

tak ja jdu ukazat prvni pokus… :-D
akorat tim mobilem fotit to je katastrofa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
8.1.11 09:55

Dobre ranko :)
Teda tady to zije, to bych v sobotu po ranu necekala :mrgreen:

Jinak ja taky hlasuju pro pidimini vazacky Disany a vlnaky :palec: Mela jsem jich asi 20, uplne jsem jim propadla. Ted mame ty HHs a B. je uplne miluje, vzdycky se u vazani rehni, zveda zadek… :lol:
Na mrnavy mimi jsem davala i jen tu salku, uz jsem davala fotku. To je upleteny za chvilku a zvladne to kazda, co umi hladce-obrace :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
8.1.11 09:57

A jeste sem prihodim foto moji zamilovany…tu si snad i schovam, nemuzu se odhodlat pustit ji dal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
8.1.11 09:58

Holky, a s těmi Anavy easy jste taky spokojené? Můžou být i na malé mimi nebo budou moc objemné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
8.1.11 10:02

asha vidíš, na vlněnou šáličku bych málem zapoměla, taky super varianta a hlavně jednoduchá. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
8.1.11 10:04

Asho - krasne! Mamka uz ma navody a pusti se brzy do pleteni :-D je nastesti stejny maniak jako ja :-D Jinak muzou se uplest cele ty vlnacky z Meriny???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
8.1.11 10:06

Zuzanecko pripisu to sestre na seznam a budu doufat,ze je maji a ze to nejak nepoplete :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
8.1.11 10:09
xlin píše:
Asho - krasne! Mamka uz ma navody a pusti se brzy do pleteni :-D je nastesti stejny maniak jako ja :-D Jinak muzou se uplest cele ty vlnacky z Meriny???

Můžeš ale nesmí mít upravu superwash

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
8.1.11 10:09
bramburka81 píše:
Xlin - já jen doporučuju s nakupováním pomalu nebo chvíli posečkat, jinak dopadneš jak já, miminko ještě není na světě, ale mě to nakupování plínek taaak baví :mrgreen: :-P . Ještě si tady vždycky přečtu nějaké tipy a objednávám :-).

Neboj, ja mam doma stop stav s nakupovanim, protoze mame necekane vydaje (injektaz sklepa), takze ted na to nejsou finance, az v breznu zacnu nakupovat zase :-) Jeste pocitam na mimi takovych 30tis., a to uz mame zaklad jako postylku, kocarek, cest. postylku, obleceni apod… :-( je to hold draha vec dneska mit dite :-D ale zustane to na druhe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure