Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Katy a tam se uz nic nevsiva jako nepromokaveho nebo tak??? To se jen usije, naimpregnuje v tom lanolinu a hotovo???
Petko s těmito plavečky zkušenost nemám, já si koupila V Bavlnce plavečky od Bambinexu a jsem s nimi spokojená. ![]()
Jo a ještě k těm vlňáčkům, taky je další možnost a to koupit třeba někde v bazaru 100%merino svetr a ušít je s něho. Na netu jsou někde i návody, jak se svetru naštíhat a ušít. ![]()
xlin píše:
Katy a tam se uz nic nevsiva jako nepromokaveho nebo tak??? To se jen usije, naimpregnuje v tom lanolinu a hotovo???
jo jo přesně tak, uplete, naimpregnuje a hotovo. Teda ještě se musí usušit.
Vlna sama o sobě má skvělé vlastnosti, vlhko nepropustí a přitom perfektně větrá. ![]()
A tady ještě něco o vlňáčcích, našla jsem na netu tak kopíruji, já to prostě neumím tak přesně napsat jak to myslím. ![]()
Lanolin, který vlna přirozeně obsahuje, je voděodolný a má antibakteriální účinky, takže kalhotky je možné prát jen 1× za několik týdnů. Lanolin dokáže dokonce odbourat moč - pokud jsou kalhotky jen navlhlé, stačí je na chvíli vyvěsit na vzduch a za chvíli znovu voní po lanolinu. Jsou vhodné pro citlivé děti, které trpí na opruzeniny.
Hezky rano
s vlnackama od Disany jsem byla MAXIMALNE SPOKOJENA,MILOVALA JSEM JE,akorat z vel.M nam dite velice brzy vyrostlo a tak uz sly dal ![]()
Ted mam zalusk na vetsi ![]()
tak ja jdu ukazat prvni pokus… ![]()
akorat tim mobilem fotit to je katastrofa…
Dobre ranko ![]()
Teda tady to zije, to bych v sobotu po ranu necekala ![]()
Jinak ja taky hlasuju pro pidimini vazacky Disany a vlnaky
Mela jsem jich asi 20, uplne jsem jim propadla. Ted mame ty HHs a B. je uplne miluje, vzdycky se u vazani rehni, zveda zadek… ![]()
Na mrnavy mimi jsem davala i jen tu salku, uz jsem davala fotku. To je upleteny za chvilku a zvladne to kazda, co umi hladce-obrace ![]()
A jeste sem prihodim foto moji zamilovany…tu si snad i schovam, nemuzu se odhodlat pustit ji dal ![]()
Holky, a s těmi Anavy easy jste taky spokojené? Můžou být i na malé mimi nebo budou moc objemné?
asha vidíš, na vlněnou šáličku bych málem zapoměla, taky super varianta a hlavně jednoduchá. ![]()
Asho - krasne! Mamka uz ma navody a pusti se brzy do pleteni
je nastesti stejny maniak jako ja
Jinak muzou se uplest cele ty vlnacky z Meriny???
Zuzanecko pripisu to sestre na seznam a budu doufat,ze je maji a ze to nejak nepoplete ![]()
xlin píše:
Asho - krasne! Mamka uz ma navody a pusti se brzy do pletenije nastesti stejny maniak jako ja
Jinak muzou se uplest cele ty vlnacky z Meriny???
Můžeš ale nesmí mít upravu superwash
bramburka81 píše:
Xlin - já jen doporučuju s nakupováním pomalu nebo chvíli posečkat, jinak dopadneš jak já, miminko ještě není na světě, ale mě to nakupování plínek taaak baví![]()
. Ještě si tady vždycky přečtu nějaké tipy a objednávám
.
Neboj, ja mam doma stop stav s nakupovanim, protoze mame necekane vydaje (injektaz sklepa), takze ted na to nejsou finance, az v breznu zacnu nakupovat zase
Jeste pocitam na mimi takovych 30tis., a to uz mame zaklad jako postylku, kocarek, cest. postylku, obleceni apod…
je to hold draha vec dneska mit dite
ale zustane to na druhe…
plavky
Holky nemáte některá zkušenost s těmito plavkami? http://www.proslunicka.cz/…e-barvy.html