Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7712
8.1.11 11:44

Kaslete na to, holky, at si kazda maminka vybere podle sveho… to je na nich, my svet nespasime… to je opravdu tak leda na hadky, je to i otazka vkusu podle me…

Jinak kolik mam koupit pro zacatek tech DISAN??? To se nemeni pokazde pri prebalovani kazde plinky, nebo jo??? Budu do nich davat plinky a vlozku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
8.1.11 11:59

Ad invaze - zrovna jsem o tom přemýšlela dneska cestou z DMka, kde jsem byla pro žlučové mýdlo :mrgreen: Napadlo mě, že by nebylo špatné navštívit nějaký pořad typu Sama doma nebo Receptář, a popovídat o látkování. Protože běžný konzumní tvor o tom nemá ani ánunk, leda když se nudí, má rád interfernet a omylem narazí na nějaký deníček od mabit :mrgreen:
Ne, fakt, pozvat do nějakého pořadu znalou osobu typu paní Anavy, co by vysvětlila, ukázala.

Jinak jestli plánujete invazi do hnuskařského fora, hoďte link, jsem pro každou špatnost :twisted:

• Citovat
  • Upravit
22590
8.1.11 12:01

Bruni tusim,ze zrovna nedavno nekdo psal,ze v Sama doma neco o latkovani bylo…a myslim,ze i na docela dobre urovni.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
8.1.11 12:02
xlin píše:
Jinak kolik mam koupit pro zacatek tech DISAN??? To se nemeni pokazde pri prebalovani kazde plinky, nebo jo??? Budu do nich davat plinky a vlozku…

Když Ti pročúrá to, čím to vycpeš, až na Disanu, tak měníš i tu, jinak nemusíš, když je čistá a suchá.
Podle mého bych koupila tak 3ks a uvidíš, jak jim přijdeš na chuť. Já je třeba kupovala až teď nedávno, předtím jsem je vůbec nepoužívala. A teď teda ze zvědavosti, když to všechny tak chválí, taka aby mi něco náhodou neuteklo :mrgreen: A pak mám 3ks BI zavazovaček, ty jsou zas jiné, můžu porovnávat 8-)

• Citovat
  • Upravit
4509
8.1.11 12:03

no ty brdo ze ja si pro ten zlucak taky neskocila do dmky, jenze predstava natriskanyho busu s miminem me odrazuje, ale ted uz mam zlucak na ceste 14dni!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
Mirii píše:
Bruni tusim,ze zrovna nedavno nekdo psal,ze v Sama doma neco o latkovani bylo…a myslim,ze i na docela dobre urovni.....

Fakt? No vidíš, měla bych na to koukat. Kdy a na čem to vůbec dávají? Já viděla jednou kousek :oops:

• Citovat
  • Upravit
4509

a holky, ty disany, zhodnotil by mi to nekdo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
8.1.11 12:04
lenholka píše:
no ty brdo ze ja si pro ten zlucak taky neskocila do dmky, jenze predstava natriskanyho busu s miminem me odrazuje, ale ted uz mam zlucak na ceste 14dni!! :cert:

Ty nemáš posunovadlo na čtyřech kolech? Neboli motorizovaný kočár? :lol:

Jo holky, neměly byste slušný link na recept na longiese? Že bych pro větší úspěch mámu poprosila ještě o ně, vlňáčky se jí povedly :palec:

• Citovat
  • Upravit
7712
8.1.11 12:04

Bruni - no nejlepsi bylo, jak jsem cetla, jak jsi byla zaprisahla jednorazovka a najednou je z tebe taky latkarka :D jeden clanek a co to udela co…

OK, koupit treba troje ty DISANY… Je to ono? http://www.mamaja.cz/…lenka-disana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
8.1.11 12:06
xlin píše:
Bruni - no nejlepsi bylo, jak jsem cetla, jak jsi byla zaprisahla jednorazovka a najednou je z tebe taky latkarka :D jeden clanek a co to udela co…OK, koupit treba troje ty DISANY… Je to ono? http://www.mamaja.cz/…lenka-disana

Jo, to je ono.
No víš jak, mne už to napadlo dřív, ale potřebovala jsem logické argumenty. To jednak a druhak nemám ráda to, čemu nerozumím, proto tomu chci přijít na kloub :mrgreen: To je profesionální deformace :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4509
8.1.11 12:07

teda ja mam ted 4 disany a zda se mi to malo :mrgreen:

Bruni uz jsi se zkousela nacpat s kocarem do mhd v praze?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
8.1.11 12:09
lenholka píše:
teda ja mam ted 4 disany a zda se mi to malo :mrgreen:Bruni uz jsi se zkousela nacpat s kocarem do mhd v praze?? :lol:

Však ale říkám, že to vyzkouší a když tomu přijde na chuť, může dokoupit. Ale kdyby jich koupila deset a pak jí to nevyhovovalo, je to škoda, sice je prodá, ale za míň. Šmarjá Ty jsi z Prahy??? Pět let mi tam bohatě stačilo, ještě dneska mám osypky, když musím projíždět skrz :poblion: Zlatě na vesnici se slepicema na zahradě a ovcema pod oknem :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7712
8.1.11 12:10

no ja jsem si to teda ted komplet sepsala pro ten zacatek a vychazi to cca. na 6230,–. Pokud by vas zajimal muj seznam, tak se ozvete, klidne ho sem dam… Podle toho, co jsem vycetla a co chci spis zkusit… sazim zezacatku na plinky a Disany a kalhotkove budu zkouset anavy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
8.1.11 12:10

Bruni nedávno tuším v Sama doma byla nějaká osvěta na látkové plenky. :wink:

Xlin, no obvykle se Disana mění při přebalování celá, teda pokud je taky navlhlá či mokrá, občas se stane, že mokrý je fakt jen vnitřek, v tom případě jsem vymenila jen tu čč uvnitř a separačku. :wink: Kolik pro začátek koupit? Hele já bych jich fakt moc raději nebrala, ono dokoupit je můžeš kdykoliv, tak že já hlasuji tak pro 5ks na zkoušku. Jsi z Ostravy, tak že nemámáš problém pak kdykoliv pro Disany zajet do Bavlnky, tam je mají skladem stále. :wink:
Jak říkám já osobně bych pro začátek látkování vzala asi tohle.
5 x disana zavazovací
1 balení separačních plenek (pro mimi prý vhodnější celulozové, nyní jsou na trhu i 50% celuloza a 50%viskoza, dle mě dobrý kompromis)
1 x snapy sponku
40čč víc je podle mě zbytečné
vkládací plenky bych asi taky řešila až později, na malé mimi netřeba, nečůrá takové dávky jako rok staré batole. :mrgreen: Max bych vzala ty ikea žíňky, stojí pár korun a v nejhorším využiješ i na něco jiného.
tak 5 ks - 10ks kalhotkových plín
a cca 4 x svrchňáčky, pul, flecc či vlnu, záleží na tom co budeš preferovat, já osobně jedu více méně jen ve vlně hlavně doma, na cestování mám pár plín vše v jednom, ale ty dávám fakt jen na cesty, doma mě opravdu neberou. :wink:
Osobně preferuji zapínání na patentky, sucháče jsou sice rychlejší, ale mi k srdci nepřirostly, prostě se obvykle tak nějak všelijak začnou po čase kroutit a některé přestanou i držet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
8.1.11 12:11
Mirii píše:

No to jsem byla já. :mrgreen:
Sice tam neukazovali takové krásné plínky jako Anavy, či Šijme dětem, ale měli tam popolini kalhotkové, vícevrstvé, taky mluvila paní o materiálech atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure