Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
13.1.11 13:19
Oskárek píše:
mabit píše:
holky potřebuju rady
kamarádka M8 14 měsíčhí holku v hnuskách,te%d čeká druhý a chtěla by začít lárkovat ,že bude mít obě děti v látce..chce pomoct z výbavoulátkovou tak aby měla na obě děti stejný plenky,aby nemusela rozlišovat plenyy..tak jsem jí poraidila jednovelikostní,čč,zavazovačky-ale já přeci jen nemám zkušenost s plínkama pro děti nad rok :think: co ještě byste jí poradili?!

já myslim, žes poradila dobře. ono je to od nějakýho +- půl roku jedno, dítě už tolik nepříbírá. já začla látkovat zhruba v té době a už jsem ani žádnou plínu nemusela zmenšovat. a všechno máme buď jednovelikostní nebo L
pokud chce plíny na oboje, tak bych vynechala třeba haipa daipa pastelky, ty už kolem těch 10 kg špatně padnou

jinak na kikko bambusový bysme mohli vyhlásit soutěž o srážení. ty barevný mám snad 30×40 cm 8-o

Fakt se ti tak hodně srazily? Asi taky přebeřím až se dítě vzbudí, jen teda já suším v sušičce, tak že se asi srážejí více. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
13.1.11 13:20

Katy já právě taky v sušičce a na střední stupeň. Hele schválně je jdu změřit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
13.1.11 13:20

Ta njevětší je prosincová, ta prostřední z října a ta nejmenší je od srpna :) - zrovna včera jsem je porovnávala.

Jinak je teda peru už jen na 40°C - protože je dávám většinou na noc a malá v noci nekadí, takže jsou jen počůrané.

• Citovat
  • Upravit
51750
13.1.11 13:22
Oskárek píše:
Katy já právě taky v sušičce a na střední stupeň. Hele schválně je jdu změřit :mrgreen:

No a víš co, mě se zdá, že více sražené mám právě ty bílé, né ty barevné. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
13.1.11 13:22

Žádná suchá, tak jsem se obětovala a vytáhla jednu počůranou z kýble: 32,5×46 cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
13.1.11 13:23

Ale koukám že je mám teda ještě veliký - ta nejmenší má 67×50cm

• Citovat
  • Upravit
22590

Asho ta finska kapsovka ci kalhotova plena vysla asi na 490,– jako ta kapsovka je uplne bozi, ta me nadchla mega moc. Kalhotova plina je fajn,ale mne zatim moc nesedi ten system zmensovani. Ale treba na velkou je paradni…ja teda obecne nerada zmensovani u vseho,takze anavky uz treba nezmensuju a ostatni vlastne taky ne. Mam od tech finek jednu primo v eMku na suchace a tu teda ted miluju uplne nejvic ze vsech plen :lol: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
Oskárek píše: Žádná suchá, tak jsem se obětovala a vytáhla jednu počůranou z kýble: 32,5×46 cm
:lol: no já přeměřím až se vzbudí dítě. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
13.1.11 13:24
Katy2 píše:
Oskárek píše:
Katy já právě taky v sušičce a na střední stupeň. Hele schválně je jdu změřit :mrgreen:
No a víš co, mě se zdá, že více sražené mám právě ty bílé, né ty barevné. :mrgreen:

Bílá: 45×55 cm
Jinak ty barevný to už není ani obdélník, ale takovej patvar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
13.1.11 13:25

Asho tohle je ta co se da zmensovat( zmensovani je vnitrne na patentky)
 http://lh4.ggpht.com/…P1030849.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
13.1.11 13:27
Mirii píše:
Asho ta finska kapsovka ci kalhotova plena vysla asi na 490,– jako ta kapsovka je uplne bozi, ta me nadchla mega moc. Kalhotova plina je fajn,ale mne zatim moc nesedi ten system zmensovani. Ale treba na velkou je paradni…ja teda obecne nerada zmensovani u vseho,takze anavky uz treba nezmensuju a ostatni vlastne taky ne. Mam od tech finek jednu primo v eMku na suchace a tu teda ted miluju uplne nejvic ze vsech plen :lol:

Kapsovka je prima, vypadá hrozně malinká, ale sedí perfektně. Kalhotovka taky krásná, systém zmenšování jsem nemusela využít. Trochu jsem na to teda koukala a vůbec na to nepřišla… :-)
Ale ceny už tak krásný nejsou.

Příspěvek upraven 13.01.11 v 13:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
13.1.11 13:28

Sušíte někdo Anavy a šijemedětem plenku na topení? Může se to?

• Citovat
  • Upravit
22590
13.1.11 13:29

Tady je na male ta ma nejoblibenejsi eMkova na suchace http://lh3.ggpht.com/…P1030552.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
13.1.11 13:29
petka.konecna píše:
Sušíte někdo Anavy a šijemedětem plenku na topení? Může se to?

Hmmm nevím jestli může, ale občas tak suším a žijou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
13.1.11 13:31

já bych pod ní možná dala ručník nebo plenku, aby to nebylo přímo na tom horkým, ale to je jen můj pocti, jinak nevidím důvod proč ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure