Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
petka.konecna píše:
Katy - tak to máš velmi šikovného manžela - můj sice pořád tvrdí že by všechno zvládl (že klidně mám jet na dva dny pryč), ale zatím teda nepřebalil ani jednu plínu.
A proč nepřebalil? Že ty jsi ho k tomu ještě ani nepustila?
![]()
Katy2 píše:petka.konecna píše:A proč nepřebalil? Že ty jsi ho k tomu ještě ani nepustila?
Katy - tak to máš velmi šikovného manžela - můj sice pořád tvrdí že by všechno zvládl (že klidně mám jet na dva dny pryč), ale zatím teda nepřebalil ani jednu plínu.
![]()
![]()
Tím to nebude - minulou sobotu měl noční směnu u malé, abych se mohla vyspat a dopadlo to tak, že sundal plínu, na nočním stolku měl nachystanou novou, strčil pod prdelku a vzbudil mě že neví jak se to zapíná a že to teda dělat nebude
a šel ohřívat vodu na UM ![]()
Když měla malá jednou pokaděno tak to už vůbec, to jen rozbalil a utekl ![]()
Ale jinak je šikovný
- žehlí víceméně on a pomývá nádobí taky jenom on ![]()
petka.konecna píše:Katy2 píše:petka.konecna píše:A proč nepřebalil? Že ty jsi ho k tomu ještě ani nepustila?
![]()
![]()
Tím to nebude - minulou sobotu měl noční směnu u malé, abych se mohla vyspat a dopadlo to tak, že sundal plínu, na nočním stolku měl nachystanou novou, strčil pod prdelku a vzbudil mě že neví jak se to zapíná a že to teda dělat nebude
Ale jinak je šikovnýa šel ohřívat vodu na UM
Když měla malá jednou pokaděno tak to už vůbec, to jen rozbalil a utekl- žehlí víceméně on a pomývá nádobí taky jenom on
Nj, nektery jsou fakt citlivky
Ja pokazdy najdu plinu zamuchlanou ve svrchnakach. Ted jsem tak nasla novy flisaky v kosi na spinavy pliny… A to to tam odnasi ve dvou prstech jako biologickou zbran ![]()
Katy, tak to klobouk dolů před manžou
Ten můj je taky šikovnej, ale momentálně se realizuje na baráku, takže mu nezbývá čas ani na nás ![]()
Asho a to bambus froté se taky tak sráží? Nebo zůstane rozměr 60×60? ![]()
Asho, to znám
nejlepší je plína zamotaná do vlňáků
ale to dělá starší dcera když hlídá
manžel ne.
Ja jsem tu psala rozmer tech mych Kikko…teda jedny pliny, ale budou na tom vsechny asi podobne. Trochu se srazily, ale i vytahly, koukni zpatky.
Jé Pastelko, tebe tady ráda vídím, koukám že zatím nic.
Určitě už máš vše připravené co?
Jo a co prcek a nočník? Chodíte?
Jako já jsem s tím asi už trapná, ale Pastelko, zase jedna, který ten metr skáče jak splašenej
Už v termínu, tak přeju, ať je to pohodový, rychlý a krásný zážitek
Jako když si uvědomím, že už jsem mohla být taky tak přibližně, tak jsem z toho úplně nervózní ![]()
Jinak u nás odplenkovávací situace pokročila tak, že dítě si začalo říkat částečně na nočník. Myslela jsem, že to bude lepší, ale zároveň má jakýsi bojkot a když zahlásí, tak jdu, on začne prchat, tak se chvíli honíme, pak ho ulovim, svlíknu, on většinou ječí, ale vyčurá se. A nebo taky ne, momentálně je tak 25% hlášení planých
Tak je to takový záhadný, dneska jsem prošvihla kvůli návštěvě boban, on pořád hlásil, hlásil a pořád to bylo jen čurání, už i prděl, ale sedět nechtěl a já nechtěla před návštěvou nějak výrazněji přesvědčovat, tak jsem ho nechala a hodil to do plíny
Takýe když jsem dneska asi po 50. seděla na zemi vedle nočníku, tak jsem měla chuť se tam stulit do klubíčka a usnout, je to nějaké náročnější než když si neříkal ![]()
Asho, takže tvar taky nedrží?
Vůbec vás nestíhám dočítat, člověk sem vleze jednou za den, nebo dva a je to v háji
vy teda jedete ![]()
Katy, no, pořád nic…už je to celkem otrava. Všechno už mám nachystaný, to jo. A už se těším zase na plíny. Norbík je bez plen. Jen na noc máme hnusku a na odpolední spaní. Potom taky když jdeme ven, tak mu dávám kapsovku, ale většinou si taky řekne, takže je to co se týká plen celkem nůůůďo ![]()
Jo sice trošku OT, ale co mě čeká na kontrole na porodnici pokud neporodím? Mám se zítra objednat.Co si pamatuju když jsem přenášela první dceru, tak mi po týdnu odebírali vzorek plodovky, ale to už je hodně let. Dělá se to pořád? Nebo jen natočí monitor a půjdu dom? Glady o tom bude mít určitě info, pokud tu je ![]()
Pastelka píše:
Asho, takže tvar taky nedrží?
Vůbec vás nestíhám dočítat, člověk sem vleze jednou za den, nebo dva a je to v hájivy teda jedete
![]()
Katy, no, pořád nic…už je to celkem otrava. Všechno už mám nachystaný, to jo. A už se těším zase na plíny. Norbík je bez plen. Jen na noc máme hnusku a na odpolední spaní. Potom taky když jdeme ven, tak mu dávám kapsovku, ale většinou si taky řekne, takže je to co se týká plen celkem nůůůďo
Jo sice trošku OT, ale co mě čeká na kontrole na porodnici pokud neporodím? Mám se zítra objednat.Co si pamatuju když jsem přenášela první dceru, tak mi po týdnu odebírali vzorek plodovky, ale to už je hodně let. Dělá se to pořád? Nebo jen natočí monitor a půjdu dom? Glady o tom bude mít určitě info, pokud tu je
Nedrzi, ale mne teda nedrzi tvar ani cc, nekomu jo? Nejvic obdelnikovy jsou ty pres 30 let stary… Ale mne tohle nikdy nevadilo
A 3 cm neni tak moc, o jeden se teda musely vytahnout, jinak mi prijdou porad stejny.
Gladysjsem si tě normálně vyčarovala ![]()
No jo, hrozně to letí
a díky, už bych to měla ráda za sebou, ale nějak pořád nic. Nejhorší je, že pořád někdo píše, nebo volá jestli uuuuuž ![]()
S nočníkem nezávidím, jsem ráda, že to máme částečně za sebou. Už se těším na jaro, aby mohl chodit ven bez plen, takhle mám strach, aby nenastydnul. To kolikrát i přesvědčuju, aby čůral do plíny ![]()
Pastelko, přenášela jsem obě děti, plodovku nikdo neodebíral, jen monitor, vaginální vyš. (to jsem ale pak u O. odmítla) a případně mírné strašení vyvoláváním.
Ashotvar drží ty osušky z IKEA, ty jsou super!
A jestli to jsou jen 3cm, tak je to v pohodě, mě se ty první Kikko bambusky srazily mohutně. Tak na půlku.
A jsou i hodně hrubý.
Pastelka píše:
Ashotvar drží ty osušky z IKEA, ty jsou super!A jestli to jsou jen 3cm, tak je to v pohodě, mě se ty první Kikko bambusky srazily mohutně. Tak na půlku.
A jsou i hodně hrubý.
Ty frote? Ja mam ty frote prave jemny. A peru je dva roky fakt docela casto. Na 60…
Osusky z Ikea jsou bambusovy?