Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
14.1.11 12:47
Mirii píše:
Holky help,mate nekdo vyzkouseno sebamed mydlo ci detsky sampon do lanolinove lazne? Dosel mi ecover na vlnu a dala jsem misto nej nejake organicke detske mydlo a nedostavil se mlecnej efekt…

Mirii já teda nemám, ale obecně mi to s dětskými šampony moc mléčný efekt nedělalo, teď jsem pár krát vyzkoušela Ulrich a ten teda funguje. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
14.1.11 12:56

Miri sebamed není mýdlo ale syndet. Zkrátka to není detergent a nerozpouští to tuky. Musíš vzít dospělácký driják.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.1.11 13:01
Alpaka píše:
Miri sebamed není mýdlo ale syndet. Zkrátka to není detergent a nerozpouští to tuky. Musíš vzít dospělácký driják.

Alpako a dospělácký driák je prosím co? Pokud možno přesné značky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.1.11 13:18

Ja zkusila tedkute mydlo na ruce a nic :cry:
Tak uz nevim co, si snad budu muset zajet pro ten ecover na vlnu,ten byl dokonalej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
14.1.11 13:20

já mám vyborný zkušenosti s úplně nejobyčejnějším březovým šamponem na vlasy za pár kaček :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.1.11 13:22
Oskárek píše:
já mám vyborný zkušenosti s úplně nejobyčejnějším březovým šamponem na vlasy za pár kaček :wink:

no ten jsem zkoušela posledně od tchýně a taky mi nefungoval, asi je více výrobců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.1.11 13:25

Tak ten taky nenam. Zkusila jsem i kostku mydla dove a nic…sem v koncich a musim pockat do zitrka,nez si koupim ecover…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
14.1.11 13:27
Mirii píše:
Tak ten taky nenam. Zkusila jsem i kostku mydla dove a nic…sem v koncich a musim pockat do zitrka,nez si koupim ecover…
Čím si myješ vlasy? Já do toho kápla šampon a zabarvilo se to. A to jsem ani netušila, že se to má zabarvit :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
10713
14.1.11 13:31

Achdarek: moc pěkný :palec: Mám zase něco sepsat?
Jen by se mi líbilo, kdyby u každé plínky byla uvedená i země výrobce… (to bych toho chtěla :lol: )

Pak mě ještě napadá, že by tam mohly být recenze na jednotlivé značky… ale já v tom teda nemám moc přehled. Jako např: Český výrobce, dělá takový kalhotkový pleny, takový svrchňáky a tyhlety vkládačky, poměr cena/ kavlita je uspokojivý. Co ty na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
14.1.11 13:49
Katy2 píše:
Alpaka píše:
Alpako a dospělácký driák je prosím co? Pokud možno přesné značky. :mrgreen:

Jéje, doma máme něco od Avonu, pak obyč kopřivový noname šampon, gel na ruce z DM, u babičky cosi rozlévaného (takové ty hrůzy za 30 Kč litr). Všechno fungovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.1.11 13:50
Brunifid píše:
Mirii píše:
Čím si myješ vlasy? Já do toho kápla šampon a zabarvilo se to. A to jsem ani netušila, že se to má zabarvit :mrgreen:

Bruni co ja vim, nejaky jmeno chlapa tusim :-D
Vzhledem k tou,ze mam skoro pul kila lanolinu,tak to jeste risknu potreti a zkusim tam dat ten muj sampon :lol: …taky tu mam jeden pantene :lol: ,tak zkusim ten :lol: A pak az ten muj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.1.11 13:51

Tak ja jsem s Katy asi nejakej expert kterym nefunguje nic :lol:
Ale jdu na ten sampon a pak dam vedet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.1.11 13:57

Mirii tak co? Už se povedlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
14.1.11 14:04

Mirii já měla dětský šampon od Johnsna,nebo jak se to píše.
Pastelko,co ty tady ještě děláš?Ke konci těhu se chodí soro každý den na monitor a když jsem přenášela malou,tak po týdnu přenášení jsem šla do nemocnice a tam mi provedl primář Hamiltona a ono nic-to byl pátek a v pondělí jsem tam pak přišla na vyvolání.No,co budu povídat-zdlooouhavé.Ale dělali mi jen oxitocinový test a čekali,co se bude dít.Rodila jsem 26.hodin,ale každý to má jiné.
Jinak holky nemáte některá zbytečnou plenku pro 14.kg dítě.Sice už neplenkujeme,ale na noc mu dávám hnusku,kterou má ráno suchou,tak jsem to zkusila bez plenky a počůral se mi.Takže počebuju nutně látku ať se mu nepaří pytlík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.1.11 14:08

Katy ne! :cert: jsem zkusila dva sampony a efekt skoro nulovej. Ja to tam stejne zkusim nechat pres noc a v nejhorsim je za tyden nalanolinuju zase. Teda nepouzit hned na zacatku ten ecover na vlnu a zkouset to co ted,tak se na cele latkovani s vlnakama vyprdnu :cert: tohle by me teda fakt odradilo :roll:
Johnson uz doma nemam, ja tuhle znacku u deti nesnasim a co jsem mela vzorky,tak to hned letelo jinam… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure