Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Katy2 píše:Brunifid píše:Ty jo druhou mízu? No to mě fakt nestraš, já čekám kdy přejde ta první a ona už bude za chvíli druhá.Mirii píše:Víš, co je blbý u chlapů po čtyřicítce? Když čekaj druhou mízu a místo toho přijde první infarkt…
Asi uz krize stredniho veku
Lepsi miza nez ten infarkt ![]()
Mirii píše:Katy2 píše:Lepsi miza nez ten infarktBrunifid píše:Ty jo druhou mízu? No to mě fakt nestraš, já čekám kdy přejde ta první a ona už bude za chvíli druhá.Mirii píše:Víš, co je blbý u chlapů po čtyřicítce? Když čekaj druhou mízu a místo toho přijde první infarkt…
Asi uz krize stredniho veku
Hmmm, to asi jo, ale i tak mám toho už fakt až nad hlavu. ![]()
Katy2 píše:
Ty jo druhou mízu? No to mě fakt nestraš, já čekám kdy přejde ta první a ona už bude za chvíli druhá.
To není první, to je furt puberta ![]()
Mirii píše:
Asho zase jeden odkaz pro tebe
http://www.fler.cz/…icka-1250350
Lze usit i na patentky,cena je prizniva
Mně se líbí ta s husama ![]()
Brunifid píše:Katy2 píše:To není první, to je furt puberta
Ty jo druhou mízu? No to mě fakt nestraš, já čekám kdy přejde ta první a ona už bude za chvíli druhá.
A to teda ještě příjde ta první a pak druhá?
![]()
ty brdo vsem chodej anavy a me nic
asi budu muset zapatrat chm…
lenholka píše:
ty brdo vsem chodej anavy a me nicasi budu muset zapatrat chm…
no já platila převodem z mbank do mbank, takže peníze byly hned na místě určení a měla jsem osobní odběr, proto ta rychlost
Brunifid píše:Mirii píše:Mně se líbí ta s husama
A mě ta žlutá kytičková ![]()
pomeranca píše:lenholka píše:no já platila převodem z mbank do mbank, takže peníze byly hned na místě určení a měla jsem osobní odběr, proto ta rychlost
no jo ale ja uz cekam asi 14 dnu
s tim ze pred tydnem mi psali ze slucuji objednavky nebo kdy… no ono to docela zkresluje treba jsem jenom netrpeliva ![]()
Achdarek: měla bych ještě připomínku k těm stránkám: chtělo by to dát nějak dohromady tu šablonu a kontakt na tebe, vždycky mi strašně trvá, než oboje najdu a to vím, že to tam má být
lenholka píše:pomeranca píše:no jo ale ja uz cekam asi 14 dnulenholka píše:no já platila převodem z mbank do mbank, takže peníze byly hned na místě určení a měla jsem osobní odběr, proto ta rychlost
s tim ze pred tydnem mi psali ze slucuji objednavky nebo kdy… no ono to docela zkresluje treba jsem jenom netrpeliva
Aha
No já bych řekla, že čas je pojem vysoce relativní, zvlášť na mateřské
(hodinky nenosím a jsem v čase ztracena
)
Gladys píše:Brunifid píše:A mě ta žlutá kytičkováMirii píše:Mně se líbí ta s husama
Ta uz putuje ke mne ![]()
Katy ty si stezuj,mas manzu co bude ctrnact dni latkovat a jeste si dela fotky ![]()
lenholka píše:pomeranca píše:no jo ale ja uz cekam asi 14 dnulenholka píše:no já platila převodem z mbank do mbank, takže peníze byly hned na místě určení a měla jsem osobní odběr, proto ta rychlost
s tim ze pred tydnem mi psali ze slucuji objednavky nebo kdy… no ono to docela zkresluje treba jsem jenom netrpeliva
A to cekas odkud? Ja cekala na anavy a porad nic a pak jsem zjistila,ze je balicek davno na poste a postacka nam proste nehodila nic do schranky ![]()
Mirii píše:
Katy ty si stezuj,mas manzu co bude ctrnact dni latkovat a jeste si dela fotky