Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
14.1.11 18:11
ivuska.h píše:
Mě bude letos 25 :lol:

Tak tohle je obzvlast nechutna provokace :cert: Vcera jsem depku zapijela Lambruskem, bylo mi 36, to je teprv k nas…stvani…kdyz se jeden citi porad na 20 :twisted: No aspon, ze mam maly deti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
14.1.11 18:12

Ta s husama se ŠD je taky krásná.
Jen mě napadlo, nepouští ten tmavý bambus? Mě se i docela líbili různé ty tmavé vnitřky, aspoň by nešli vidět nějaké nevypratelné fleky :mrgreen: Ale bojím se, abych nevytáhla celou pračku světle modrých plen :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
14.1.11 18:18
Gladys píše:
Jen mě napadlo, nepouští ten tmavý bambus? Mě se i docela líbili různé ty tmavé vnitřky, aspoň by nešli vidět nějaké nevypratelné fleky :mrgreen: Ale bojím se, abych nevytáhla celou pračku světle modrých plen :think:

taky me to napadlo, ale mozna jde jen o zvyk a latka je ok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
14.1.11 18:19

Sim sim, kdy budou nove vzorecky Anavek (pro mne to jdou Anavky, tak sorrac :mrgreen: )

A za odkaz na auticka diky…popremyslim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
14.1.11 18:41
Brunifid píše:
ivuska.h píše:
Brunifid píše:
Jaký je vůbec rozdíl mezi těmi ŠD plenkami?
A jaké mají spojení na Anavy? Tam i píšou, že je to stejný střih.
To je dlouhá historie, takže ve zkratce – ŠD měli původně šít plínky pod mou značkou, nakonec jsme se rozhodli, že by to bylo moc složité organizačně, takže si šili svoje, ale podle mého střihu (jen obracené, ne obšívané). Teď ale střih trochu měnili (liší se hlavně způsob zmenšování a vkládačky, vpodstatě je to podle Megerky), takže po doprodání zásob bude asi už jen ta nová verze.

Aha, a vy jste nějací známí? Koukám na kontakty - Odolena Voda, Liberec.
A čtu: „látkové plenky Anavy z nabídky šije Ivana Filipovičová

Nemají někde kamennou prodejnu? Liberec zas až tak z ruky nemám.

S Terkou ze ŠD jsme kamarádky, jezdíme k nim na hory a úzce spolupracujeme ohledně látek atd. Ona sídlí v Liberci, všechny látky i výrobky tam má, osobní odběry běžně dělá, takže když jí napíšeš, určitě by ti dala možnost si na místě vybrat. Vyloženě prodejnu nemá. Když jsme u nich byli teď na podzim, měla tam asi 4 modré Ikea tašky plné plín, takže výběr je určitě bohatý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
14.1.11 18:42
Gladys píše:
Jen mě napadlo, nepouští ten tmavý bambus? Mě se i docela líbili různé ty tmavé vnitřky, aspoň by nešli vidět nějaké nevypratelné fleky :mrgreen: Ale bojím se, abych nevytáhla celou pračku světle modrých plen :think:

Dle mého pozorování nepouští.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
14.1.11 18:58
Mirii píše:
Lenholko fakt, nikdo nezvonil a listek taky nedal…jsem pak psala Ive a ona mi poslala odkaz na cislo balicku a tam bylo,ze je na poste…a to tam lezelo skoro ctrnact dni :pocitac: tak si proto sestra sla bez listecku…

me z ty posty uz normalne jebne :pocitac: si pis ze mi to tam lezi…

Ivco diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
14.1.11 19:03

Holky máte někdo vlňáčky anavy, já už nevím jak je nalanolínovat, natahovací vlňáky popoliny v pohodě, vydrží celou noc bez protečení, a když dám přes den anavy, tak je má za chvilku mokré- prosím o radu

Příspěvek upraven 14.01.11 v 19:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
14.1.11 19:48
Gladys píše:

Já mám oranžový vnitřek a nepouští.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
14.1.11 19:55

Ivu, Achdarku, díky, takže mi nic nebrání kupovat plíny s barevným vnitřkem. Oou jé :lol:

Jinak musím říct, že s přibývajícími dny a týdny je mé nutkání kupovat hezké plíny větší a větší, nevím zda to připisovat hnízdícím hormonům či prosté nenažranosti :mrgreen:

protékající vlňáky, ono záleží, čemu říkáš chvilka :think: Pro někoho je chvilka půl hodiny, někdo má chvilku 2,5h. Podle mě jsou tenké vlňáky typu anavy či třeba swadlebees na častější přebalování. Obzvlášť pokud by pod nimi měla být durch plína :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.1.11 19:59

Lenholko asi maji pifku na anavy balicky :lol:
Ivus tak to ses teda pekny mlade, bych te tipovala spis ke 40,ale to jako jen diky tomu ze sijes a mas firmu :lol: ja budu mit letos 28,takze taky jeste muzu nektere provokovat. Kdepak je ta nase dvacitka Asha? :lol:
No holky je to des,jak ten cas leti…jsem zvedava jestli budu jeste takhke blbnout ve 40 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
14.1.11 19:59

Gladys - mně se ty barevný vnitřky právě moc líbí. :srdce:

Taky jsem měla strach prát ty doma šitý plenky (převážně červený) a ty naštěstí taky nepouští.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.1.11 20:01

Ja taky swadlebees hned po hodine nechavam vetrat,stejne tak las vegas…vzdycky jsou navlhle a nekdy to jakoby citim i pres obleceni…na delsi dobu bych pouzila teda neco jineho :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.1.11 20:02

Gladys tak u me za to urcite muzou ty kojo hormony. Nenazranost to zcela urcite nebude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.1.11 20:03

Asho a co jste teda delali v te Italii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat