Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
ivuska.h píše:
Mě bude letos 25
Tak tohle je obzvlast nechutna provokace
Vcera jsem depku zapijela Lambruskem, bylo mi 36, to je teprv k nas…stvani…kdyz se jeden citi porad na 20
No aspon, ze mam maly deti ![]()
Ta s husama se ŠD je taky krásná.
Jen mě napadlo, nepouští ten tmavý bambus? Mě se i docela líbili různé ty tmavé vnitřky, aspoň by nešli vidět nějaké nevypratelné fleky
Ale bojím se, abych nevytáhla celou pračku světle modrých plen ![]()
Gladys píše:
Jen mě napadlo, nepouští ten tmavý bambus? Mě se i docela líbili různé ty tmavé vnitřky, aspoň by nešli vidět nějaké nevypratelné flekyAle bojím se, abych nevytáhla celou pračku světle modrých plen
taky me to napadlo, ale mozna jde jen o zvyk a latka je ok..
Sim sim, kdy budou nove vzorecky Anavek (pro mne to jdou Anavky, tak sorrac
)
A za odkaz na auticka diky…popremyslim ![]()
Brunifid píše:ivuska.h píše:Brunifid píše:To je dlouhá historie, takže ve zkratce – ŠD měli původně šít plínky pod mou značkou, nakonec jsme se rozhodli, že by to bylo moc složité organizačně, takže si šili svoje, ale podle mého střihu (jen obracené, ne obšívané). Teď ale střih trochu měnili (liší se hlavně způsob zmenšování a vkládačky, vpodstatě je to podle Megerky), takže po doprodání zásob bude asi už jen ta nová verze.
Jaký je vůbec rozdíl mezi těmi ŠD plenkami?
A jaké mají spojení na Anavy? Tam i píšou, že je to stejný střih.Aha, a vy jste nějací známí? Koukám na kontakty - Odolena Voda, Liberec.
Nemají někde kamennou prodejnu? Liberec zas až tak z ruky nemám.
A čtu: „látkové plenky Anavy z nabídky šije Ivana Filipovičová“
S Terkou ze ŠD jsme kamarádky, jezdíme k nim na hory a úzce spolupracujeme ohledně látek atd. Ona sídlí v Liberci, všechny látky i výrobky tam má, osobní odběry běžně dělá, takže když jí napíšeš, určitě by ti dala možnost si na místě vybrat. Vyloženě prodejnu nemá. Když jsme u nich byli teď na podzim, měla tam asi 4 modré Ikea tašky plné plín, takže výběr je určitě bohatý ![]()
Gladys píše:
Jen mě napadlo, nepouští ten tmavý bambus? Mě se i docela líbili různé ty tmavé vnitřky, aspoň by nešli vidět nějaké nevypratelné flekyAle bojím se, abych nevytáhla celou pračku světle modrých plen
Dle mého pozorování nepouští.
Mirii píše:
Lenholko fakt, nikdo nezvonil a listek taky nedal…jsem pak psala Ive a ona mi poslala odkaz na cislo balicku a tam bylo,ze je na poste…a to tam lezelo skoro ctrnact dnitak si proto sestra sla bez listecku…
me z ty posty uz normalne jebne
si pis ze mi to tam lezi…
Ivco diky moc
Holky máte někdo vlňáčky anavy, já už nevím jak je nalanolínovat, natahovací vlňáky popoliny v pohodě, vydrží celou noc bez protečení, a když dám přes den anavy, tak je má za chvilku mokré- prosím o radu
Příspěvek upraven 14.01.11 v 19:50
Gladys píše:
Já mám oranžový vnitřek a nepouští.
Ivu, Achdarku, díky, takže mi nic nebrání kupovat plíny s barevným vnitřkem. Oou jé ![]()
Jinak musím říct, že s přibývajícími dny a týdny je mé nutkání kupovat hezké plíny větší a větší, nevím zda to připisovat hnízdícím hormonům či prosté nenažranosti ![]()
protékající vlňáky, ono záleží, čemu říkáš chvilka
Pro někoho je chvilka půl hodiny, někdo má chvilku 2,5h. Podle mě jsou tenké vlňáky typu anavy či třeba swadlebees na častější přebalování. Obzvlášť pokud by pod nimi měla být durch plína ![]()
Lenholko asi maji pifku na anavy balicky ![]()
Ivus tak to ses teda pekny mlade, bych te tipovala spis ke 40,ale to jako jen diky tomu ze sijes a mas firmu
ja budu mit letos 28,takze taky jeste muzu nektere provokovat. Kdepak je ta nase dvacitka Asha? ![]()
No holky je to des,jak ten cas leti…jsem zvedava jestli budu jeste takhke blbnout ve 40 ![]()
Gladys - mně se ty barevný vnitřky právě moc líbí. ![]()
Taky jsem měla strach prát ty doma šitý plenky (převážně červený) a ty naštěstí taky nepouští.
Ja taky swadlebees hned po hodine nechavam vetrat,stejne tak las vegas…vzdycky jsou navlhle a nekdy to jakoby citim i pres obleceni…na delsi dobu bych pouzila teda neco jineho ![]()
Gladys tak u me za to urcite muzou ty kojo hormony. Nenazranost to zcela urcite nebude ![]()