Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
14.1.11 16:20
pomeranca píše:
moje anavy :srdce: (došly i s jedním vlasem :jazyk: )
poslala jsem pro to muže, stavil se u ivuščinýho manžela v práci, pak se vrátil a poznamenal: to je takovej borec, asi stejně starej jak já

Já žádnej vlas nevidím, tudiž nevěřím. :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.1.11 16:32

Ivushko to je jako muj :lol: ,jenze ten muj informatik se na to vybodnul pred samotnym zaverem a uz mu i vyprchala moznost se k tomu vratit a obhajit :cry: tady mimo CR je mu to fuk,ale az se jednou vratime zpet,tak toho litovat bude…co uz ted…prodlouzil si studentskej zivot a vyhnul se vojne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
14.1.11 16:35
ivuska.h píše:
pomeranca píše:
poslala jsem pro to muže, stavil se u ivuščinýho manžela v práci, pak se vrátil a poznamenal: to je takovej borec, asi stejně starej jak já

Já mu dám borec, už dva dny je to pan doktor (ne medicíny!) a velmi si na tom zakládá :mrgreen: :mrgreen: To je konečně ta pravá kvalifikace pro dealera plín. Ale Klárka to odmítla akceptovat, říkala, že tatínek „není dotol, ale mijáček“ :lol:

Za vlas se omlouváme, řeknu kolegyni, ať při balení nosí koupací čepici :lol: Mmch manžel mi před pár dny měřil vlasy a už měří 73 cm :pankac:

ten byl kratší, takže asi nebyl tvůj, ale je to jedno, mě to nevadí… jen jsem si říkala, že bych si třeba nechala udělat analýzu tvé DNA :mrgreen:
a moc děkuji za rychlé vyřízení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
14.1.11 16:38
Mirii píše:
Ivushko to je jako muj :lol: ,jenze ten muj informatik se na to vybodnul pred samotnym zaverem a uz mu i vyprchala moznost se k tomu vratit a obhajit :cry: tady mimo CR je mu to fuk,ale az se jednou vratime zpet,tak toho litovat bude…co uz ted…prodlouzil si studentskej zivot a vyhnul se vojne :-)

Můj by na vojnu nešel ani tak, zrušili to rok předtím, než by měl nástup. A studentský život teda moc nemá, s dětma, které musí při studiu uživit, takže taky pracuje (naštěstí na fakultě a dost se to prolíná se studiem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
14.1.11 16:40
pomeranca píše:
ivuska.h píše:
pomeranca píše:

Já mu dám borec, už dva dny je to pan doktor (ne medicíny!) a velmi si na tom zakládá :mrgreen: :mrgreen: To je konečně ta pravá kvalifikace pro dealera plín. Ale Klárka to odmítla akceptovat, říkala, že tatínek „není dotol, ale mijáček“ :lol:

Za vlas se omlouváme, řeknu kolegyni, ať při balení nosí koupací čepici :lol: Mmch manžel mi před pár dny měřil vlasy a už měří 73 cm :pankac:
ten byl kratší, takže asi nebyl tvůj, ale je to jedno, mě to nevadí… jen jsem si říkala, že bych si třeba nechala udělat analýzu tvé DNA :mrgreen:
a moc děkuji za rychlé vyřízení :kytka:

To by mě celkem zajímalo, ta DNA :lol: Jinak teda manželovi je 28, tak zas takový mladíček už není, kdyby tvůj manžel viděl mě, to by se teprve nasmál :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
14.1.11 16:41
Katy2 píše:
pomeranca píše:
Já žádnej vlas nevidím, tudiž nevěřím. :jazyk: :jazyk:

přiznávám se dobrovolně, že jsem si dovolila jej hodit na zem :oops: a snapku jsem taky nefotila, páč tu všechny znáte… jojo, plínky vypadaj líp než ne netu, ta bílá plínka je krásná, přesně takových by to chtělo víc (universální barva i motiv)… to že to ladí s podložkou, je jen třešinka na dortu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.1.11 16:42

Tak to verim,ze s detma uz studentskej zivot nema :lol: , muj u toho taky pracoval,pac tech 5000 nebo kolik bylo za nej,mu stacilo tak na ten zivot na koleji :lol:
Uz manzelovi deti opravuji testy? :lol: si pamatuju takove cmaranice,ze by se tam i nase Deniska vyradila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
14.1.11 16:43
ivuska.h píše:
pomeranca píše:
ivuska.h píše:
pomeranca píše:

a moc děkuji za rychlé vyřízení :kytka:
To by mě celkem zajímalo, ta DNA :lol: Jinak teda manželovi je 28, tak zas takový mladíček už není, kdyby tvůj manžel viděl mě, to by se teprve nasmál :mrgreen:

mýmu je 25, tož se tas tak nemýlil…
a proč by se smál, jsi snad stará rachejtle :mrgreen: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.1.11 16:44

Ivus a kolik ti je let? Manza ted oslavil 32 a vcera prohlasil,ze se na sebe koukal do zrcadla u holice a zjistil,ze je starej :lol:
Asi uz krize stredniho veku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
14.1.11 16:44
ivuska.h píše:
To by mě celkem zajímalo, ta DNA :lol: Jinak teda manželovi je 28, tak zas takový mladíček už není, kdyby tvůj manžel viděl mě, to by se teprve nasmál :mrgreen:

Můj na vojně byl a je roční 1981. To to rušili hned po něm? Se ho schválně zeptám. Ona ta vojna v některých případech měla co do sebe, jsou jedinci, co by ji potřebovali jak prase drbání… :roll:

• Citovat
  • Upravit
10713
14.1.11 16:45

Dneska jsme měli setkání maminek… přebalovala jsem, prošla okolo mě jiná maminka a povídá: konečně někdo, kdo taky používá normální plínky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
14.1.11 16:46
Mirii píše:
Asi uz krize stredniho veku :-D

Víš, co je blbý u chlapů po čtyřicítce? Když čekaj druhou mízu a místo toho přijde první infarkt… 8-)

• Citovat
  • Upravit
22590
14.1.11 16:47
pomeranca píše:
Dneska jsme měli setkání maminek… přebalovala jsem, prošla okolo mě jiná maminka a povídá: konečně někdo, kdo taky používá normální plínky :palec:
:palec: to chci taky jednou zazit :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.1.11 16:49

Můj na vojně taky byl, ale tak on je 74 ročník. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.1.11 16:49
Brunifid píše:
Mirii píše:
Asi uz krize stredniho veku :-D
Víš, co je blbý u chlapů po čtyřicítce? Když čekaj druhou mízu a místo toho přijde první infarkt… 8-)

Ty jo druhou mízu? No to mě fakt nestraš, já čekám kdy přejde ta první a ona už bude za chvíli druhá. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure