Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
pomeranca píše:
moje anavy(došly i s jedním vlasem
)
poslala jsem pro to muže, stavil se u ivuščinýho manžela v práci, pak se vrátil a poznamenal: to je takovej borec, asi stejně starej jak já
Já žádnej vlas nevidím, tudiž nevěřím.
![]()
Ivushko to je jako muj
,jenze ten muj informatik se na to vybodnul pred samotnym zaverem a uz mu i vyprchala moznost se k tomu vratit a obhajit
tady mimo CR je mu to fuk,ale az se jednou vratime zpet,tak toho litovat bude…co uz ted…prodlouzil si studentskej zivot a vyhnul se vojne ![]()
ivuska.h píše:pomeranca píše:
)
poslala jsem pro to muže, stavil se u ivuščinýho manžela v práci, pak se vrátil a poznamenal: to je takovej borec, asi stejně starej jak jáJá mu dám borec, už dva dny je to pan doktor (ne medicíny!) a velmi si na tom zakládá
Za vlas se omlouváme, řeknu kolegyni, ať při balení nosí koupací čepici![]()
To je konečně ta pravá kvalifikace pro dealera plín. Ale Klárka to odmítla akceptovat, říkala, že tatínek „není dotol, ale mijáček“
Mmch manžel mi před pár dny měřil vlasy a už měří 73 cm
ten byl kratší, takže asi nebyl tvůj, ale je to jedno, mě to nevadí… jen jsem si říkala, že bych si třeba nechala udělat analýzu tvé DNA ![]()
a moc děkuji za rychlé vyřízení ![]()
Mirii píše:
Ivushko to je jako muj,jenze ten muj informatik se na to vybodnul pred samotnym zaverem a uz mu i vyprchala moznost se k tomu vratit a obhajit
tady mimo CR je mu to fuk,ale az se jednou vratime zpet,tak toho litovat bude…co uz ted…prodlouzil si studentskej zivot a vyhnul se vojne
Můj by na vojnu nešel ani tak, zrušili to rok předtím, než by měl nástup. A studentský život teda moc nemá, s dětma, které musí při studiu uživit, takže taky pracuje (naštěstí na fakultě a dost se to prolíná se studiem).
pomeranca píše:ivuska.h píše:ten byl kratší, takže asi nebyl tvůj, ale je to jedno, mě to nevadí… jen jsem si říkala, že bych si třeba nechala udělat analýzu tvé DNApomeranca píše:
)
poslala jsem pro to muže, stavil se u ivuščinýho manžela v práci, pak se vrátil a poznamenal: to je takovej borec, asi stejně starej jak jáJá mu dám borec, už dva dny je to pan doktor (ne medicíny!) a velmi si na tom zakládá
To je konečně ta pravá kvalifikace pro dealera plín. Ale Klárka to odmítla akceptovat, říkala, že tatínek „není dotol, ale mijáček“
a moc děkuji za rychlé vyřízení
To by mě celkem zajímalo, ta DNA
Jinak teda manželovi je 28, tak zas takový mladíček už není, kdyby tvůj manžel viděl mě, to by se teprve nasmál ![]()
Katy2 píše:pomeranca píše:Já žádnej vlas nevidím, tudiž nevěřím.
)
poslala jsem pro to muže, stavil se u ivuščinýho manžela v práci, pak se vrátil a poznamenal: to je takovej borec, asi stejně starej jak já![]()
přiznávám se dobrovolně, že jsem si dovolila jej hodit na zem
a snapku jsem taky nefotila, páč tu všechny znáte… jojo, plínky vypadaj líp než ne netu, ta bílá plínka je krásná, přesně takových by to chtělo víc (universální barva i motiv)… to že to ladí s podložkou, je jen třešinka na dortu ![]()
Tak to verim,ze s detma uz studentskej zivot nema
, muj u toho taky pracoval,pac tech 5000 nebo kolik bylo za nej,mu stacilo tak na ten zivot na koleji ![]()
Uz manzelovi deti opravuji testy?
si pamatuju takove cmaranice,ze by se tam i nase Deniska vyradila ![]()
ivuska.h píše:pomeranca píše:To by mě celkem zajímalo, ta DNAivuska.h píše:ten byl kratší, takže asi nebyl tvůj, ale je to jedno, mě to nevadí… jen jsem si říkala, že bych si třeba nechala udělat analýzu tvé DNApomeranca píše:
)
a moc děkuji za rychlé vyřízeníJinak teda manželovi je 28, tak zas takový mladíček už není, kdyby tvůj manžel viděl mě, to by se teprve nasmál
mýmu je 25, tož se tas tak nemýlil…
a proč by se smál, jsi snad stará rachejtle
?
Ivus a kolik ti je let? Manza ted oslavil 32 a vcera prohlasil,ze se na sebe koukal do zrcadla u holice a zjistil,ze je starej ![]()
Asi uz krize stredniho veku ![]()
ivuska.h píše:
To by mě celkem zajímalo, ta DNAJinak teda manželovi je 28, tak zas takový mladíček už není, kdyby tvůj manžel viděl mě, to by se teprve nasmál
Můj na vojně byl a je roční 1981. To to rušili hned po něm? Se ho schválně zeptám. Ona ta vojna v některých případech měla co do sebe, jsou jedinci, co by ji potřebovali jak prase drbání… ![]()
Dneska jsme měli setkání maminek… přebalovala jsem, prošla okolo mě jiná maminka a povídá: konečně někdo, kdo taky používá normální plínky ![]()
Mirii píše:
Asi uz krize stredniho veku
Víš, co je blbý u chlapů po čtyřicítce? Když čekaj druhou mízu a místo toho přijde první infarkt… ![]()
pomeranca píše:
Dneska jsme měli setkání maminek… přebalovala jsem, prošla okolo mě jiná maminka a povídá: konečně někdo, kdo taky používá normální plínky
Brunifid píše:Mirii píše:Víš, co je blbý u chlapů po čtyřicítce? Když čekaj druhou mízu a místo toho přijde první infarkt…
Asi uz krize stredniho veku
Ty jo druhou mízu? No to mě fakt nestraš, já čekám kdy přejde ta první a ona už bude za chvíli druhá. ![]()