Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12332
13.1.11 21:05
asha píše:
Boriska píše:
holky díky, tak jsem finky zmenšila,ale málo,tak až zítra zmenším tu druhou více a uvidíme…jo a vy co máte starší děti, jak jste to dělaly v létě na jednodenních výletech - dítko v bavlně? děti asi budeme mít v nosítku (v šátku asi ne, uvidíme), budou mít cca 15měsíců, jak často vaše dítka v té době kadila? Protože Šimidlo i teď díky flákání příkrmů kadí běžně 4-5× denně téměř jako plně kojený, tedy napytel…(dneska asi 7× 8-o ) tak doufám,že se to nějak lépe ustálí.. si to nějak s látkou nedovedu představit a to jsme takoví výletníci :nevim: :think:
No ja se priznam, ze s T. jsem na vyletech nelatkovala. Jednak mela vsechny paradni oblecky tak akorat a jednak presne tenhle duvod. Uz tak jsme tahali kramu az az. Mela jsem Moltexy.

nojo a my jsme právě ekologicky bez auta,takže si nedovedu představit,že taháme ještě plíny :roll: na procházku do parku s kočárkem, to jo,ale na hory či jinam to asi nevidím - bohužel ekologie má své limity…leda sedět doma na peci :mrgreen:

pastelko, asi sem dlouho nenakouknu, tak přeji pohodový porod a zdravé mimčo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
13.1.11 21:18

Asho - to je teda síla. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
13.1.11 21:22
Achdarek píše:

No jo…a abych upresnila to zmizeni, kdyz jsem se posbirala, zjistila jsem, ze par lidi se sebehlo…vevnitr busu a zirali na mne. :zed: Asi koukali, jestli to zvladnu sama… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
13.1.11 22:04
asha píše:
Achdarek píše:
No jo…a abych upresnila to zmizeni, kdyz jsem se posbirala, zjistila jsem, ze par lidi se sebehlo…vevnitr busu a zirali na mne. :zed: Asi koukali, jestli to zvladnu sama… :roll:

Lidi jsou svi…

Si pamatuju jak ženské tahají kočáry do busu sami protože nikdo nepomůže :( :( - je to smutné ale kolikrát jsem to zažila, že když se paní s kočárkem postaví před dveře tak těma dveřma nikdo nenastupuje a mačkají se u jiných dveří a ženská ať si poradí!! Já jsem pomáhala s kočárkem paní ještě v 8 měsíci těhu, protože nikdo jiný jí neviděl :) a jak jsme si pak cestou hezky popovídaly :)

• Citovat
  • Upravit
29730
13.1.11 22:06
petka.konecna píše:
asha píše:
Achdarek píše:
No jo…a abych upresnila to zmizeni, kdyz jsem se posbirala, zjistila jsem, ze par lidi se sebehlo…vevnitr busu a zirali na mne. :zed: Asi koukali, jestli to zvladnu sama… :roll:

Lidi jsou svi…

Si pamatuju jak ženské tahají kočáry do busu sami protože nikdo nepomůže :( :( - je to smutné ale kolikrát jsem to zažila, že když se paní s kočárkem postaví před dveře tak těma dveřma nikdo nenastupuje a mačkají se u jiných dveří a ženská ať si poradí!! Já jsem pomáhala s kočárkem paní ještě v 8 měsíci těhu, protože nikdo jiný jí neviděl :) a jak jsme si pak cestou hezky popovídaly :)

No ja si klidne reknu, nemam s tim problem, ale golfky unesu, tak co. Spis mne dostala ta reakce potom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
13.1.11 22:14

ahoj holky, tak dalsi zkouska kalhotek na dlouhy trate…jela jsem s malym do prahy jeste pred obedem a vratili jsme se az v pul sedmy…samozrejme jsem si blba zapomnela plinky doma a tak byl jen v ty jedny. Mel SIO itti bitti a vydrzela!! Jen na brisku uz mel vlhky obleceni. Ale co mi prekvapilo, ze jsem mu dala eMko, ma pet a pul kila a s obema tema vlozkama co k tomu byly to mel jen tak tak na pul zerdi. Pod pupik a vzadu tesne nad carku :-O a kdyz jsem mu dala eLko co mi tady kdosi posilal (promin, vykojena hlava :-D ) tak ta mu sedi dobre a to je takova nudlicka bez spicku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
14.1.11 07:32
petka.konecna píše: :mrgreen: :mrgreen: sestaveno ze 41 fotek - to jsem netušila že máme tak moc plínek :)

To vypadá super, je to jak reklamní fotka. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.1.11 08:18

Achdárku tak to je teda fakt smůla, vysypat čisté plíny do bahna. :-?

asho no to co se stalo tobě, raději ani komentovat nebudu, lidi jsou fakt s…ě :cert: :cert:

a já dnes testuji prefoldy, pokud mi ty kapsovky budou protékat i s nimi, tak je fakf už asi vyhodím z okna. :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.1.11 09:02

Peti fotka super :palec: ,mas moc peknou vybavicku…hele videt to takhle manza u me pohromade,tak uz si taky asi zadnou plinu nekoupim :lol: i kdyz ja mu to oznamim az kdyz je plina doma :-D my jsme se totiz rozhodli,ze zacneme setrit a nebudeme kupovat kraviny a tak kdyz o necem mluvim tak se zepta " a potrebujeme to"? a ja v dobre vire setreni reknu ze " nee" a pak je mi samotne blbe neco kupovat. Tak to koupim,nemluvim o tom a az je to doma,tak to zminim :lol:
Asho to je teda mazec s tou dopravou…ale zase se asi museli vsichni perfektne bavit. I kdyz verim,ze tys byla zpocena az na prdeli …
Ja si ted takhle stala ve fronte,jedno dite v kocaru a druhy opruzujici vse kolem :lol: a nejak pan predemnou ve fronte me normalne pustil pred sebe…a to taky nemek uplne malej nakup. Jsem se mu snazila rict,ze to je dobry,ale on si trval na svem. Minule dokonce se mnou i pani vystoupila z vytahu aby mi pomohla s vozikem a druhym ditetem :hug: . Tohle jsou veeci co v CR nezazijes, bohuzel slusnost a ucta ke stari,matkam apod…u nas proste neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.1.11 09:03
Katy2 píše:

asho no to co se stalo tobě, raději ani komentovat nebudu, lidi jsou fakt s…ě :cert: :cert:

a já dnes testuji prefoldy, pokud mi ty kapsovky budou protékat i s nimi, tak je fakf už asi vyhodím z okna. :jazyk: :jazyk:

Katy a hazej spravnym smerem,ju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
14.1.11 09:25
Mirii píše:
Ja si ted takhle stala ve fronte,jedno dite v kocaru a druhy opruzujici vse kolem :lol: a nejak pan predemnou ve fronte me normalne pustil pred sebe…a to taky nemek uplne malej nakup. Jsem se mu snazila rict,ze to je dobry,ale on si trval na svem. Minule dokonce se mnou i pani vystoupila z vytahu aby mi pomohla s vozikem a druhym ditetem :hug: . Tohle jsou veeci co v CR nezazijes, bohuzel slusnost a ucta ke stari,matkam apod…u nas proste neni.

To bych se hádala. Tuhle jsme jeli do Tesca, bylo 23.12., lidí nastláno, parkoviště jsem objela a nezaparkovala, tak jsem to musela nechat až dole před Penny. A do Tesca dojít pěšky, já nesla autosedačku s malou a chlap basu flašek. Vozíky taky nebyly, to musel až dozadu na parkoviště. Tak jsme zašli dovnitř, nechal mi tu basu, že se postavím zatím do fronty na výkup flašek a on zajde pro vozík. Postavila jsem se do fronty, v jedné ruce tu autosedačku, v druhé basu, tu jsem postavila na zem a posunovala ji nohou. A paní vepředu fronty si mě všimla a hned že ať jdu dopředu, popadla mi tu basu, oznámila všem lidem ve frontě, že mám přednost, já furt že je to dobrý, že to zvládnu. Šoupla basu do automatu, podala mi lístek, až jsem se styděla :oops:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
14.1.11 09:26
Mirii píše:
Katy2 píše:

a já dnes testuji prefoldy, pokud mi ty kapsovky budou protékat i s nimi, tak je fakf už asi vyhodím z okna. :jazyk: :jazyk:

Budeme se prát? :lol:

• Citovat
  • Upravit
4742
14.1.11 09:45
Brunifid píše:
Mirii píše:
Katy2 píše:

Budeme se prát? :lol:

To Katy neudělá… Jinak tak daleko holky k vám nedohodí, JÁ to mám blíž… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.1.11 10:19

Bruni to teda cumim, a to jeste pred svatkama, to klobouk dolu, to i tady byli lidi jak hyeny :-D
Uz se popraly? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
14.1.11 10:42

Tak druhý pokus o web s recenzemi látkových plen. Odzkoušeno ve firefoxu, chrome i IE.

http://achdarek.webnode.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí