Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Gladys: chvilkou jsem myslela, tak po hodině, na procházku ven, vůbec to by byl mokrý asi i fusák
.
Tak jsem myslela, jestli nemáte nějaký tajný fígl ![]()
A na ty barevné plenky z ŠD mám taky zálusk( aspoň jednu
). ale měla jsem taky strach, že mi to pak obarví zbytek prádla(např. čč)
Mirii píše:
Gladys tak u me za to urcite muzou ty kojo hormony. Nenazranost to zcela urcite nebude
No počkej, já doufala, že až se mimino narodí, tak už nakupovat nebudu, že budu mít všeho dostatek (no u mě spíš přebytek
) ![]()
Anko, asi taky záleží, jak často ti dítě čurá a kolik pije.
Jinak já tyhle tenké vlňáky dávala prakticky jen na opravdu časté přebalování, třeba se čtvercem na rovno, nebo naopak v létě s hodně savou plínou, kdy tam ty vlňáky fakt byly spíš na ozdobu. Fígl podle mě není, državé vlňáky jsou spíš z tlusté vlny, ani nevadí, že jsou víc díraté, ty tenká vlákna se nemají moc kam roztahovat, tudíž logicky nemají prostor natahovat moc vlhkosti a při lanolinování zase nemají kam dovnitř moc natahovat ten lanolin.
Brala bych je tak, že po 3/4h až hodině automaticky přebalím, pokud dítě hodně pije, tak i dřív.
ankasz píše:
Gladys: chvilkou jsem myslela, tak po hodině, na procházku ven, vůbec to by byl mokrý asi i fusák.
Tak jsem myslela, jestli nemáte nějaký tajný fígl
Fígl mě napadá jedině dát do nich ještě vlněný obdélník, který sama jednoduše upleteš.
![]()
Holky aletrebas las vegace jsou mega tenky a nejedna je tu pouzivala na noc a byly ok, nebo si to blbe pamatuju?
Gladys ja mam ted vetsi nakupovaci manii nez v tehu…malinko me to preslo v tech prvnich mesicich kdy male nesedela poradne zadna kalhotovka,ale ted uz je manie zpatky ![]()
Mirii no já lasvegas dávala občas v létě, ale je prada, že Eli čůrala podstatně méně než teď, dle mě teď by to fakt nedaly.
![]()
náhodou, když do plínek pustí tmavomodrá (ozkoušeno s kombinézou) tak ty plnky pak vypadaj bělejší ![]()
Jinak mě bude letos taky 25 ![]()
pomeranca píše:
náhodou, když do plínek pustí tmavomodrá (ozkoušeno s kombinézou) tak ty plnky pak vypadaj bělejšíJinak mě bude letos taky 25
Dalsi provokaterka
![]()
Farska tak tys mela prvni ve 20
to jsem jeste nemela o detech skoro ani paru ![]()
Mirii píše:
Farska tak tys mela prvni ve 20to jsem jeste nemela o detech skoro ani paru
zuzanecka81 píše:
a mě je 29a můj oslavil včera 36
A muj mel loni kulatiny-50
![]()
Mě bude 28. Začínám si připadat staře
A jsem ráda, že mě to miminkování chytlo v 25
Podle mě akorát ![]()
Gladys píše:
Mě bude 28. Začínám si připadat stařeA jsem ráda, že mě to miminkování chytlo v 25
Podle mě akorát
Moje slova
Kdy ti bude 28 ?