Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31594
14.1.11 21:40

raveno, klidně kup větší, na ležícím miminu je to fuk :wink: Přinejhorším do nich dorostete

Mirii, v únoru, takže se to blíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
14.1.11 21:40
farska píše:
hEHE,
JA DORT DO SKOLKY MELA UZ NA STREDU-dikybohu,nebot Aja dostala silenou anginu,oteklou pulku krcku a horeecky…ted zrovna zblila celou postel plus sve oblibene panence nablila do kapucky..To byl hysterak :roll:
Druhy dort jsem placala dneska s dalsi ,starsi dcerkou…To je dvojdortik :kytka: Bych jo sezrala auz ted :jazyk:

Jezis chudinka, at se brzo uzdravi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
14.1.11 21:41
Mirii píše:
Holky,tak teda vsem kozorohum vsechno nej! :kytka:
Raveno kup vetsi nez 3-6 mesicu…ja je ted chtela prodavat,ale omylem jsem je srazila v pracce :lol: ,aale kdyby mel nekdo zajem o vlnacky na ucuranou panenku,tak to budou mega drzaky,pac s nema jde ted i zabijet :lol: :pankac:

taky mám jedny vlňáky na panenku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
14.1.11 21:42

Jo,
dekuju moc… :-?
Ona mela bronchitidu uz pred 3 tydny s horeckam,ale CRP nizke,takze jsem ji atb,co vyfasla od dr,nedala…Dikybohu-bo ted by mela druhy:-(
I kdyz jsem s jejich podanim od vcera vahala,dnes po shlednuti jejich mandlicek jsem pro ne uhanela do lednice dobrovolne a jeste ji ho dala ve zrychlenem schematu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
14.1.11 21:45
farska píše:
Jo,
dekuju moc… :-?
Ona mela bronchitidu uz pred 3 tydny s horeckam,ale CRP nizke,takze jsem ji atb,co vyfasla od dr,nedala…Dikybohu-bo ted by mela druhy:-(
I kdyz jsem s jejich podanim od vcera vahala,dnes po shlednuti jejich mandlicek jsem pro ne uhanela do lednice dobrovolne a jeste ji ho dala ve zrychlenem schematu :think:

Ted vsude lita streptokok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
14.1.11 21:47

Jo,to je mozny…
Mne schvatila angina minuly tyden(tri dny nepouzitelnym,horecky pres 40 st) ,manzel to dostal ted o vikendu.Atb jsme vyfasli oba a VZORNE JE POLYKALI,jen at uz muzem zas fungovati!!!
A ted jsme to zrejme dali Aje…:-(

No jo,no.

A z jineho soudku:
ZNATE NEKDO TYHLE VLNACKY??JAKE JSOU OPROTI DISANAM A POPO??
 http://www.brouczech.cz/…prouzek.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.1.11 21:49

Farska tak ty doma mám, nejsou špatné, ale takové držáky jako disany to fakt nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
14.1.11 21:52
Katy2 píše:
Farska tak ty doma mám, nejsou špatné, ale takové držáky jako disany to fakt nejsou.

Aha,diky :think:
Ja mela Disany byla jsme obrspokojena,ale uz jsme je poslali dal,mala z nich rychle vyrostla…A ted vaham mezi Disanama,Popo a nasla jsem i tyhle,ty by byly asi fajn zase na leto,co 8-) 8-) 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
14.1.11 21:54
Mirii píše:
Farska tak tys mela prvni ve 20 :think: to jsem jeste nemela o detech skoro ani paru :lol:

Já v necelých 22, tak to zas tak moc neztrácím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
14.1.11 21:56
asha píše:
ravena píše:
jeee koukam ze 13.1. je plodne datum :mrgreen: manza oslavil vcera 33 :wink:
no to uz je hotova smrst :mrgreen:

A moje sestra měla včera 23 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.1.11 22:04

Aspon clovek vidi,ze mladosi zase zacinaji plodit :lol: , moda deti az po 30 mi prijde silena :think: …tim myslim jako celek dnesni dobu…
Mamka ted koupila Annabelku Denisce k narozkam i s nocnikem a tema blbostma…si jako hrde jeste zamlouvala,ze bude kupovat oblecky. Jsem ji rekla klidne,o to se asi nikdo pratnebude,pac ty ceny jsou fakt nechutny ! To nechapu,ze na tom nekdo takhle tezi. No snad Anabelce budou aspon moje vlnacky :-))) hele mate nekdo doma ten satek na panenky co maj na brane?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.1.11 22:06

Hele vy 20- citky a mely jste ty deti planovane?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
14.1.11 22:08

No Viky dostala od Krisulky chou chou… tak nejak jsem si myslela, ze zajem bude maly, ale vpodstate je 00prd..
jinak pyzamka na to mimi jsem sehnala v sekaci 10Kc kus… aby mela stejny jako mam ja pro Krisuli jenze ted se to tu vpodstate jen vali… tak trebas 2 slecna bude mit zajem o panenky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
14.1.11 22:10

mám takový mlhavý dojem, že tu někdo na bundles nadával, ale spíš ohledně jejich jednání než kvality výrobků, ale už je to dlouho, tak nevím o co šlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihlasena FARSKA
14.1.11 22:17

DĚTI VE 20

Mirii píše:
Hele vy 20- citky a mely jste ty deti planovane?

Prvni ne :wink:
Ostatni JO :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí