Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
raveno, klidně kup větší, na ležícím miminu je to fuk
Přinejhorším do nich dorostete
Mirii, v únoru, takže se to blíží.
farska píše:
hEHE,
JA DORT DO SKOLKY MELA UZ NA STREDU-dikybohu,nebot Aja dostala silenou anginu,oteklou pulku krcku a horeecky…ted zrovna zblila celou postel plus sve oblibene panence nablila do kapucky..To byl hysterak
Druhy dort jsem placala dneska s dalsi ,starsi dcerkou…To je dvojdortikBych jo sezrala auz ted
Jezis chudinka, at se brzo uzdravi!
Mirii píše:
Holky,tak teda vsem kozorohum vsechno nej!
Raveno kup vetsi nez 3-6 mesicu…ja je ted chtela prodavat,ale omylem jsem je srazila v pracce,aale kdyby mel nekdo zajem o vlnacky na ucuranou panenku,tak to budou mega drzaky,pac s nema jde ted i zabijet
![]()
taky mám jedny vlňáky na panenku ![]()
Jo,
dekuju moc… ![]()
Ona mela bronchitidu uz pred 3 tydny s horeckam,ale CRP nizke,takze jsem ji atb,co vyfasla od dr,nedala…Dikybohu-bo ted by mela druhy:-(
I kdyz jsem s jejich podanim od vcera vahala,dnes po shlednuti jejich mandlicek jsem pro ne uhanela do lednice dobrovolne a jeste ji ho dala ve zrychlenem schematu ![]()
farska píše:
Jo,
dekuju moc…
Ona mela bronchitidu uz pred 3 tydny s horeckam,ale CRP nizke,takze jsem ji atb,co vyfasla od dr,nedala…Dikybohu-bo ted by mela druhy:-(
I kdyz jsem s jejich podanim od vcera vahala,dnes po shlednuti jejich mandlicek jsem pro ne uhanela do lednice dobrovolne a jeste ji ho dala ve zrychlenem schematu
Ted vsude lita streptokok…
Jo,to je mozny…
Mne schvatila angina minuly tyden(tri dny nepouzitelnym,horecky pres 40 st) ,manzel to dostal ted o vikendu.Atb jsme vyfasli oba a VZORNE JE POLYKALI,jen at uz muzem zas fungovati!!!
A ted jsme to zrejme dali Aje…:-(
No jo,no.
A z jineho soudku:
ZNATE NEKDO TYHLE VLNACKY??JAKE JSOU OPROTI DISANAM A POPO??
http://www.brouczech.cz/…prouzek.html
Farska tak ty doma mám, nejsou špatné, ale takové držáky jako disany to fakt nejsou.
Katy2 píše:
Farska tak ty doma mám, nejsou špatné, ale takové držáky jako disany to fakt nejsou.
Aha,diky ![]()
Ja mela Disany byla jsme obrspokojena,ale uz jsme je poslali dal,mala z nich rychle vyrostla…A ted vaham mezi Disanama,Popo a nasla jsem i tyhle,ty by byly asi fajn zase na leto,co
![]()
Mirii píše:
Farska tak tys mela prvni ve 20to jsem jeste nemela o detech skoro ani paru
Já v necelých 22, tak to zas tak moc neztrácím ![]()
asha píše:ravena píše:no to uz je hotova smrst
jeee koukam ze 13.1. je plodne datummanza oslavil vcera 33
A moje sestra měla včera 23 ![]()
Aspon clovek vidi,ze mladosi zase zacinaji plodit
, moda deti az po 30 mi prijde silena
…tim myslim jako celek dnesni dobu…
Mamka ted koupila Annabelku Denisce k narozkam i s nocnikem a tema blbostma…si jako hrde jeste zamlouvala,ze bude kupovat oblecky. Jsem ji rekla klidne,o to se asi nikdo pratnebude,pac ty ceny jsou fakt nechutny ! To nechapu,ze na tom nekdo takhle tezi. No snad Anabelce budou aspon moje vlnacky
hele mate nekdo doma ten satek na panenky co maj na brane?
No Viky dostala od Krisulky chou chou… tak nejak jsem si myslela, ze zajem bude maly, ale vpodstate je 00prd..
jinak pyzamka na to mimi jsem sehnala v sekaci 10Kc kus… aby mela stejny jako mam ja pro Krisuli jenze ted se to tu vpodstate jen vali… tak trebas 2 slecna bude mit zajem o panenky…
mám takový mlhavý dojem, že tu někdo na bundles nadával, ale spíš ohledně jejich jednání než kvality výrobků, ale už je to dlouho, tak nevím o co šlo
Mirii píše:
Hele vy 20- citky a mely jste ty deti planovane?
Prvni ne ![]()
Ostatni JO ![]()