Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Brunifid píše:Gladys píše:To jsem ráda, že nejsem jediný exot. Já bych ji klidně dala spát dřív, ale v sedm je v největší aktivitě, já to řídím podle ní. A ani mi to nevadí, že si to tak vybrala, lepší než aby byla pětkrát za noc vzhůru a v šest ráno se vstávalo.
Nám takto normálně nestydatě řekla pokladní v tescu někdy v 8, že by měl spát. Zrovna měl období, kdy usínal až po 9, nákup byl pro něj sranda, jinak byl večer doma už protivnej, myslela jsem, že ji utluču
Ji nebudu rovnat podle tabulek, sama to nesnáším.![]()
to jste mi pripomnely moji tchyni… jsem si co navstevu vyslechla jestli porad davam malou tak pozde spat, a at ji koupu uz po 6 a v 7 nejdyl dp postele… ze jsem ji vysvetlovala ze pak stejne tak do 22 ne-li dyl rve v postylce tak proc ji nutit nepomohlo, proste jsem hrozna ze koupu zrovna v dobe zprav na ktery ona kouka tak nemuze byt s nama v koupelne (zaplatpanbu) ![]()
ahoj, u nás se chodí spát taky pozdě, nejste v tom samy ![]()
jak tak čtu, tak plánuju jaro a léto - co dáváte dětem venku na písku za plíny? samé AIO nebo někdo zvládá i čč či bambusku na rovno do pulek?
ahoj, nevíte kde by byly na netu nějaké střihy na fleecové kapsy nebo tunely přes manduku?
Oskárek píše:
ahoj, nevíte kde by byly na netu nějaké střihy na fleecové kapsy nebo tunely přes manduku?
na nosenideti.cz je tuším dole na hlavní stránce cosi jako návody, tam je návod na kapsu
Leni, tohleto nechápu, to jako tchýně nemůže oželet zprávy, když je u vás? Jako ne že bych ti ji přála v koupelně, ale zase není úplně špatné hodit dítě do vany, tchýni zaúkolovat umytím a usušením a mezitím si jít třeba přichystat věci pro malou či tak
Já teda na TV už děsně dlouho nekoukám, ale nešli zprávy i v 6 večer? Že by se podívala na ty, aby jí náhodou něco neuniklo ![]()
Gladys píše:
Leni, tohleto nechápu, to jako tchýně nemůže oželet zprávy, když je u vás? Jako ne že bych ti ji přála v koupelně, ale zase není úplně špatné hodit dítě do vany, tchýni zaúkolovat umytím a usušením a mezitím si jít třeba přichystat věci pro malou či tak
Nestraš, my se s malou koupeme ve vaně společně, co bys poradila v takovém případě? By nás myla obě dvě?! ![]()
kapsovky, já jsem vyléčena, jediné kapsovky, které mám ráda jsou ty, na které jsou potřeba ještě svrchňáky, takže třeba airhour, hambáč. Já si na to ty svrchňáky klidně zapnu, to už je naprosto minimální práce navíc, i muž už pochopil, jak se dávají svrchňáky na kalhotkovou plínu, takže u mě kapsovky skončili. Jako devatero kopretinek doma či kolik toho mám a k prdu ![]()
Borisko, my jsme teda moc to pískoviště ještě neobjevovali, v září mu bylo 17m, přes léto jsme byli párkrát a mě nějak nebavilo furt hlídat, zda nejí nějaké kamínky
Nicméně já na ven dávala buď itti, kalhotkovku+svrchňáky či aio. Ono totiž odlovit nadšené dítě a položit ho byl nadlidský výkon, u přebalování řval jak protrženej a mrskal se jak štika. A to u nás jinak s přebalováním nějak extra problém není, ale tam jak ho to lákalo, tak byl celej divej. Čtverec a svrchňáky, nejsem si jistá, zda by mi to celé nerozkop. I takto byl problém udržet na tom separačku ![]()
Brunifid píše:Gladys píše:Nestraš, my se s malou koupeme ve vaně společně, co bys poradila v takovém případě? By nás myla obě dvě?!
Brunifid píše:Gladys píše:Nestraš, my se s malou koupeme ve vaně společně, co bys poradila v takovém případě? By nás myla obě dvě?!
No to je trochu jiná ![]()
Gladys píše:Brunifid píše:No to je trochu jináGladys píše:Nestraš, my se s malou koupeme ve vaně společně, co bys poradila v takovém případě? By nás myla obě dvě?!
to bylo za doby co jsme jezdili k ni, no ted nejezdime a povidal chlap jak je ji to strasne lito… ![]()
dat ji malou at jde koupat, to bych neudelala, ano vychovala 3 deti ale svoje jediny dite jentak nekomu nesverim
parkrat s nama vlezla do koupelny, i s chlapem, upozornuju koupelna v panelaku, tkz jsem se tam sotva otocila k vane, ale museli tam oba byt
no jednou jsem tam vytopila tak ze „padala na drzku“ (jeji slova) a od ty doby uz tam nebyla ![]()
to s casem koupani a davani spat bylo to nejmensi co jsem si od ni vyslechla, bylo toho daleko vic a fakt jsem se tam necejtila, tkz ted jezdime k my mamce a ja jsem v pohode, i kdyz mi taky obcas leze na nervy ale tam jsme si to schopny v klidu rict, u tchyne jinej nazor nez ten jeji neexistuje
ivuska.h píše:… Vy jste majitelka Anavy? Jééé, to je bezva. Já si objednala od paní Moniky, až pak jsem zjistila, že jste taky z Brna…já jsem z kuřimi, mám to k Vám za rohemkaty-katy píše:Ještě zajímavější je, že s paní z Babaka bydlíme asi dva kilometry od sebe
Ahoj holky, děkuji za pozvání
Psala jsem, že jsem objevila maminku z Brna,která na emiminu prodává Anavy, zjistila jsem,že má internetový obchůdek http://www.babako.cz/, kde jsou i Anavy, co už na www.anavy.cz nemají… ale možná to víte… A Anavy jsou taky z Brna…![]()
Katy ja ted vzpominam na me a kapsovky…obcas mi kolem nozicek protekla itti bitti…ca po dvou hodkach, pak taky fuzzi bunz. Ale at vzpominam jak vzpominam tak ty merinostar nikdy - a to mam dve. Na velke finskou kapsovku odzkousenou nemam,pac uz je odplenkovana,ale na male mi zatim neproteklo nic.....tu anavackou nemam a zatim po ni netouzim,pac je jednobarevna a to je nuda
tak na cestu proste davej jen merinostar…se zbav ostatnich a prikup merinostarku a mas to ![]()
Itti teda neni kapsovka,ale proste styl aio mi zatim prezila dobre jen merinostar.
Holky co mate z toho, nam se zase Deniska naucila na koupani v 18 a spani v 19 a tchyne ze je to moc brzo,at ji davame spat pozdejc. Takze si nevyberes…bud je to pro ne brzo a nebo zase pozde ![]()
Mirii píše:
Katy ja ted vzpominam na me a kapsovky…obcas mi kolem nozicek protekla itti bitti…ca po dvou hodkach, pak taky fuzzi bunz. Ale at vzpominam jak vzpominam tak ty merinostar nikdy - a to mam dve. Na velke finskou kapsovku odzkousenou nemam,pac uz je odplenkovana,ale na male mi zatim neproteklo nic.....tu anavackou nemam a zatim po ni netouzim,pac je jednobarevna a to je nudatak na cestu proste davej jen merinostar…se zbav ostatnich a prikup merinostarku a mas to
Ty jo myslíš že kradu? Kupovat tolik merino stár? Navíc mě ty SIO nebaví.
Já potřebuji min tři plíny na dopoledne a to každý den, tak že bych jich fakt musela přikoupit hodně. ![]()
Naší tchýni se zas nelíbí, že kluk nechodí spát po obědě, ale před obědem.
![]()
Já mám nějak blbě vymyšlenou logistiku nočních plen. Vždycky chci předsušit venku, pak dosušit na topení, zapomenu na to a večer mi nezbyde nic jiného, než vycpat nějakou obyč kalhotkovku 4ma jinýma vkládačkama, které po bytě seženu.
Dneska: Babylucy bambuska, v tom orig. vkládačka, malá vkládačka od BBH, vkládačka z finské kalhotkové, malá vkládačka z megerky. ![]()