Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Nechcete někdo Popolini biobavlna One size? Mám je tu už dýl a už je nepoužíváme, jsou v dobrým stavu. Šest kousků, 5 přírodních a 1 fialová. Tak za 130,– kus.
Příspěvek upraven 17.01.11 v 15:47
Katy2 píše:petka.konecna píše:Petko s těmi teda přímo ne, ale obecně dle mě jsou pletené nejlepší držáky a tudiž je mám nejraději. Tak že já bych je brala.
Nemáte někdo zkušenost s těmito vlňáčky - http://www.sijemdetem.cz/…en%C3%A9-iva ?
Já bych je právě chtěla vyzkoušet když je všichni tak chválíte
a tyhle nejsou ani moc drahé, takže by to manžel snad přenesl přes srdce
a když mu ještě řeknu že prodávám 3 plenky na bazárku (to že je možná nikdy neprodávm nevadí, ale snaha je prodat se u něj cení)
- až se vzdbudí modelka ta jí přeměřím a paní napíšu ![]()
petka.konecna píše:Katy2 píše:Já bych je právě chtěla vyzkoušet když je všichni tak chválítepetka.konecna píše:Petko s těmi teda přímo ne, ale obecně dle mě jsou pletené nejlepší držáky a tudiž je mám nejraději. Tak že já bych je brala.
Nemáte někdo zkušenost s těmito vlňáčky - http://www.sijemdetem.cz/…en%C3%A9-iva ?a tyhle nejsou ani moc drahé, takže by to manžel snad přenesl přes srdce
a když mu ještě řeknu že prodávám 3 plenky na bazárku (to že je možná nikdy neprodávm nevadí, ale snaha je prodat se u něj cení)
- až se vzdbudí modelka ta jí přeměřím a paní napíšu
Jo a klidně vem i krapet větší, ono u vlňáčku to nevadí a dýl vydrží. ![]()
tak na ty saticky s plenou jsem taky koukala
ale udrzela jsem se ![]()
az ti prijdou tak nafot modelku,se tu aspon hromadne pokochame ![]()
Mirii píše:
tak na ty saticky s plenou jsem taky koukalaale udrzela jsem se
az ti prijdou tak nafot modelku,se tu aspon hromadne pokochame
dooobros…fakt se tesim ty jo ![]()
lenholka píše:Mirii píše:dooobros…fakt se tesim ty jo
az ti prijdou tak nafot modelku,se tu aspon hromadne pokochame
Já to nemůžu najít, hoďte odkaz
Dík.
Katy2 píše:petka.konecna píše:Jo a klidně vem i krapet větší, ono u vlňáčku to nevadí a dýl vydrží.Katy2 píše:Já bych je právě chtěla vyzkoušet když je všichni tak chválítepetka.konecna píše:Petko s těmi teda přímo ne, ale obecně dle mě jsou pletené nejlepší držáky a tudiž je mám nejraději. Tak že já bych je brala.
Nemáte někdo zkušenost s těmito vlňáčky - http://www.sijemdetem.cz/…en%C3%A9-iva ?a tyhle nejsou ani moc drahé, takže by to manžel snad přenesl přes srdce
Jakože až tak nevadí že to bude mít trošku v pase větší? Nebo jsi myslela jen delší na nohách?
petka.konecna píše:lenholka píše:Já to nemůžu najít, hoďte odkazMirii píše:dooobros…fakt se tesim ty jo
az ti prijdou tak nafot modelku,se tu aspon hromadne pokochameDík.
petka.konecna píše:Katy2 píše:Jakože až tak nevadí že to bude mít trošku v pase větší? Nebo jsi myslela jen delší na nohách?petka.konecna píše:Jo a klidně vem i krapet větší, ono u vlňáčku to nevadí a dýl vydrží.Katy2 píše:Já bych je právě chtěla vyzkoušet když je všichni tak chválítepetka.konecna píše:Petko s těmi teda přímo ne, ale obecně dle mě jsou pletené nejlepší držáky a tudiž je mám nejraději. Tak že já bych je brala.
Třeba volnější přes plínu, prostě celkově větší. ![]()
Katy2 píše:petka.konecna píše:Třeba volnější přes plínu, prostě celkově větší.Katy2 píše:Jakože až tak nevadí že to bude mít trošku v pase větší? Nebo jsi myslela jen delší na nohách?petka.konecna píše:Jo a klidně vem i krapet větší, ono u vlňáčku to nevadí a dýl vydrží.Katy2 píše:Já bych je právě chtěla vyzkoušet když je všichni tak chválítepetka.konecna píše:Petko s těmi teda přímo ne, ale obecně dle mě jsou pletené nejlepší držáky a tudiž je mám nejraději. Tak že já bych je brala.
No zkusím si to nějak s paní domluvit, změřím jí asi i prdelku v ŠD plíně, bez plíny, prostě jí přeměřím od hlavy k patě
- akorát že modelka na mě prdí a spí ![]()
Katy - docela mně děsíš.
Neříkej mi, že mi za chvíli kapsovky taky nebudou vyhovat???
Petko - volnější vlňáky nevadí. DOroste do nich. POli v nich ze začátku taky plavala. FOto v době, kdy jí byly 4 měsíce a následuje foto v roce.
Achdarku a to i kdyz ji byly tak velky neprotekly
…
mne uz se susi prvni vlnacky po koupeli tedy to mastny je neprijemny na sahani…brrr
Jaky vkladacky by jste mi doporucily nakoupit? nebo to vyjde tak nejak nastejno?
ravena píše:
Achdarku a to i kdyz ji byly tak velky neprotekly![]()
…
mne uz se susi prvni vlnacky po koupeli tedy to mastny je neprijemny na sahani…brrrJaky vkladacky by jste mi doporucily nakoupit? nebo to vyjde tak nejak nastejno?
Ne, vlňáčky nikdy neprotekly. Spíš až v tom roce, když už jí byly těsnější, tak začaly víc provlhat.
Vkládačky - asi cokoliv od BI (http://www.branakdetem.cz/…ladaci-pleny?…) . JInak je asi nejlepší koupit na ŠD bambusovokonopný flís a ušít si vlastní.
vkládačky, za mě krátké bambusové od BI, mám jich kupičku a jiné už nechci. Vlastně teď mám ještě nějaké anavy bambusové krátké, ty od BI po čase dost ztuhnou, přisrazí se, anavy by mohli zůstat měkké. Jak bavlnu, tak umělinu jsem vytřídila. Maximálně ještě tak nějaké froté, stačí bavlněná žínka.
vlňáky podle mě lepší volnější, když jsou víc natěsno, tak provlhají víc. Asi proto, že to vlákno má natěsno víc možnost natahovat vlhkost z plíny, na volno se mokro zvrchu líp odpařuje