Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28294
17.1.11 15:44

Nechcete někdo Popolini biobavlna One size? Mám je tu už dýl a už je nepoužíváme, jsou v dobrým stavu. Šest kousků, 5 přírodních a 1 fialová. Tak za 130,– kus.

Příspěvek upraven 17.01.11 v 15:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
17.1.11 15:46
Katy2 píše:
petka.konecna píše:
Nemáte někdo zkušenost s těmito vlňáčky - http://www.sijemdetem.cz/…en%C3%A9-iva ?
Petko s těmi teda přímo ne, ale obecně dle mě jsou pletené nejlepší držáky a tudiž je mám nejraději. Tak že já bych je brala. :wink:

Já bych je právě chtěla vyzkoušet když je všichni tak chválíte :-D a tyhle nejsou ani moc drahé, takže by to manžel snad přenesl přes srdce :) a když mu ještě řeknu že prodávám 3 plenky na bazárku (to že je možná nikdy neprodávm nevadí, ale snaha je prodat se u něj cení) :) - až se vzdbudí modelka ta jí přeměřím a paní napíšu :)

• Citovat
  • Upravit
51750
17.1.11 15:48
petka.konecna píše:
Katy2 píše:
petka.konecna píše:
Nemáte někdo zkušenost s těmito vlňáčky - http://www.sijemdetem.cz/…en%C3%A9-iva ?
Petko s těmi teda přímo ne, ale obecně dle mě jsou pletené nejlepší držáky a tudiž je mám nejraději. Tak že já bych je brala. :wink:
Já bych je právě chtěla vyzkoušet když je všichni tak chválíte :-D a tyhle nejsou ani moc drahé, takže by to manžel snad přenesl přes srdce :) a když mu ještě řeknu že prodávám 3 plenky na bazárku (to že je možná nikdy neprodávm nevadí, ale snaha je prodat se u něj cení) :) - až se vzdbudí modelka ta jí přeměřím a paní napíšu :)

Jo a klidně vem i krapet větší, ono u vlňáčku to nevadí a dýl vydrží. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
17.1.11 16:25

tak na ty saticky s plenou jsem taky koukala :lol: ale udrzela jsem se :dance:
az ti prijdou tak nafot modelku,se tu aspon hromadne pokochame :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
17.1.11 16:30
Mirii píše:
az ti prijdou tak nafot modelku,se tu aspon hromadne pokochame :srdce:

dooobros…fakt se tesim ty jo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
17.1.11 16:31
lenholka píše:
Mirii píše:

Já to nemůžu najít, hoďte odkaz :) Dík.

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
17.1.11 16:39
Katy2 píše:
petka.konecna píše:
Katy2 píše:
petka.konecna píše:
Já bych je právě chtěla vyzkoušet když je všichni tak chválíte :-D a tyhle nejsou ani moc drahé, takže by to manžel snad přenesl přes srdce :) a když mu ještě řeknu že prodávám 3 plenky na bazárku (to že je možná nikdy neprodávm nevadí, ale snaha je prodat se u něj cení) :) - až se vzdbudí modelka ta jí přeměřím a paní napíšu :)
Jo a klidně vem i krapet větší, ono u vlňáčku to nevadí a dýl vydrží. :mrgreen:

Jakože až tak nevadí že to bude mít trošku v pase větší? Nebo jsi myslela jen delší na nohách?

• Citovat
  • Upravit
10713
17.1.11 16:41
petka.konecna píše:
lenholka píše:
Mirii píše:
Já to nemůžu najít, hoďte odkaz :) Dík.

http://www.sijemdetem.cz/…icky-beruska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
17.1.11 16:51
petka.konecna píše:
Katy2 píše:
petka.konecna píše:
Katy2 píše:
petka.konecna píše:
Jakože až tak nevadí že to bude mít trošku v pase větší? Nebo jsi myslela jen delší na nohách?

Třeba volnější přes plínu, prostě celkově větší. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
17.1.11 17:03
Katy2 píše:
petka.konecna píše:
Katy2 píše:
petka.konecna píše:
Katy2 píše:
petka.konecna píše:
Třeba volnější přes plínu, prostě celkově větší. :mrgreen:

No zkusím si to nějak s paní domluvit, změřím jí asi i prdelku v ŠD plíně, bez plíny, prostě jí přeměřím od hlavy k patě :) - akorát že modelka na mě prdí a spí :)

• Citovat
  • Upravit
10170
17.1.11 21:09

Katy - docela mně děsíš. :cert: Neříkej mi, že mi za chvíli kapsovky taky nebudou vyhovat???

Petko - volnější vlňáky nevadí. DOroste do nich. POli v nich ze začátku taky plavala. FOto v době, kdy jí byly 4 měsíce a následuje foto v roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
17.1.11 21:10

Vlňáky v roce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
17.1.11 21:47

Achdarku a to i kdyz ji byly tak velky neprotekly :?: 8-o
mne uz se susi prvni vlnacky po koupeli tedy to mastny je neprijemny na sahani…brrr

Jaky vkladacky by jste mi doporucily nakoupit? nebo to vyjde tak nejak nastejno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
17.1.11 22:11
ravena píše:
Achdarku a to i kdyz ji byly tak velky neprotekly :?: 8-o
mne uz se susi prvni vlnacky po koupeli tedy to mastny je neprijemny na sahani…brrrJaky vkladacky by jste mi doporucily nakoupit? nebo to vyjde tak nejak nastejno?

Ne, vlňáčky nikdy neprotekly. Spíš až v tom roce, když už jí byly těsnější, tak začaly víc provlhat.

Vkládačky - asi cokoliv od BI (http://www.branakdetem.cz/…ladaci-pleny?…) . JInak je asi nejlepší koupit na ŠD bambusovokonopný flís a ušít si vlastní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
17.1.11 22:20

vkládačky, za mě krátké bambusové od BI, mám jich kupičku a jiné už nechci. Vlastně teď mám ještě nějaké anavy bambusové krátké, ty od BI po čase dost ztuhnou, přisrazí se, anavy by mohli zůstat měkké. Jak bavlnu, tak umělinu jsem vytřídila. Maximálně ještě tak nějaké froté, stačí bavlněná žínka.

vlňáky podle mě lepší volnější, když jsou víc natěsno, tak provlhají víc. Asi proto, že to vlákno má natěsno víc možnost natahovat vlhkost z plíny, na volno se mokro zvrchu líp odpařuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure