Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
petka.konecna píše:careynka píše:Mám dlouhou vkládačku, pak krátkou a ještě je tam kapsa na vycpánípetka.konecna píše:tak ja mam tu easyfit, jakej je mezi nima rozdil uvnitr? ta easy ma jen dlouho vkladacku frotecareynka píše:Mám tuhle http://www.4babies.cz/…nka-0-914914 - to není AIO ale kapsovka.
petko a kterou tu tots bots? ja mam AIO a jsem s ni nadmiru spokojena- ale i když jsem to vycpala nebo nevycpala a dala jen tak, tak jí to u nožiček odstávalo a tudíž vajičina protékala. Tak nevím
nám prostě nesedí
a kdeze ji prodavas? ![]()
Mirii píše:
Peti a zkousela si tu toots boots zmensit? Ja je teda zacala davat az po prvnim roce Denisky,pac jsem driv nelatkovala…mela jsem tusim 4 a jako pro tchyni ci manzela idealni,musela se teda vzdycky jeste dovycpat,ale tusim mi ani nikdy neprotekla. Ted mam tusim jeste dve ci tri na prodej,ale jako kdyz je neprodam,tak nehrotim,pac je pak zase bude aspon pouzivat tchyne ci manza kdyz nebudu doma
Po objeveni merinostar a finske kapsovky uz teda tots bots nepouzivam,ale to uz ani fuzzi bunz
,proste uz jsem rozmlsana
kde kde??? ja teda doufam, ze malymu budou sedet jako ty AIO ![]()
pomeranca píše:
Mahja: já to nemyslela zle, taky se občas ztrácím, když to rychle přibývá, ale mě je tu s váma tak dobře (konečně pocit, že někam patřím)
Vid
ja jsem na tom uplne stejne,konecne normalni zenske
se zdravym selskym rozumem
Mirii píše:pomeranca píše:Čím to asi bude… že by plínkama?
Mahja: já to nemyslela zle, taky se občas ztrácím, když to rychle přibývá, ale mě je tu s váma tak dobře (konečně pocit, že někam patřím)Vid
ja jsem na tom uplne stejne,konecne normalni zenske
![]()
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Mam tam cenu 180, ale klidne ji streloim za 150,– ![]()
Pomeranca - ja ti nevim, to je asi tou sorou lidi co satkuji,latkuji, psovodi
jsem driv chodila do jedne uzavrene skupiny,ale proste mi tam moc mamin nesedlo…a ted jsem zase v jedne uzavrene skupine a zase mi moc nesedej
- ja moc nejsem na ty maminky co do nebe blahorecej vibrujicim lehatkum,choditkum,granulovanym cajum a proste buh vi cemu
vsemu jeste…a tady se sesla proste banda mamin co jsou dost prirodni
,studovane ( jako ohledne deti
) proste nevim jak to napsat,ale tady mi maminy sedi
![]()
pomeranca píše:Mirii píše:pomeranca píše:Čím to asi bude… že by plínkama?
Mahja: já to nemyslela zle, taky se občas ztrácím, když to rychle přibývá, ale mě je tu s váma tak dobře (konečně pocit, že někam patřím)
![]()
Vidja jsem na tom uplne stejne,konecne normalni zenske
![]()
Mirii píše:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…Mam tam cenu 180, ale klidne ji streloim za 150,–
tak strel, tuhle jeste nemam ![]()
careynka píše:Mirii píše:tak strel, tuhle jeste nemam
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…Mam tam cenu 180, ale klidne ji streloim za 150,–
Ale že je ve vnitř krásně chundelatá ![]()
Tak zítra asi vyrazím do Bavlnky a asi si tam omakám tu Pastelku, jak vypadá naživo, potřebuji stejně separačky, dochází, nějak se mi ztrácejí ![]()
Mahja píše:
Achadarku, a nakupuješ na ŠD? A co gumičky, neva, když na to učení použiji normální, ne?
Jo, a myslíš, ptám se zkušené, můžu na to přišítí té gumičky pou žít takový ten „cik cak“ steh?
Já se zas tak za zkušenou nepovažuji( zatím jsem toho moc neušila). JSou tady jiné expertky.
Na ŠD látky zatím nekupuji, recykluji domácí materiál. Koupila jsem tam bambusovokonopný flís na vkládačky, kleště, patentky a lastin.
První plenky jsem ušila jen s obyč prádelní gumou. Stačí, ale lastin je lepší. Na přišívání lastinu používám tříkroký cikcak.
Achdarek píše:Mahja píše:
Achadarku, a nakupuješ na ŠD? A co gumičky, neva, když na to učení použiji normální, ne?
Jo, a myslíš, ptám se zkušené, můžu na to přišítí té gumičky pou žít takový ten „cik cak“ steh?
Já se zas tak za zkušenou nepovažuji( zatím jsem toho moc neušila). JSou tady jiné expertky.
První plenky jsem ušila jen s obyč prádelní gumou. Stačí, ale lastin je lepší. Na přišívání lastinu používám tříkroký cikcak.
Na ŠD látky zatím nekupuji, recykluji domácí materiál. Koupila jsem tam bambusovokonopný flís na vkládačky, kleště, patentky a lastin.
Super, na takovou tu zkoušku mi to přijde zbytečné kupovat, abych to zničila......
Tříkroký cikcak? Tak to nevím
co je, ale různé šírky tam mám, tak něco vyzkouším…
careynka píše:Mirii píše:tak strel, tuhle jeste nemam
Ok,tak mi do SZ posli adresu a ja ti ji zitra poslu. Postovny bude tak asi 50, pac nejsem v CR…jestli ok,tak pisni tu adresu…
Ahoj!
Mahjo, to je fakt dobry, ten extendor! ![]()
A ja premyslim, kde neco nakoupim, akutne potrebuju separacky, z tech BM ma B. cerveny zadek
Ale kupovat jen separacky se mi nechce a nikam jezdit taky ne, B. je nakrapany.
Ivca je asi porad nema na sklade, co? ![]()
K tem nositkum..jak dlouha je cekacka na to Skaldino? A vyber latek je jen po mailu?
Ivi, prosimte, ty vicevrstevny pliny maji bambus i bavlna stejny rozmer? Ta bavlna se mi zda mala, na B. necelych 11 kilo ji sotva zabalim (kalhotkovy sklad)
)
Asho me ted na radu Achdarka sestra koupila flisovy pled z Ikey za 29,– a z toho si nastriham kooopu separacek,sice nevim co udelam s tema vsema krabicama co tu uz mam…
ale tak az bude vetsi,tak je treba dopotrebuju ![]()