Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22590
18.1.11 21:29

Careynko ja jsem ti uz odepisovala,,,posli mi adresu do SZ a ja ti ji zitra poslu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
18.1.11 21:30

Asho ja je mam v krabicce,ale myslim ze z CR ti prijdou rychlejc nez ode me :lol: A asi i za lepsi postovny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590

Katu a ten BB byl jakej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
Mirii píše:
Asho ja je mam v krabicce,ale myslim ze z CR ti prijdou rychlejc nez ode me :lol: A asi i za lepsi postovny :lol:

Jeeeezisi :zed: No tak ja jdu brouzdat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
18.1.11 21:31

Takze beco je neco jako manduca? Jako vydrzi i tak dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
18.1.11 21:33

Lenholko ja to nemyslim nijak urazive :lol: ,proste je tam vetsina mamin jina nez ja a tady jsouty maminy co sedej me :lol:
Ale zase clovek rad diskutuje o stejne starych detech a kouka co kdo uz dela a nedela …a tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
18.1.11 21:38
Mirii píše:
Katu a ten BB byl jakej?

No tehdy jak jsem ho zkoušela, tak měla ELi rok, ale už tehdy by se v něm nosit dala, někde mám i foto......a už ho mám. Jako BB nebylo špatné, ale lépe se cítím ve Skaldinu. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
18.1.11 21:40
Mirii píše:
Takze beco je neco jako manduca? Jako vydrzi i tak dlouho?

Hele dle mě záleží opravdu hodně na proporcích dítěte, vzhledem k tomu, že ELI měla v roce už 83cm, tak už tehdy nám Manduca nebyla nic moc a ELi začínaly viset nožky dolů, jako asi se tak nosit dá, ale mě to prostě vadí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
18.1.11 21:43

Jj, Beco je zhruba jako Ergo a Manduca, od narozeni az dokud moc nevytahnou nohy. B. ma rok a pul a jeste v pohode, nema to teda ke koleni, ale nevadi mu to a hlavne ted nenosim cely den.
V lete uz to bude horsi, chtelo by to neco vetsiho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
18.1.11 21:45

Holky ja uz zas vim houby…mate nektera Merinostar bambus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
18.1.11 22:21

Tady člověk půl dne není a to už ani skoro nejde dočíst 8-o

asha píše:
Ivi, prosimte, ty vicevrstevny pliny maji bambus i bavlna stejny rozmer? Ta bavlna se mi zda mala, na B. necelych 11 kilo ji sotva zabalim (kalhotkovy sklad) :-( )

Ano, rozměry jsou stejné. Máš teda vel. L, pokud dobře chápu? OK, můžem začít dělat ještě o kousek větší XL. Jaká velikost by sis tak myslela, že bude stačit? Bude asi problém hlavně v šířce, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
18.1.11 22:30
ivuska.h píše:
Tady člověk půl dne není a to už ani skoro nejde dočíst 8-o
asha píše:
Ivi, prosimte, ty vicevrstevny pliny maji bambus i bavlna stejny rozmer? Ta bavlna se mi zda mala, na B. necelych 11 kilo ji sotva zabalim (kalhotkovy sklad) :-( )
Ano, rozměry jsou stejné. Máš teda vel. L, pokud dobře chápu? OK, můžem začít dělat ještě o kousek větší XL. Jaká velikost by sis tak myslela, že bude stačit? Bude asi problém hlavně v šířce, ne?

Ja to zitra pomerim. Davala jsem sem i fotku, ale uz je buhvikde… to XL by bodlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
18.1.11 22:30

A jeste…
V sirce, ale spis v dylce, pada to z nej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
18.1.11 22:38

Katy ja koukala na ty odkazy od ivushky a oni to tam maji rozdelene dle veku, dva druhy- tusim ze to bylo i u toho BB… Jdu mrknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
18.1.11 22:49
Mirii píše:
Mahjo a beco je zase co? Ja jsem v tomhle fakt tatar :oops:

Beco je to, co měla na sobě nahatá Klárka :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure