Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Careynko ja jsem ti uz odepisovala,,,posli mi adresu do SZ a ja ti ji zitra poslu
Asho ja je mam v krabicce,ale myslim ze z CR ti prijdou rychlejc nez ode me
A asi i za lepsi postovny ![]()
Mirii píše:
Asho ja je mam v krabicce,ale myslim ze z CR ti prijdou rychlejc nez ode meA asi i za lepsi postovny
Jeeeezisi
No tak ja jdu brouzdat…
Lenholko ja to nemyslim nijak urazive
,proste je tam vetsina mamin jina nez ja a tady jsouty maminy co sedej me ![]()
Ale zase clovek rad diskutuje o stejne starych detech a kouka co kdo uz dela a nedela …a tak ![]()
Mirii píše:
Katu a ten BB byl jakej?
No tehdy jak jsem ho zkoušela, tak měla ELi rok, ale už tehdy by se v něm nosit dala, někde mám i foto......a už ho mám. Jako BB nebylo špatné, ale lépe se cítím ve Skaldinu. ![]()
Mirii píše:
Takze beco je neco jako manduca? Jako vydrzi i tak dlouho?
Hele dle mě záleží opravdu hodně na proporcích dítěte, vzhledem k tomu, že ELI měla v roce už 83cm, tak už tehdy nám Manduca nebyla nic moc a ELi začínaly viset nožky dolů, jako asi se tak nosit dá, ale mě to prostě vadí. ![]()
Jj, Beco je zhruba jako Ergo a Manduca, od narozeni az dokud moc nevytahnou nohy. B. ma rok a pul a jeste v pohode, nema to teda ke koleni, ale nevadi mu to a hlavne ted nenosim cely den.
V lete uz to bude horsi, chtelo by to neco vetsiho.
Tady člověk půl dne není a to už ani skoro nejde dočíst ![]()
asha píše:
Ivi, prosimte, ty vicevrstevny pliny maji bambus i bavlna stejny rozmer? Ta bavlna se mi zda mala, na B. necelych 11 kilo ji sotva zabalim (kalhotkovy sklad))
Ano, rozměry jsou stejné. Máš teda vel. L, pokud dobře chápu? OK, můžem začít dělat ještě o kousek větší XL. Jaká velikost by sis tak myslela, že bude stačit? Bude asi problém hlavně v šířce, ne?
ivuska.h píše:
Tady člověk půl dne není a to už ani skoro nejde dočíst
asha píše:Ano, rozměry jsou stejné. Máš teda vel. L, pokud dobře chápu? OK, můžem začít dělat ještě o kousek větší XL. Jaká velikost by sis tak myslela, že bude stačit? Bude asi problém hlavně v šířce, ne?
Ivi, prosimte, ty vicevrstevny pliny maji bambus i bavlna stejny rozmer? Ta bavlna se mi zda mala, na B. necelych 11 kilo ji sotva zabalim (kalhotkovy sklad))
Ja to zitra pomerim. Davala jsem sem i fotku, ale uz je buhvikde… to XL by bodlo ![]()
Katy ja koukala na ty odkazy od ivushky a oni to tam maji rozdelene dle veku, dva druhy- tusim ze to bylo i u toho BB… Jdu mrknout
Mirii píše:
Mahjo a beco je zase co? Ja jsem v tomhle fakt tatar
Beco je to, co měla na sobě nahatá Klárka ![]()