Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
u nás se taky svátky neslaví, ani to nesleduju jen občas když se náhodou podívám, že má svátek nějakej známej tak popřeju a to je tak všechno. Svátky rodiny si samozřejmě pamatuju. TAky přejeme opožděně k svátku. NO ale vždyt to byl Valentýn- tak to je jako mužský ne?
mehlo píše:
u nás se taky svátky neslaví, ani to nesleduju jen občas když se náhodou podívám, že má svátek nějakej známej tak popřeju a to je tak všechno. Svátky rodiny si samozřejmě pamatuju. TAky přejeme opožděně k svátku. NO ale vždyt to byl Valentýn- tak to je jako mužský ne?
No ale ona jaksi Valentyna neni
To je u spousty jmen. Ale je to duvod, proc na to kazdy zapomina ![]()
A dekujeme vsem za prani ![]()
Holky a co říkáte na tuto plenku? Koukněte na video.
http://www.bio-shopping.cz/…ni-Babykicks
zuzanecka81 píše:
holky, co máte za pračky a kolik vám žerou?
jsem dneska koukla na tu naši starou chuděru a docela jsem koukala…
59 litrů vody a 1,15kw/h
Já mám Miele WT2780WPM, 5,5 kg prádla na 60, program bavlna – 0.93 kWh, 45 l vody, délka programu 1h 49 min, odstřeďování na 1600 ot./min.
Mirii píše:
Tak kecam,jsem koukala na tu stejnou co mame ale bez susicky a naobjem 7 l, my mame na 5 l a spotreba je 0,90 kw a 49 litru…za to kdyz chci susit takmje to 4,56 kWha energeticka trida C
. Hm tak asi koupim druhy susak na pradlo
Ivus jak to mas ty s tou tvoji prackosusickou v jednom?
U mě je sušení 3 kg prádla (bavlna, suché k uložení) 1.77 kWh. Spolu s praním na 60 při přepočtu na 5.5 kg prádla to vychází 3.74 kWh.
Mahja píše:
Holky a co říkáte na tuto plenku? Koukněte na video.
http://www.bio-shopping.cz/…ni-Babykicks
panejo to zapínání je fikaný ![]()
ta plenka vypadá moc hezky, akorát konopí bývá později hodně hrubé, tak aby to nebylo i u této
Mirii píše:
Sufiku a jak casto prebalujes, ja ted peru nejpozdeji obden,jinak bych nevysla…vysla bych kdybych pouzivala zavazovacky a ruzne smejdy co mam doma,ale to se mi taaaak nechce
přebaluju u kojení a jednou mezi, vychází to tak max. 2 hodiny. VYjmečně když jdeme ven tak dýl. Ale na noc má papírovku. Naháním to horou vkládaček - vršek z Itti Bitti se dá používat dokola a to samé Bum genius - do kapsy to zatím necpu, jen nahoru a ta umělina vysmrádne a hned se dá točit znovu. Kalhotky dávám, jen když vím, že bude kákoš bobek a ty peru pak komplet celý. Někdy to chytnou i itti, ale těch mám víc, tak to neva.
Mahjo plenka vypada fikane,ale na me je moc velka…kdyz kouknes na to druhe video,tak mi prijde,ze poradne tam nesedi ani iednomu diteti a navic jsou to vsechno deti od roju a vys......tak si to nedovedu ani zmensene predstavit na nasi male......pro velkou uz bych ji asi vyuzila,ale od pohledu mi prijde proste obrovska ![]()
Sufiku tak to jo.....mne vetsinou itti bitti procurala az na ten flis ci co to je…nejak se mi eklovalo menit jen ty vnitrky ..... Itti nam ted spis lezej ve skrini,nejak jsem jim prestala verit
I kdyz me nikdy zatim nezklamaly ![]()
Mirii píše:
Sufiku tak to jo.....mne vetsinou itti bitti procurala az na ten flis ci co to je…nejak se mi eklovalo menit jen ty vnitrky ..... Itti nam ted spis lezej ve skrini,nejak jsem jim prestala veritI kdyz me nikdy zatim nezklamaly
zatím nemám moc učůrané miminko, takže není durch, ale to přijde!
Novinka,ale teda peknou palku za nej chteji ![]()
http://www.cheeksandcherries.co.uk/…ry_Bags.html
A tady to by mohlo zajimat nas matky s prtatama
,svetovej hit
Kouknete na to video,tam jde videt jak je pekne gumova ![]()
Asho - vidíš mě to ani nedošlo že měla Týna svátek včera (páč mi Valentýna neslavíme). Tak opožděně všechno nejlepší