Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Lenholko s tou diskuzi jsem na tom stejne jako ty…radeji tam uz ani nechodim a nectu,nejak na to nemam nervy. Jeste je nejlepsi jak tam nejaka vyfoti dite oprene o polstare jak sedi a ostatni ho strasne chvali ![]()
Mne se taky mala kdyz ji mam na sobe na gauci snazi jakoby sedat,tak ji uz takhle proste nedrzim…ma na zemi podlozku a tam je spokojena,kdyz prudi moc,tak ji dam do beca nebo si ji dam briskem na sebe a chodime po byte…
Bruni ten tvuj manzel mi prijde jako nejakej hroznej despota
,aspon jak ho tady popisujes ![]()
jo a jak jaaaaaa bych si pokecala s nekym na prochazce, pfff
jo to by me taky bruni zajimalo proc byl doma vyrval… jsi neudelala kralika?? ![]()
petka: Zlatý kojení, tohle řešit nemusím. A pevně doufám, že mi na půl roce odmítne příkrmy a začne je jíst až bude sama umět sedět. Tak uvidím, jak mé prosby vyslyší ![]()
Jinak já nejvíc nosím v klubíčku - zádíčkama k sobě, ale držím pod kolínkem. Levou rukou pod pravým. To se jí líbí, všude vidí.
farska: Aha. No já jsem tu jak poustevník, nikoho tu neznám, tak chodím sama. A trasa třeba na dvě hodinky s kočárkem a psema na volno tu není, tak chodíme jenom co to jde a pak jsme u baráku. Pokecám si jenom na netu ![]()
Co používáte na seboroickou dermatitidu? Kmarádka mi poradila Bioderma ABCDerm Babysquam a po odstranění mazat CutisHelp mimi konopný tělový balzám
Já to občas namáznu mandlovým mlékem od Justu (nic jiného ani nemám), ale že by se to lepšilo, se mi nezdá.
Příspěvek upraven 16.02.11 v 10:09
lenholka píše:
petko tchyne ji tak taky nosi, to je zas na kycle blby..??
No já myslím že to asi blbý je - když se nesmí nosit takhle děti v nosítkách (taky znám pár holek co si strašně vychvalujou tohle nošení), čelem ven, tak je snad i špatně když se nosí jen tak na rukou, ne? Já si to alespoň myslím.
Když přenáším tak taky v klubíčku nejčastěji
anebo pak hodně na tygra (ale to nesmí být po jídle, jinak blije).
petka.konecna píše:lenholka píše:
petko tchyne ji tak taky nosi, to je zas na kycle blby..??No já myslím že to asi blbý je - když se nesmí nosit takhle děti v nosítkách (taky znám pár holek co si strašně vychvalujou tohle nošení), čelem ven, tak je snad i špatně když se nosí jen tak na rukou, ne? Já si to alespoň myslím.
Když přenáším tak taky v klubíčku nejčastějianebo pak hodně na tygra (ale to nesmí být po jídle, jinak blije).
jj to me taky blindi… no ja si prave rikam jakej je rozdil kdyz ji chytnu pres kacenu celem od sebe anebo kdyz ji mam celem k sobe, to ma taky kycle v blbym postaveni ze jo
ja si ji tady jakoby posazuju na bricho ale dlouho tak nevydrzi kdyz neni v satku ptz se mele ![]()
Mirii píše:
Bruni ten tvuj manzel mi prijde jako nejakej hroznej despota,aspon jak ho tady popisujes
To není manžel. A umí být i normální, ale i muži mají své dny a to pak stojí za to. Ještě jsem nevychladla ![]()
V pondělí byl ovar a polívka. Prej že si dá jenom jedno, nemá hlad a hlavně hubne. Tak byla včera jen ta polívka, že jo (silná masová). Scéna jak prase, on totiž předevčírem neměl hlad, ale dneska ho má a já to měla vědět. Kdyby to žvejknul aspoň ráno, mohla jsem vyndat maso z mrazáku.
To je marný. CHLAP - to je diagnóza ![]()
Mirii kdy vlastne jdete na prevazeni?? porad dokrmujes co??
ja se obavam aby nas s prikrmy nenutila uz ted ptz mi vecer prijde mala strasne hladova, to hejka uz kolikrat po pul hodine i kdyz ja nejak nedokazu odlisit jestli je to hladem nebo jestli je uz utahana, kdyz si nemne ocicka
to nekdy si cucne po pul hodce a spi do 3 a nekdy si cucne a za necelou hodku je zase vzhuru a je schopna takhle jet do 22h ![]()
Tak já si na procházce „pokecám“ s Tobíkem. To je samé „co je to“, " k čemu to je", „Proč…“ ![]()
Petko - já si myslím, že pár minut v židličce jí neuškodí. Co jinýho naděláš, že. Já jsem krmila v lehátku. TO jsme teda využívali jen na krmení. Jinak obě děti ležely na zemi na dece nebo se nosily. Nosila jsem v klubíčku nebo na tygříka. To měly nejraději.
Některým to člověk fakt nevysvětlí.
Co jsme se odstěhovali, tak jsem švagrovou neviděla (2 roky) a jsem ráda. (Která jste viděla dokument Eriky Hníková Ženy pro měny - tak jste mojí švargovou viděly - trendy dívka Karolína) A tchýně - tak ta naštěstí ani jedno naše dítě nikdy nechovala. Prostě nezájem. Co se týče jídla, tak tam je manžel dost rázný. Takže hned na začátku pochopila a nic dětem nedává.
Ale holčicce od švagrový cpala v roce čokoládový dort. ![]()
Brunifid píše:Mirii píše:To není manžel. A umí být i normální, ale i muži mají své dny a to pak stojí za to. Ještě jsem nevychladla
Bruni ten tvuj manzel mi prijde jako nejakej hroznej despota,aspon jak ho tady popisujes
V pondělí byl ovar a polívka. Prej že si dá jenom jedno, nemá hlad a hlavně hubne. Tak byla včera jen ta polívka, že jo (silná masová). Scéna jak prase, on totiž předevčírem neměl hlad, ale dneska ho má a já to měla vědět. Kdyby to žvejknul aspoň ráno, mohla jsem vyndat maso z mrazáku.
To je marný. CHLAP - to je diagnóza
no teda
ja mam fakt zlatyho chlapa, ten by sice kouknul a zeptal se jako ze dneska nic jinyho nemame ale ze by kvuli tomu byl ohen na strese… a ja na nej jeste kolikrat pyskuju no musim se nad sebou zamyslet ![]()
tak já to mám podobně. Zeptá se jestli není ještě něco jinýho a jinak celkem v pohodě.
Můj manžel je zlatíčko
Jí vše co mu dám na talíř a neremcá. Ale je teda fakt, že plánuju týden dopředu co budu vařit a ptám se ho, co by si dal.
Když chlap menstruuje, každá záminka je dobrá, i kdyby byla sebevíc blbá…
Doktorce bych se nechlubila. Já mám taky dítě od osmi večer skoro do desíti téměř souvisle přimlasklé. Nevím, jestli hlady nebo rozmazleností
![]()
Achdarek píše:
Můj manžel je zlatíčko![]()
Jí vše co mu dám na talíř a neremcá. Ale je teda fakt, že plánuju týden dopředu co budu vařit a ptám se ho, co by si dal.
To von taky sní všechno. Ale ptát se je zbytečný - „nevím, něco vymysli“…