Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10170
16.2.11 11:33
Brunifid píše:
Achdarek píše:
Na klokanku u švagrové jsem zapomněla. Předražený Baby bjorn. :mrgreen:
Se nesměj, aspoň nevypadá jak indiánská babička s nějaký šátkem. Má moderní nosítko, vííííš? :roll:

Naštětí dítě mělo víc rozumu než ona. Malá v něm nechtěla být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
16.2.11 11:38

jo a ještě jsem se nedávno dozvěděla další bombu: dostali na kyčlích dečku - a ona jí ani jednou nedala, páč to by se přece to dítě nemohlo hýbat a braly by ho prdy. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
16.2.11 11:42

No asi ta Nezna naruc, ale je to hodne dogmaticky, nekdo to nezkousne…ja to teda necetla. Ridim se tim, ze dite nema zatizit pater.
Co s poblijonem…jednine klasicky v naruci. Ono je to celkem fuk, kdyz nevisi nastojaka. Mam dojem, ze Kiedronova uznava jen klubicko…coz mi prijde trochu pritazeny za vlasy. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
16.2.11 11:44
zuzanecka81 píše:
jo a ještě jsem se nedávno dozvěděla další bombu: dostali na kyčlích dečku - a ona jí ani jednou nedala, páč to by se přece to dítě nemohlo hýbat a braly by ho prdy. 8-o

No tyy blaho..to braly :mrgreen: Tyna trpela jak pes, vzdycky jsem ji musela vyprdet. Mela decku docela dlouho, nastesti jsem pak presla na tlustou Popolinku a dr. to stacilo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
16.2.11 11:49
zuzanecka81 píše:
ahoj!
tak to u nás v říjnu jsou normálnější… hele holky, mám dotaz, furt nad tím dumám. střeva tvoří největší část imunitního systému, že? (pokud reklama na activii nelže) a tak se ptám: pokud je někdo tak nedočkavý, že začne dávat dítěti příkrmy před ukončeným 4. měsícem, je možné, že dítě celkem těžce onemocní a má antibiotika právě kvůli tomu, že se střeva perou s jídlem, na které nejsou připravená a nezvládají teda likvidovat původce chorob? :nevim:

mě neluše blije jak amina, takže nějaký klubíčkování nepřichází v úvahu. já vlastně neluš nosím jen v poloze na odkrkávání – přes rameno. tak ani nevím, jestli jí tím neškodím. co myslíte? :nevim: jak teda nosit blicí dítě? - tygřík faaakt nehrozí :poblion: :mrgreen:

a švagrovou mám taky takovou případku: koupila chodítko - na mojí větu, že to není zdravý na mě zírala jak na úplnýho pitomce a zeptala se mě, jak se asi jinak naučí dítě chodit… a přesně, v půl roce tahali dítě za ruce, jak už pěkně chodí, v půl roce už jedl vše, na co vztáhnul ruku (domácí koláče, brumíci, dobrá máma apod.) a největší pecku mi dala v šestinedělí, když na mě řvala, ať se proberu a začnu konečně pořádně jíst, jinak se mi neudělá mlíko (nechtěla jsem máslový dort - zaprvé ho nerada a za druhé neluše neskutečně trpěla na prdy, jsem nemohla jíst skoro nic) a taky jsem jí jednou potkala s klokankou - mimino tam viselo jako prase na háku :pocitac:

Jestli je to az tak, to nevim. Celkem jisty je, ze i strevo musi vyzrat. Kdyz se cpe neco, na co neni pripraveny, muze to zpusobit problemy. Proto nechapu, ze se zas ted tak casto prikrmuje uz od 3 mesicu. Ale vidim v tom trochu tlacku od vyrobcu :-?
Treba jak se furt probita UM…co vim, tak BKM muze nadelat peknou paseku u disponovanych jedincu. Strevo jeste neni hotovy, jsou v nem jakoby dirky. Tema dirkama se BKM dostava ven a tam ho napada imunitni system, je to cizoroda latka. Bohuzel se muze stat, ze pak imunita zacne napadat vlastni bunky a to ty, ktery vyrabi inzulin, jsou BKM podobny. Probihal a snad jeste probiha na tohle tema vyzkum, ale zavery neznam. Je taky jasny, ze se tak nestane u vsech deti, ale jen u tech, co k tomu maji predpoklady a to jeste ne u vsech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
16.2.11 11:59
asha píše:
zuzanecka81 píše:
jo a ještě jsem se nedávno dozvěděla další bombu: dostali na kyčlích dečku - a ona jí ani jednou nedala, páč to by se přece to dítě nemohlo hýbat a braly by ho prdy. 8-o
No tyy blaho..to braly :mrgreen: Tyna trpela jak pes, vzdycky jsem ji musela vyprdet. Mela decku docela dlouho, nastesti jsem pak presla na tlustou Popolinku a dr. to stacilo :palec:

asho, chápu, že by braly, ale ono se ty dečky a třmínky asi nepředepisují jen tak ze srandy…

a s tou imunitou a dírkama ve střevech - to je drsný! 8-o

jo a jinak švagrovka patří k těm osobám, kterým stačí balík o 100 plínách na měsíc :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
16.2.11 11:59
Achdarek píše:
Mirii píše:
Asho a nemas nekde odkazy jak spravne nosit v rukach? Ja na svislici celem ke mne malou osivam, i kdyz vetsinou ji mam jakoby spis na boku.....
Mirii - já se řídila knížkou Něžná náruč rodičů. Tady se dá stáhnout video k ní.

Něžná náruč :palec: tu mi už doporučovali na těhot.cvičení. A myslím, že tam jsou staré dobré rady, jak říká moje mamka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
16.2.11 12:01
zuzanecka81 píše:
jo a jinak švagrovka patří k těm osobám, kterým stačí balík o 100 plínách na měsíc :poblion:

No vidíš, jak je spořivá, by sis měla vzít příklad :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
29730
16.2.11 12:24
zuzanecka81 píše:
asha píše:
zuzanecka81 píše:
No tyy blaho..to braly :mrgreen: Tyna trpela jak pes, vzdycky jsem ji musela vyprdet. Mela decku docela dlouho, nastesti jsem pak presla na tlustou Popolinku a dr. to stacilo :palec:

asho, chápu, že by braly, ale ono se ty dečky a třmínky asi nepředepisují jen tak ze srandy…

a s tou imunitou a dírkama ve střevech - to je drsný! 8-o

jo a jinak švagrovka patří k těm osobám, kterým stačí balík o 100 plínách na měsíc :poblion:

No o tom zadna. Ja jen, ze s ditetem, ktery trpi na brisko, navic je hypotonicky, coz to jeste zhorsuje, je decka pravy ocistec. Navic je ze syntetiky a my v tu dobu prave zili v Italii…proste narez! Zlata Popo… :huban:

No narez to je, ono lepsi nevedet, co? :mrgreen: Ja decka v tomhle vyzkumu mela, proto o tom vim. Nastesti jsme jen kojili, pokud bych nemohla, mela jsem pixly, kde bud bylo normalni UM, nebo vysoce nastepeny (a ja pochopitelne nevedela, ktery jsme dostali).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
16.2.11 12:25
Mirii píše:
Careynko a kam na ty finsky pleny koukas?
Asho on tam nebyl nikdo hnusnej :-) ,nastesti :mrgreen:
Ja psala do nejake diskuze na neco svuj nazor a nejak z toho vyplynulo,ze posazuju v zidlicce na prikrm a tak nejaka mamka zalozila novou diskuzi specialne pro me :mrgreen:

semka http://www.babybots.co.uk/…uvahullu.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
16.2.11 12:34

nebudete někdo ty finský objednávat??? TAky bych vzala a šábnem se o poštovný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
16.2.11 12:37
Brunifid píše:
Mirii píše:
Bruni ten tvuj manzel mi prijde jako nejakej hroznej despota :-P ,aspon jak ho tady popisujes :nevim:
To není manžel. A umí být i normální, ale i muži mají své dny a to pak stojí za to. Ještě jsem nevychladla :pocitac:
V pondělí byl ovar a polívka. Prej že si dá jenom jedno, nemá hlad a hlavně hubne. Tak byla včera jen ta polívka, že jo (silná masová). Scéna jak prase, on totiž předevčírem neměl hlad, ale dneska ho má a já to měla vědět. Kdyby to žvejknul aspoň ráno, mohla jsem vyndat maso z mrazáku.
To je marný. CHLAP - to je diagnóza :-?

Šmarjá, tak ať si namaže chleba nebo udělá zedvě vajíčka. Ruce snad má, ne? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
16.2.11 12:40
Sufik píše:

ja jo, ale ted maji skoro vsechny vyprodany…a v pondeli bylo postovny zadara na valentyna :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
16.2.11 12:44
ivuska.h píše: Šmarjá, tak ať si namaže chleba nebo udělá zedvě vajíčka. Ruce snad má, ne? :zed:

Jsi upadla z jahody na znak, ne? Když jsem celej den doma, tak bych mohla aspoň něco udělat, ON totiž PRACUJE! To já nemůžu pochopit, neb jsem do práce nikdy nechodila a jestli jo, tak do blbý. 8-)
:mrgreen: A nechtějte mě tu hromadně rozčílit, že se tváříte, jako kdyby nebyli všichni stejný.

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
16.2.11 12:47
Sufik píše:
že bych se přidala :think: :think:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat