Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Mahjo koukam na tvou vybavu,jak se to tam krasne anavkama hemzi ![]()
Muj uvari obcas - jenze on ma tendence narvat do jidla vse co doma najde. Naposled jsem ho nachytala jak rve na vrouci panev se stejkama majonezu
…
Brunifid píše:
Tak jsem koukla, kde se to bude prát, zatím jsem se dozvěděla, že bych měla plíny vyvařovat a žehlit. Nevadí to tomu PUL zátěru?
No to jsou ale klasicky zastaraly argumenty. Kdyz byly jen ctverce, delalo se to tak. Moje mama vyvarela v pradelaku na sporaku. Nakonec, ja taky ctverce radsi zehlim, mam to rada ![]()
Brunifid píše:
Tak jsem koukla, kde se to bude prát, zatím jsem se dozvěděla, že bych měla plíny vyvařovat a žehlit. Nevadí to tomu PUL zátěru?
Spis aby sis neznicila zehlicku az ti tam ten pul zustane ![]()
Asho prave proto jsem hned u prvniho tehu prohlasila,ze budu pouzivat hnusky,pac si pamatuju mladsi segru a latkovani u ni…to byla desna otrocina......jo a ctverce nepouzivam,pac ja mam nutkani je zehlit( mimo bambusovych). Ctverce pouzivam jen na bliti apod…a i tech je v pradle dost, to bych se pak uzehlila ![]()
Mirii píše:Brunifid píše:Spis aby sis neznicila zehlicku az ti tam ten pul zustane
Hovoří z Tebe vlastní zkušenost?
![]()
Mirii píše:
Mahjo koukam na tvou vybavu,jak se to tam krasne anavkama hemziMuj uvari obcas - jenze on ma tendence narvat do jidla vse co doma najde. Naposled jsem ho nachytala jak rve na vrouci panev se stejkama majonezu
…
Mirii
a pořád se mi zdá, že jich mám pořád málo… ![]()
Mám pocit, že potřebuji každou od jednoho vzoru - samozřejmě vhodné pro kluka, ale když ono je to u Ivushky jak ve snědeném krámu a jak je nějaká novinka, tak vy babizny
mi to vykoupíte… ![]()
Já žehlila ze začátku, než jsem se naučila úhledně skládat, che. Teď nežehlím ani omylem.
Jen vícevrstvé, páč ty teda neuhladím.
Bruni: Argumentace žehlení a vyváření bylo to první, s čím na mě vyjely kolegyně v práci, když jsem řekla, že budu používat látkovky. Prý jsem blázen, když se chci tak zbytečně namáhat, vyvařovat, žehlit a blablabla. No a pokaždé neopomenou se zeptat, zda pořád používám látkovky. ![]()
Mirii píše:
Asho prave proto jsem hned u prvniho tehu prohlasila,ze budu pouzivat hnusky,pac si pamatuju mladsi segru a latkovani u ni…to byla desna otrocina......jo a ctverce nepouzivam,pac ja mam nutkani je zehlit( mimo bambusovych). Ctverce pouzivam jen na bliti apod…a i tech je v pradle dost, to bych se pak uzehlila
To jo, mne to bavilo jen u novose, tam mi ty desitky plen nevadily. Casem jich bylo min. A ted jen par a ty uz ani vetsinou nezehlim.
Mirii - to je fakt síla. ![]()
Brunifid - šupinky - nazamala jsem celou hlavičku olivovým olejem, nechala chvíli působit a pak vyčesávala.
Něžná náruč - asho, ano je to trochu dogmatická. Ale na nic lepšího jsem nanarazila. Holt si z toho člověk musí vybrat co potřebuje a co mu vyhovuje.
Když to tady čtu, tak můj manžel je fakt zlatej. Přijde z práce a přebere děti, vykoupe je, uspí. Klidně s nimi jede na víkend k tchýní (beze mně). Fakt mám doma poklad.
Jinak má samozřejmně i nějaké chyby. Odkládá vše kam ho zrovna napadne a pka se mně jestli jsem to někde neviděla. ALe to je fakt maličkost. Sice není přímo programátor, ale dělá lokalizaci SW.
Mirii píše:
Asho prave proto jsem hned u prvniho tehu prohlasila,ze budu pouzivat hnusky,pac si pamatuju mladsi segru a latkovani u ni…to byla desna otrocina......jo a ctverce nepouzivam,pac ja mam nutkani je zehlit( mimo bambusovych). Ctverce pouzivam jen na bliti apod…a i tech je v pradle dost, to bych se pak uzehlila
No, já nejdřív využívám čtvercovky a pak najedu na Anavky, pak je plná pračka, vyperu, a zase můžu čučet na krásné Anavy.
![]()
Ahoj Holky,
přiznám se, že jsem Vaše reakce v tomto tématu moc neprocházela, ale je zde již opravdu hodně reakcí tak prosím promiňte, pokud by se zde již podobná tématika řešila.
Máme s manželem půlročního chlapečka Tomáška a protože jsme spolu na mateřské, často ve volných chvilkách přemýšlím co bych Tomáškovi pořídila. Napadlo mě, že se hodně dočítám o látkových plenkách. V čem si myslíte, že jsou lepší než klasické bavlněné plenky kromě toho, že jsou si dražší na pořízení, ale následně hodně peněz ušetří. Na internetu jsem našla poměrně široké nabídky těchto dětských látkových plen. Ale vůbec nevím, které vybrat.
Díky za váš čas ![]()
Odkládá vše kam ho zrovna napadne a pka se mně jestli jsem to někde neviděla. ALe to je fakt maličkost. Sice není přímo programátor, ale dělá lokalizaci SW.
Nemáme stejného manžela???
A ten můj je taky počítačovej… ![]()
modrasek11 píše:
Ahoj Holky,
přiznám se, že jsem Vaše reakce v tomto tématu moc neprocházela, ale je zde již opravdu hodně reakcí tak prosím promiňte, pokud by se zde již podobná tématika řešila.Máme s manželem půlročního chlapečka Tomáška a protože jsme spolu na mateřské, často ve volných chvilkách přemýšlím co bych Tomáškovi pořídila. Napadlo mě, že se hodně dočítám o látkových plenkách. V čem si myslíte, že jsou lepší než klasické bavlněné plenky kromě toho, že jsou si dražší na pořízení, ale následně hodně peněz ušetří. Na internetu jsem našla poměrně široké nabídky těchto dětských látkových plen. Ale vůbec nevím, které vybrat.
Díky za váš čas
Modrásku, sice je to tam teď jako u snědeného krámu, ale moje výbavička se už hodně skládá z těchto plenek.
Mahja píše:
No, já nejdřív využívám čtvercovky a pak najedu na Anavky, pak je plná pračka, vyperu, a zase můžu čučet na krásné Anavy.![]()
![]()
To jsi mně fakt pobavila
T už by fakt chtělo léčení.