Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Mahja píše:
Holky, SORRY VŠEM, co jsem to zabrala, ale aspoň JEDNOU, jste mi to nevybraly.
Nebojte, příště neberu, nechci stejné vzory…Jinak Ivushko, kdy budou výhledově ty svrchňáčky PUL?
Zatím v nedohlednu, pořád se potýkám s tím, abychom stíhali aspoň to, co se šije teď. Budu teď kupovat druhý pneumaticky patentkovací lis+kompresor, pak se snad z nouze vyhrabem…
ivuska.h píše:Mahja píše:Zatím v nedohlednu, pořád se potýkám s tím, abychom stíhali aspoň to, co se šije teď. Budu teď kupovat druhý pneumaticky patentkovací lis+kompresor, pak se snad z nouze vyhrabem…
Holky, SORRY VŠEM, co jsem to zabrala, ale aspoň JEDNOU, jste mi to nevybraly.
Nebojte, příště neberu, nechci stejné vzory…Jinak Ivushko, kdy budou výhledově ty svrchňáčky PUL?
Škoda, určitě budou úžasné a něco, co nám skvěla padne na kalhotovky.
No nic, nasadili jsme Anavu na dupku - žirafky a vyrážíme na poštu a do Bavlky.
asha píše:careynka píše:No tak ty modry jsi cmajzla mne!petka.konecna píše:Fnuk…cekam na ne uz od prosincecareynka píše:Já jsem ho taky měla v košíku a nemám ho
kdo mi ukrad hrocha na modry, priznejte se!! Uz jsem ho mela v kosikuno co, tak jsem si vzala obe ty modry velur, svetly mam doma, tak mam celou kombinaci
a AIO cokoladu
a zase plno penez v haji… mne se ty velur libi, zustavaji mi mekky, ty klasicky mi tvrdnou
Já jsem si vzala dvoje vyloženě klučičí
- dopravu a modrou AIO, a pak berušky ![]()
TO je normalne mor ty anavky
to je sileny…jeste ze ted nejsou ty finsky, protoze bych zrala asi rohliky suchy za chvili ![]()
careynka píše:
TO je normalne mor ty anavkyto je sileny…jeste ze ted nejsou ty finsky, protoze bych zrala asi rohliky suchy za chvili
No je to mor
- ale pořád mi nestačí. Já od té doby co mi malá zdrhá s přebalováku nemám sílu jí motat do čč
- takže potřebuju kalhotovky a AIO a vzhledem k tomu že se mi to suší i 3 dny
tak jich mám pak málo.
Mahja píše:Achdarek píše:Zrovna jsem se vás chtěla zeptat, jestli tady nebyla.
Nemáte někdo zprávy o Katy? Jestli už je Eli líp?
Dneska měla mít s mamkou střídačku v těch lázních, neviděla jsem ji ani na skypu a to je divné, že by s malou něco bylo?
Eli je v nemocnici, ma asi zanet ledvin, ale jinak nevime nic.
Tak mi byla doporčena vaše diskuze
Mám pár otázek ohledně látkování, první dcerku jsem měla výhradně na jednorázovkách, ale před narozením jsem uvažovala o pořízení látkovek od Bambino mio od narození po nočník (teď jsem četla v nějaké diskuzi, že nejsou úplně nejlepší). Jaké plenky a kalhotky používáte vy? A co výhody a nevýhody…
![]()
Případně pokud si šijete doma, máte nějaké ozkoušené střihy a materiály???
Děkuju, těch otázek je moc a ještě mě určitě další napadnou
![]()
jirina84 píše:
Tak mi byla doporčena vaše diskuze![]()
![]()
Mám pár otázek ohledně látkování, první dcerku jsem měla výhradně na jednorázovkách, ale před narozením jsem uvažovala o pořízení látkovek od Bambino mio od narození po nočník (teď jsem četla v nějaké diskuzi, že nejsou úplně nejlepší). Jaké plenky a kalhotky používáte vy? A co výhody a nevýhody…
![]()
Děkuju, těch otázek je moc a ještě mě určitě další napadnou![]()
![]()
Vitam te
A jsi teda jasna, na celou sadu zapomen
Tady nebudes vedet, co driv
Jako myslim znacky (a z jedny znacky vzory
)
TReba mrkni na Anavy, jeste tam neco bude
tady
Ja jsem teda ale…
jirina84 píše:
Tak mi byla doporčena vaše diskuze![]()
![]()
![]()
Děkuju, těch otázek je moc a ještě mě určitě další napadnou![]()
![]()
Ahojky, ja tomu propadla v prosinci
nejlepsi zkusenost mam s plinkami Anavy od tady pani mistryne Ivusky.H
a na doma mam rada Haipa Daipa Pastelky…ted jsem dokonce ve fazi kdy si par domacich pastelek usiju…ehm..pokusim se usit
jinak mam ve sbirce taky pak „lepsich“ kousku k Dr. a podobne ![]()
jeee tak jeste ze jsem prisla na anavy s krizkem po funuse
ale tut by se mi taky libily
uvidime ![]()
lenholka píše:
jeee tak jeste ze jsem prisla na anavy s krizkem po funuseale tut by se mi taky libily
![]()
uvidime
to je totiz vzdycky jak kdyz hodis jednu kost mezi smecku vlku
kazda se snazi urvat nejlepsi kousek ![]()
careynka píše:lenholka píše:to je totiz vzdycky jak kdyz hodis jednu kost mezi smecku vlku
jeee tak jeste ze jsem prisla na anavy s krizkem po funuseale tut by se mi taky libily
![]()
uvidime
kazda se snazi urvat nejlepsi kousek
hale holky co se ten muj lumpik naucil…jo a po mamince to nemaaaa
jen doufam, ze si ho neutrhne a nestrci do pusinky, jako ted vschno strka ![]()
careynka píše:
hale holky co se ten muj lumpik naucil…jo a po mamince to nemaaaajen doufam, ze si ho neutrhne a nestrci do pusinky, jako ted vschno strka
jo tak nase stepule si pokazdy drape kacenu jak ji rozbalim, akorat nevim jestli je to tim ze ji ma opruzelou i kdyz ja uz si nemyslim ze to je opruzeni, to uz je snad normalne nejaka vyrazka ![]()
no proste rejdi rejdi ![]()
lenholka píše:careynka píše:jo tak nase stepule si pokazdy drape kacenu jak ji rozbalim, akorat nevim jestli je to tim ze ji ma opruzelou i kdyz ja uz si nemyslim ze to je opruzeni, to uz je snad normalne nejaka vyrazka
hale holky co se ten muj lumpik naucil…jo a po mamince to nemaaaajen doufam, ze si ho neutrhne a nestrci do pusinky, jako ted vschno strka
no proste rejdi rejdi
ale nema si tam co utrhnout
ten pimpula se mu dobre chyta do ty jeho nezbedny rucicky ![]()