Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8651
16.2.11 14:49
Mahja píše:
Holky, SORRY VŠEM, co jsem to zabrala, ale aspoň JEDNOU, jste mi to nevybraly. :wink:
Nebojte, příště neberu, nechci stejné vzory… :wink:Jinak Ivushko, kdy budou výhledově ty svrchňáčky PUL?

Zatím v nedohlednu, pořád se potýkám s tím, abychom stíhali aspoň to, co se šije teď. Budu teď kupovat druhý pneumaticky patentkovací lis+kompresor, pak se snad z nouze vyhrabem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
16.2.11 14:54
ivuska.h píše:
Mahja píše:
Holky, SORRY VŠEM, co jsem to zabrala, ale aspoň JEDNOU, jste mi to nevybraly. :wink:
Nebojte, příště neberu, nechci stejné vzory… :wink:Jinak Ivushko, kdy budou výhledově ty svrchňáčky PUL?
Zatím v nedohlednu, pořád se potýkám s tím, abychom stíhali aspoň to, co se šije teď. Budu teď kupovat druhý pneumaticky patentkovací lis+kompresor, pak se snad z nouze vyhrabem…

Škoda, určitě budou úžasné a něco, co nám skvěla padne na kalhotovky.
No nic, nasadili jsme Anavu na dupku - žirafky a vyrážíme na poštu a do Bavlky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
16.2.11 14:57
asha píše:
careynka píše:
petka.konecna píše:
careynka píše:
kdo mi ukrad hrocha na modry, priznejte se!! Uz jsem ho mela v kosiku :-((((((
Já jsem ho taky měla v košíku a nemám ho :(
Fnuk…cekam na ne uz od prosince :-D no co, tak jsem si vzala obe ty modry velur, svetly mam doma, tak mam celou kombinaci :-D a AIO cokoladu :-) a zase plno penez v haji… mne se ty velur libi, zustavaji mi mekky, ty klasicky mi tvrdnou
No tak ty modry jsi cmajzla mne! :mrgreen:

Já jsem si vzala dvoje vyloženě klučičí :oops: - dopravu a modrou AIO, a pak berušky :)

• Citovat
  • Upravit
19494
16.2.11 14:59

TO je normalne mor ty anavky :-D to je sileny…jeste ze ted nejsou ty finsky, protoze bych zrala asi rohliky suchy za chvili :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
16.2.11 15:01
careynka píše:
TO je normalne mor ty anavky :-D to je sileny…jeste ze ted nejsou ty finsky, protoze bych zrala asi rohliky suchy za chvili :pankac:

No je to mor :) - ale pořád mi nestačí. Já od té doby co mi malá zdrhá s přebalováku nemám sílu jí motat do čč :pocitac: - takže potřebuju kalhotovky a AIO a vzhledem k tomu že se mi to suší i 3 dny :pocitac: :pocitac: tak jich mám pak málo.

• Citovat
  • Upravit
29730
16.2.11 15:01
Mahja píše:
Achdarek píše:
Nemáte někdo zprávy o Katy? Jestli už je Eli líp?
Zrovna jsem se vás chtěla zeptat, jestli tady nebyla.
Dneska měla mít s mamkou střídačku v těch lázních, neviděla jsem ji ani na skypu a to je divné, že by s malou něco bylo? :think:

Eli je v nemocnici, ma asi zanet ledvin, ale jinak nevime nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1412
16.2.11 15:03

Tak mi byla doporčena vaše diskuze :lol: :lol: :lol: Mám pár otázek ohledně látkování, první dcerku jsem měla výhradně na jednorázovkách, ale před narozením jsem uvažovala o pořízení látkovek od Bambino mio od narození po nočník (teď jsem četla v nějaké diskuzi, že nejsou úplně nejlepší). Jaké plenky a kalhotky používáte vy? A co výhody a nevýhody… :lol: :lol:
Případně pokud si šijete doma, máte nějaké ozkoušené střihy a materiály???
Děkuju, těch otázek je moc a ještě mě určitě další napadnou :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
16.2.11 15:06
jirina84 píše:
Tak mi byla doporčena vaše diskuze :lol: :lol: :lol: Mám pár otázek ohledně látkování, první dcerku jsem měla výhradně na jednorázovkách, ale před narozením jsem uvažovala o pořízení látkovek od Bambino mio od narození po nočník (teď jsem četla v nějaké diskuzi, že nejsou úplně nejlepší). Jaké plenky a kalhotky používáte vy? A co výhody a nevýhody… :lol: :lol:
Děkuju, těch otázek je moc a ještě mě určitě další napadnou :lol: :lol: :lol:

Vitam te :kytka: A jsi teda jasna, na celou sadu zapomen :mrgreen: Tady nebudes vedet, co driv :mrgreen: Jako myslim znacky (a z jedny znacky vzory :jazyk: )
TReba mrkni na Anavy, jeste tam neco bude
 tady

Ja jsem teda ale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
16.2.11 15:10
jirina84 píše:
Děkuju, těch otázek je moc a ještě mě určitě další napadnou :lol: :lol: :lol:

Ahojky, ja tomu propadla v prosinci :-) nejlepsi zkusenost mam s plinkami Anavy od tady pani mistryne Ivusky.H :-D a na doma mam rada Haipa Daipa Pastelky…ted jsem dokonce ve fazi kdy si par domacich pastelek usiju…ehm..pokusim se usit :-D jinak mam ve sbirce taky pak „lepsich“ kousku k Dr. a podobne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
16.2.11 15:27

jeee tak jeste ze jsem prisla na anavy s krizkem po funuse :lol: ale tut by se mi taky libily :think: :lol: uvidime :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
16.2.11 15:34
lenholka píše:
jeee tak jeste ze jsem prisla na anavy s krizkem po funuse :lol: ale tut by se mi taky libily :think: :lol: uvidime :-)

to je totiz vzdycky jak kdyz hodis jednu kost mezi smecku vlku :-D kazda se snazi urvat nejlepsi kousek :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
16.2.11 15:36
careynka píše:
lenholka píše:
jeee tak jeste ze jsem prisla na anavy s krizkem po funuse :lol: ale tut by se mi taky libily :think: :lol: uvidime :-)
to je totiz vzdycky jak kdyz hodis jednu kost mezi smecku vlku :-D kazda se snazi urvat nejlepsi kousek :-D
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
19494
16.2.11 15:39

hale holky co se ten muj lumpik naucil…jo a po mamince to nemaaaa :dance: jen doufam, ze si ho neutrhne a nestrci do pusinky, jako ted vschno strka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
16.2.11 16:05
careynka píše:
hale holky co se ten muj lumpik naucil…jo a po mamince to nemaaaa :dance: jen doufam, ze si ho neutrhne a nestrci do pusinky, jako ted vschno strka :-D

jo tak nase stepule si pokazdy drape kacenu jak ji rozbalim, akorat nevim jestli je to tim ze ji ma opruzelou i kdyz ja uz si nemyslim ze to je opruzeni, to uz je snad normalne nejaka vyrazka :roll:
no proste rejdi rejdi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
16.2.11 16:10
lenholka píše:
careynka píše:
hale holky co se ten muj lumpik naucil…jo a po mamince to nemaaaa :dance: jen doufam, ze si ho neutrhne a nestrci do pusinky, jako ted vschno strka :-D
jo tak nase stepule si pokazdy drape kacenu jak ji rozbalim, akorat nevim jestli je to tim ze ji ma opruzelou i kdyz ja uz si nemyslim ze to je opruzeni, to uz je snad normalne nejaka vyrazka :roll:
no proste rejdi rejdi :-D

ale nema si tam co utrhnout :-D ten pimpula se mu dobre chyta do ty jeho nezbedny rucicky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure