Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Brunifid píše:careynka píše:To musel zaručeně někde okoukat
hale holky co se ten muj lumpik naucil…jo a po mamince to nemaaaajen doufam, ze si ho neutrhne a nestrci do pusinky, jako ted vschno strka
Teda těch vlasů, to už mu to stříháš, ne?
nestriham, hazim mu to na patku jak hitlerjungen
no to nevim kde, kdyz jsem tu porad sama…nebo ze by to bylo prave tim?
![]()
lenholka píše:careynka píše:jo tak nase stepule si pokazdy drape kacenu jak ji rozbalim, akorat nevim jestli je to tim ze ji ma opruzelou i kdyz ja uz si nemyslim ze to je opruzeni, to uz je snad normalne nejaka vyrazka
hale holky co se ten muj lumpik naucil…jo a po mamince to nemaaaajen doufam, ze si ho neutrhne a nestrci do pusinky, jako ted vschno strka
no proste rejdi rejdi
Malá si dává nejraději ruce na pipinu když je pokajděná a já nevím co dřív - jestli držet nohy a utírat, nebo jí dávat ručku pryč a nedej bože když jednu ma na pipině a druhou si vytahuje plínu z pod prdelky - to je už pak fakt konec a jdeme koupat přebalovací podložku i s majitelkou.
Malá si dává nejraději ruce na pipinu když je pokajděná a já nevím co dřív - jestli držet nohy a utírat, nebo jí dávat ručku pryč a nedej bože když jednu ma na pipině a druhou si vytahuje plínu z pod prdelky - to je už pak fakt konec a jdeme koupat přebalovací podložku i s majitelkou.
No my teda už od malička rovnou sprchujeme a teď to neřešim rovnou ji šoupnu do vany, protože jak se jí stále nechce na nočník tak s tim přebalovánim je to hrůza stále utíka a než bych utřela ty její výtvory tak můžu rovnou prát vše kolem
careynka píše:lenholka píše:to je totiz vzdycky jak kdyz hodis jednu kost mezi smecku vlku
jeee tak jeste ze jsem prisla na anavy s krizkem po funuseale tut by se mi taky libily
![]()
uvidime
kazda se snazi urvat nejlepsi kousek
Výstižné.
![]()
Jinak k těm plínkám ještě další zkušenosti, vzory krásné na tom odkaze co jste mi sem hodili…
![]()
Jsem dychtivá po informacích..
někdo mi ukradl raketky z košíku!!!! a hrošíky jsem nestihla ![]()
no aspoň ušetřím. Jetě mám látku na jedny kačenky a dvoje modrý mašinky, tak jen to ušít.
jirina84 píše:
Jinak k těm plínkám ještě další zkušenosti, vzory krásné na tom odkaze co jste mi sem hodili…![]()
![]()
Až vyzkoušíš Anavu, jinou chtít nebudeš
To jsou doslova mazlící plíny, cokoli koupíš na těch stránkách, tak neuděláš chybu.
Jinak třeba jsou dobré plenky na www.sijemdetem.cz je to podobný střih jako u Anav, akorát tam mají obrácený šev, to byla moje první kalhotová plína šitá u nás a dlouho vydrží, jako Anavy.
jirina84 píše:
Jinak k těm plínkám ještě další zkušenosti, vzory krásné na tom odkaze co jste mi sem hodili…![]()
![]()
Myslíš Anavy?
Tak já mám oproti tobě dítko malé a míň čůrající - ale jsou to plíny vhodné na noc - vydrží celou noc, dobře sajou (ale mě malá čůrá v noci málo od 21 do 4h je plína většinou suchá, a pak se dá ždímat). Střihově nám taky sedí. Ale informace by to měl dát někdo kdo má podobně staré dítko jako ty.
Mahja píše:Až vyzkoušíš Anavu, jinou chtít nebudeš
To jsou doslova mazlící plíny, cokoli koupíš na těch stránkách, tak neuděláš chybu.
To je bohužel pravda
- mám různorodou výbavu a momentálně nakupuju jen Anavy a některé které využívám minimálně se snažím prodat, protože mi fakt nesedí tak jako Anavy nebo šijemedětem.
ivuska.h píše:petka.konecna píše:Už nemá, byl jen jeden kus a jistá nejmenovaná zdejší osoba už ho koupilaMahja píše:Mirii honem máš tam Tůt
Holky, doplněny ANAVY!![]()
Neeeeeeeeeeee!!
ze to byla Maja
![]()
Jsem se aspon uklidnila nakupem dvou velurek ![]()
Mahja píše:ivuska.h píše:petka.konecna píše:Už nemá, byl jen jeden kus a jistá nejmenovaná zdejší osoba už ho koupilaMahja píše:Mirii honem máš tam Tůt
![]()
![]()
Že bych to byla já?
![]()
![]()
Ha, jsem si tohle precetla az ted a vidim,ze jsem mela pravdu
![]()
Děkuju určitě se mrknu a něco vyberu, jen mi ještě povězte kolik těch kalhotek a plenkových kalhotek (nebo jak se to dělí) použijete nebo jste použili od novorozence až po ty starší děti, abych měla představu ![]()
petka.konecna píše:Mahja píše:To je bohužel pravdaAž vyzkoušíš Anavu, jinou chtít nebudeš
- mám různorodou výbavu a momentálně nakupuju jen Anavy a některé které využívám minimálně se snažím prodat, protože mi fakt nesedí tak jako Anavy nebo šijemedětem.
NO, jsou bezkonkurenční, já se taky už nějakých zbavila, některé odvezla k našim, kdyby náhodou došla moje zásoba, tak jako náhradní.
Jirina84
Jestli chceš nějaké recenze na plíny, tak najdi tady příspěvek Achdarka v podpise má odkaz, kde si píše recenze na plenky. ![]()
careynka píše:Mahja píše:ivuska.h píše:petka.konecna píše:Už nemá, byl jen jeden kus a jistá nejmenovaná zdejší osoba už ho koupilaMahja píše:Mirii honem máš tam Tůt
![]()
![]()
Že bych to byla já?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
budes nemilostrdne popravena
Ano,ano. Prevelice rada se k poprave pripojim ![]()
To musel zaručeně někde okoukat

Teda těch vlasů, to už mu to stříháš, ne?