Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brunifid
16.2.11 16:11
careynka píše:
hale holky co se ten muj lumpik naucil…jo a po mamince to nemaaaa :dance: jen doufam, ze si ho neutrhne a nestrci do pusinky, jako ted vschno strka :-D

To musel zaručeně někde okoukat :mrgreen:
Teda těch vlasů, to už mu to stříháš, ne? :lol:

• Citovat
  • Upravit
19494
16.2.11 16:12
Brunifid píše:
careynka píše:
hale holky co se ten muj lumpik naucil…jo a po mamince to nemaaaa :dance: jen doufam, ze si ho neutrhne a nestrci do pusinky, jako ted vschno strka :-D
To musel zaručeně někde okoukat :mrgreen:
Teda těch vlasů, to už mu to stříháš, ne? :lol:

nestriham, hazim mu to na patku jak hitlerjungen :-D no to nevim kde, kdyz jsem tu porad sama…nebo ze by to bylo prave tim? :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
16.2.11 16:31
lenholka píše:
careynka píše:
jo tak nase stepule si pokazdy drape kacenu jak ji rozbalim, akorat nevim jestli je to tim ze ji ma opruzelou i kdyz ja uz si nemyslim ze to je opruzeni, to uz je snad normalne nejaka vyrazka :roll:
no proste rejdi rejdi :-D

Malá si dává nejraději ruce na pipinu když je pokajděná a já nevím co dřív - jestli držet nohy a utírat, nebo jí dávat ručku pryč a nedej bože když jednu ma na pipině a druhou si vytahuje plínu z pod prdelky - to je už pak fakt konec a jdeme koupat přebalovací podložku i s majitelkou.

• Citovat
  • Upravit
1412
16.2.11 16:35
Malá si dává nejraději ruce na pipinu když je pokajděná a já nevím co dřív - jestli držet nohy a utírat, nebo jí dávat ručku pryč a nedej bože když jednu ma na pipině a druhou si vytahuje plínu z pod prdelky - to je už pak fakt konec a jdeme koupat přebalovací podložku i s majitelkou.

No my teda už od malička rovnou sprchujeme a teď to neřešim rovnou ji šoupnu do vany, protože jak se jí stále nechce na nočník tak s tim přebalovánim je to hrůza stále utíka a než bych utřela ty její výtvory tak můžu rovnou prát vše kolem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
16.2.11 16:35
careynka píše:
lenholka píše:
jeee tak jeste ze jsem prisla na anavy s krizkem po funuse :lol: ale tut by se mi taky libily :think: :lol: uvidime :-)
to je totiz vzdycky jak kdyz hodis jednu kost mezi smecku vlku :-D kazda se snazi urvat nejlepsi kousek :-D

Výstižné. :mrgreen: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1412
16.2.11 16:39

Jinak k těm plínkám ještě další zkušenosti, vzory krásné na tom odkaze co jste mi sem hodili… :lol: :lol: :lol:
Jsem dychtivá po informacích..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
16.2.11 16:57

někdo mi ukradl raketky z košíku!!!! a hrošíky jsem nestihla :cry:
no aspoň ušetřím. Jetě mám látku na jedny kačenky a dvoje modrý mašinky, tak jen to ušít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
16.2.11 16:57
jirina84 píše:
Jinak k těm plínkám ještě další zkušenosti, vzory krásné na tom odkaze co jste mi sem hodili… :lol: :lol: :lol:

Až vyzkoušíš Anavu, jinou chtít nebudeš :palec: To jsou doslova mazlící plíny, cokoli koupíš na těch stránkách, tak neuděláš chybu.

Jinak třeba jsou dobré plenky na www.sijemdetem.cz je to podobný střih jako u Anav, akorát tam mají obrácený šev, to byla moje první kalhotová plína šitá u nás a dlouho vydrží, jako Anavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
16.2.11 17:00
jirina84 píše:

Myslíš Anavy?

Tak já mám oproti tobě dítko malé a míň čůrající - ale jsou to plíny vhodné na noc - vydrží celou noc, dobře sajou (ale mě malá čůrá v noci málo od 21 do 4h je plína většinou suchá, a pak se dá ždímat). Střihově nám taky sedí. Ale informace by to měl dát někdo kdo má podobně staré dítko jako ty.

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
16.2.11 17:04
Mahja píše:

Až vyzkoušíš Anavu, jinou chtít nebudeš :palec: To jsou doslova mazlící plíny, cokoli koupíš na těch stránkách, tak neuděláš chybu.

To je bohužel pravda :mrgreen: - mám různorodou výbavu a momentálně nakupuju jen Anavy a některé které využívám minimálně se snažím prodat, protože mi fakt nesedí tak jako Anavy nebo šijemedětem.

• Citovat
  • Upravit
22590
16.2.11 17:05
ivuska.h píše:
petka.konecna píše:
Mahja píše:
Holky, doplněny ANAVY!
Mirii honem máš tam Tůt :) :)
Už nemá, byl jen jeden kus a jistá nejmenovaná zdejší osoba už ho koupila :lol:

Neeeeeeeeeeee!! :pocitac: :pocitac: ze to byla Maja :cert: :cert: :cert:
Jsem se aspon uklidnila nakupem dvou velurek :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
16.2.11 17:06
Mahja píše:
ivuska.h píše:
petka.konecna píše:
Mahja píše:
Holky, doplněny ANAVY!
:oops: :oops: :oops: Že bych to byla já? :oops: :oops: :oops:

Ha, jsem si tohle precetla az ted a vidim,ze jsem mela pravdu :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1412

Děkuju určitě se mrknu a něco vyberu, jen mi ještě povězte kolik těch kalhotek a plenkových kalhotek (nebo jak se to dělí) použijete nebo jste použili od novorozence až po ty starší děti, abych měla představu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
petka.konecna píše:
Mahja píše:

To je bohužel pravda :mrgreen: - mám různorodou výbavu a momentálně nakupuju jen Anavy a některé které využívám minimálně se snažím prodat, protože mi fakt nesedí tak jako Anavy nebo šijemedětem.

NO, jsou bezkonkurenční, já se taky už nějakých zbavila, některé odvezla k našim, kdyby náhodou došla moje zásoba, tak jako náhradní.

Jirina84
Jestli chceš nějaké recenze na plíny, tak najdi tady příspěvek Achdarka v podpise má odkaz, kde si píše recenze na plenky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
16.2.11 17:07
careynka píše:
Mahja píše:
ivuska.h píše:
petka.konecna píše:
Mahja píše:
Holky, doplněny ANAVY!
:oops: :oops: :oops: Že bych to byla já? :oops: :oops: :oops:
:pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: budes nemilostrdne popravena :mrgreen:

Ano,ano. Prevelice rada se k poprave pripojim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí