Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
ivuska.h píše:petka.konecna píše:Už nemá, byl jen jeden kus a jistá nejmenovaná zdejší osoba už ho koupilaMahja píše:Mirii honem máš tam Tůt
Holky, doplněny ANAVY!![]()
Modrásku - mně k látkování přivedlo to, že šetřím ŽP. Pěkně shrnuté informace o látkování jsou na www.latkovky.info.
Já mám výbavičku nakombinovanou z různých typů plen a přebaluju dle potřeby a chutí. Pozor látkování je návykové.
careynka píše:
kdo mi ukrad hrocha na modry, priznejte se!! Uz jsem ho mela v kosiku
To má na svědomí ta samá pachatelka, co Tůt ![]()
petka.konecna píše:careynka píše:Já jsem ho taky měla v košíku a nemám ho
kdo mi ukrad hrocha na modry, priznejte se!! Uz jsem ho mela v kosiku
Fnuk…cekam na ne uz od prosince
no co, tak jsem si vzala obe ty modry velur, svetly mam doma, tak mam celou kombinaci
a AIO cokoladu
a zase plno penez v haji… mne se ty velur libi, zustavaji mi mekky, ty klasicky mi tvrdnou
Mahja píše:ivuska.h píše:petka.konecna píše:Už nemá, byl jen jeden kus a jistá nejmenovaná zdejší osoba už ho koupilaMahja píše:Mirii honem máš tam Tůt
![]()
![]()
Že bych to byla já?
![]()
![]()
No já jsem tě nechtěla prozradit ![]()
Mahja píše:ivuska.h píše:petka.konecna píše:Už nemá, byl jen jeden kus a jistá nejmenovaná zdejší osoba už ho koupilaMahja píše:Mirii honem máš tam Tůt
![]()
![]()
Že bych to byla já?
![]()
![]()
careynka píše:petka.konecna píše:Fnuk…cekam na ne uz od prosincecareynka píše:Já jsem ho taky měla v košíku a nemám ho
kdo mi ukrad hrocha na modry, priznejte se!! Uz jsem ho mela v kosikuno co, tak jsem si vzala obe ty modry velur, svetly mam doma, tak mam celou kombinaci
a AIO cokoladu
a zase plno penez v haji… mne se ty velur libi, zustavaji mi mekky, ty klasicky mi tvrdnou
No tak ty modry jsi cmajzla mne! ![]()
Holky, SORRY VŠEM, co jsem to zabrala, ale aspoň JEDNOU, jste mi to nevybraly. ![]()
Nebojte, příště neberu, nechci stejné vzory… ![]()
Jinak Ivushko, kdy budou výhledově ty svrchňáčky PUL?
Achdarek píše:
Nemáte někdo zprávy o Katy? Jestli už je Eli líp?
Zrovna jsem se vás chtěla zeptat, jestli tady nebyla.
Dneska měla mít s mamkou střídačku v těch lázních, neviděla jsem ji ani na skypu a to je divné, že by s malou něco bylo? ![]()
asha píše:careynka píše:No tak ty modry jsi cmajzla mne!petka.konecna píše:Fnuk…cekam na ne uz od prosincecareynka píše:Já jsem ho taky měla v košíku a nemám ho
kdo mi ukrad hrocha na modry, priznejte se!! Uz jsem ho mela v kosikuno co, tak jsem si vzala obe ty modry velur, svetly mam doma, tak mam celou kombinaci
a AIO cokoladu
za to nemuzu ja, ja chtela hrochy
kdybych mela hrochy, tak jsi mela ty svoje modry
chi
Achdarek píše:
Tak ten můj občas i uvaří. Třeba bramboráky dělá jedině on.
Ha! Dík za inspiraci na večeři ![]()
ivuska.h píše:Achdarek píše:Ha! Dík za inspiraci na večeři
Tak ten můj občas i uvaří. Třeba bramboráky dělá jedině on.
mnaaam, braboracky bych si taky dala a k tomu pekne piivko a nejakou uzeninku a prezrat se jako to prase
a pak se odvalit stejne jako Vojtisek od ceciku ![]()
Já jsem ho taky měla v košíku a nemám ho