Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
careynka píše:Mirii píše:a chutna ji? Spokojeny ditko
Deniska prave chodi nabirat vodu do hrnecku z psi misky a pak ji tu pijeboze muj,no hlavne ze je klid
Chutna
![]()
Jenom me prudi jak mi furt hlasi " mokry je to" a musim ju prevlikat ![]()
A jeste k tomu noseni…v klubicku celem ven je to ok. V klokance je to blby hlavne proto, ze tam visi za rozkrok a pak proto, ze je dite pripoutany a kdyz uz ma vjemu dost, tak v podstate muze jen usnout. Kdyz je na ruce, nikdy tak dlouho ven nekouka. Noseni bricho na bricho ve svislici je uplne stejne blby. Jde o tu vzprimenou polohu, i kdyz se opira o bricho, ta pater je pretizena a hlava na ni tlaci plnou vahou. Na tohle nepomuzou ani operky, deje se to uvnitr… V satku a nositkach je ta hlava jednak na kulaty pateri a jednak je jeste primackla na hrud nositele ![]()
A fakt nechapu, proc se snazi nekdo urychlit to nejkrasnejsi obdobi. Velky budou pak uz nafurt
Ja jsem se snazila udrzet dite v hlubokaci co nejdyl,mela jsem pocit, ze mam porad maly mimino… ![]()
Ale treba v Italii soupnou decko nejdyl ve trech mesicich do golfek a hotovo. Pak s tim jezdi po kostkach, protoze vetsinou maji ulice dlazdeny…(ne uplne vsude, ze jo, ale dost casto). V pul roce se chlubi, jak dite chodi, tahaji ho za ruce. Sedi uz pochopitelne davno… koukala jsem, kolik deti tam spatne naslapuje a divne beha..asi se to casem srovna a oni jsou navic na to zvykli, ale mne to docela prastilo do oci.
Careynko a kam na ty finsky pleny koukas?
Asho on tam nebyl nikdo hnusnej
,nastesti ![]()
Ja psala do nejake diskuze na neco svuj nazor a nejak z toho vyplynulo,ze posazuju v zidlicce na prikrm a tak nejaka mamka zalozila novou diskuzi specialne pro me ![]()
petka.konecna píše:
Já myslela to nošení takto - viz dotka (není to Bětka ale Bětčin mladší bratranec)
Tak at v tyhle poloze jen chytne pod zadkem…pod kolinkama a je to ok. Zakulati ji zada..akorat babicky se vetsinou kulatych zadicek boji…ta moje z toho byla vzdycky na mrtvici, bala se mimino i pochovat, ze mu je zkrivi ![]()
Mirii píše:
Careynko a kam na ty finsky pleny koukas?
Asho on tam nebyl nikdo hnusnej,nastesti
Ja psala do nejake diskuze na neco svuj nazor a nejak z toho vyplynulo,ze posazuju v zidlicce na prikrm a tak nejaka mamka zalozila novou diskuzi specialne pro me
No vidis jak jsme holky obetavy
![]()
asha píše:
A fakt nechapu, proc se snazi nekdo urychlit to nejkrasnejsi obdobi. Velky budou pak uz nafurtJa jsem se snazila udrzet dite v hlubokaci co nejdyl,mela jsem pocit, ze mam porad maly mimino…
Já to taky nechápu. A přitom je tak pohodlý dokud leží a kouká. ![]()
Švagrová miluje Itálii, tak se tam zřejmě inspirovala. Dítě jí sedělo v golfkách od 5 měsíců a padalo tam. Sama začala sedět až někdy kolem 11 měsíce. Chodit jí učila, tak že ji tahala za ruce. První botičky - značkové balerínky.
V půl roce ji strčily v lehátku před televizi, aby se koukala. ![]()
Asho a nemas nekde odkazy jak spravne nosit v rukach? Ja na svislici celem ke mne malou osivam, i kdyz vetsinou ji mam jakoby spis na boku.....
Brunifid píše:
Mirii: Na granule psovi ještě nechodí?
Neee,to je uz vicvicena- ona mu je sama sype do misky,ale beda ksyz ma pes spatnej den a nechce zrat
to ji tam porad obema rukama tlaci a kdyz s ni nehne,tak ji nosi misku az pod nos ![]()
Asho super fotka ![]()
Mirii píše:
Asho a nemas nekde odkazy jak spravne nosit v rukach? Ja na svislici celem ke mne malou osivam, i kdyz vetsinou ji mam jakoby spis na boku.....
Mirii - já se řídila knížkou Něžná náruč rodičů. Tady se dá stáhnout video k ní.
ahoj!
tak to u nás v říjnu jsou normálnější… hele holky, mám dotaz, furt nad tím dumám. střeva tvoří největší část imunitního systému, že? (pokud reklama na activii nelže) a tak se ptám: pokud je někdo tak nedočkavý, že začne dávat dítěti příkrmy před ukončeným 4. měsícem, je možné, že dítě celkem těžce onemocní a má antibiotika právě kvůli tomu, že se střeva perou s jídlem, na které nejsou připravená a nezvládají teda likvidovat původce chorob? ![]()
mě neluše blije jak amina, takže nějaký klubíčkování nepřichází v úvahu. já vlastně neluš nosím jen v poloze na odkrkávání – přes rameno. tak ani nevím, jestli jí tím neškodím. co myslíte?
jak teda nosit blicí dítě? - tygřík faaakt nehrozí
![]()
a švagrovou mám taky takovou případku: koupila chodítko - na mojí větu, že to není zdravý na mě zírala jak na úplnýho pitomce a zeptala se mě, jak se asi jinak naučí dítě chodit… a přesně, v půl roce tahali dítě za ruce, jak už pěkně chodí, v půl roce už jedl vše, na co vztáhnul ruku (domácí koláče, brumíci, dobrá máma apod.) a největší pecku mi dala v šestinedělí, když na mě řvala, ať se proberu a začnu konečně pořádně jíst, jinak se mi neudělá mlíko (nechtěla jsem máslový dort - zaprvé ho nerada a za druhé neluše neskutečně trpěla na prdy, jsem nemohla jíst skoro nic) a taky jsem jí jednou potkala s klokankou - mimino tam viselo jako prase na háku ![]()
Na klokanku u švagrové jsem zapomněla. Předražený Baby bjorn. ![]()
Achdarek píše:
Na klokanku u švagrové jsem zapomněla. Předražený Baby bjorn.
Se nesměj, aspoň nevypadá jak indiánská babička s nějaký šátkem. Má moderní nosítko, vííííš? ![]()