Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
10.3.11 17:09

Jo a další co mi teda na těch vlňáččích vadilo, je že tu barvu pouštějí, jako né že by bylo vše obarvené, ale prostě v určitých partiích ta barva je pak bledší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
10.3.11 17:22

Já od paní kupuju vlnu, bude mi ji barvit, plést bude moje máma :dance:

• Citovat
  • Upravit
6271
10.3.11 17:29

hm tak to ještě zvážím, potřebuju pro malou ještě jednu malou a ty na fléru jsou hezké, no zvažovala jsem ještě ty ze šijemdětem, no ještě uvidím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
10.3.11 17:46

Dneska mě mládě po plavání odměnilo 3,5 hodinovým spánkem… já toho zas jednou stihla :palec: . Vyprat plínky, vyprat modré prádlo, uvařit a sníst si v klidu oběd, umýt trochu nádobí… A napsat deníček o látkovkách :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
10.3.11 17:47
Katy2 píše:
Jo a další co mi teda na těch vlňáččích vadilo, je že tu barvu pouštějí, jako né že by bylo vše obarvené, ale prostě v určitých partiích ta barva je pak bledší.

A to pises az ted, jo? :cert: Holt budou v lanolinu, dokud je to kousani neprejde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
10.3.11 17:48

Ja tu mam ted 5 deti a docela pohoda…ale cestou ze skoly jsme docela budili pozornost a v obchode se mne prodavacka soucitne ptala, jestli jsou vsechny moje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
10.3.11 17:55

Vlňáčky z fleru od desconhecidy mám. A jsou super.Já jsem je teda kupovala z druhé ruky na MMB. Mně nepřijde, že by kousaly. Na fotce jí jsou ještě velké. Ale u do nich dorostla. To bych mohla udělat aktuální foto :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
10.3.11 17:56
asha píše:
Katy2 píše:
A to pises az ted, jo? :cert: Holt budou v lanolinu, dokud je to kousani neprejde :mrgreen:

NO jsem si ani nevšimla, že tu o nich píšete, je toho vždy na dočítání moc. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
10.3.11 18:13

Já svrchňáky nedávám a dneska se mi to vymstilo, pročůrala smog až na tepláky. :mrgreen:

Zuzko: Pěkně vykojená, jen co je pravda. :-D Stela nemá ani těch 7kg. :-D

Mimochodem, dostala jsem od tchýně 1000Kč k narozeninám, hádejte, co asi si tak koupím za takovou pěknou sumičku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
10.3.11 18:14

pomeranco: 3,5h po koupání? Závistník, ta moje dá jen dvě hodiny a nazdar. :-) A to prosím jen někdy, takže počítat s tím nemůžu. Je to nespaveeeec. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
10.3.11 18:22
Mimochodem, dostala jsem od tchýně 1000Kč k narozeninám, hádejte, co asi si tak koupím za takovou pěknou sumičku. :mrgreen:

Žeby něco na sebe??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
To zas budou plíny..... :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
10.3.11 18:26

Katy
Pošli mi střih na tepláčky. Díky.
Jo, a povedly se ti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
10.3.11 18:26

Naše dneska po koupání spala asi 20minut v autosedačce (jak jsem vypnula motor byla vzhůru), pak jsme hned šli na procházku v kočárku a to spala tak 10minut a od té doby nespí :) - lozí tady po zemi a zkoumá co kde je. Tak doufám že dnešní noc bude lepší než ta včerejší.

• Citovat
  • Upravit
10713
10.3.11 18:33
Flyingfrog píše:
pomeranco: 3,5h po koupání? Závistník, ta moje dá jen dvě hodiny a nazdar. :-) A to prosím jen někdy, takže počítat s tím nemůžu. Je to nespaveeeec. :zed:

To bylo zcela výjimečně, tak jsem se musela pochlubit :-D (ale jednou se probudil na kojení a hned zas usnul, takže to nebylo v kuse…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
10.3.11 18:34
Mahja píše:
Katy
Pošli mi střih na tepláčky. Díky.
Jo, a povedly se ti?

Mahjo dělala jsem to podle tady toho http://www.mimibazar.cz/navod.php?…
No a moc se nepovedly, ale moje chyba nízký pas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure