Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5393
11.3.11 11:51

ivusko, tak to je škoda… ach jo :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
11.3.11 12:35

peti, co ty dáváš Alžbětce za um?

dneska se povedl taťkovi heroický kousek :lol: nějak se mu povedlo narvat mkovou vv kikko plínu do thirstiesek duowrap číslo 1. :lol: jsem mu včera vysvětlovala: malý gaťky (duowrap 1) a malý vv (kikko ska) patří k sobě, velký gaťky (duowrap 2) a velký vv (kikko m) patří k sobě. dokonce to měl s názornou ukázkou.
nechápu, jak se mu tam ta plína mohla vejít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
11.3.11 12:52

Taťka je šikula, asi razí heslo, když to nejde silou jde to ještě větší silou, ten náš zapomííná dávat svrchňáky (ale anavy naštěstí ustojí jedno počůrání ;)

Jinak sice to nebylo na mě, ale my dávali malé do8mi měsíců Bebilon HA (polskej Nutrilon o 60,– levnější)do 10 měsíce klasickej Nutrilo a pak už jedeme na Hami a to Hami mi přijde ze všech nejchutnější, jinak od roku dostává ráno plnotučný mlíčko a večer Hami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
11.3.11 12:55
ivuska.h píše:
mabis píše:
Ivuško děkuji, já se totiž nemohla ničeho dopátrat ;)
prosímtě mohla bys mi pisnout do osobní zprávy, ten poměr a návod na míchání???
Najdi si to prosím sama, je to tady o pár stránek dál. Já bych to musela taky hledat, nechce se mi to celé sepisovat znova…

už jsem to našla, těch pár stránek bylo asi 40 :D kecalky jedny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
11.3.11 13:01
mabis píše:
ivuska.h píše:
mabis píše:
Najdi si to prosím sama, je to tady o pár stránek dál. Já bych to musela taky hledat, nechce se mi to celé sepisovat znova…
už jsem to našla, těch pár stránek bylo asi 40 :D kecalky jedny ;)

ja si rikala jestli to vubec najdes :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
11.3.11 13:03
mabis píše:
Taťka je šikula, asi razí heslo, když to nejde silou jde to ještě větší silou, ten náš zapomííná dávat svrchňáky (ale anavy naštěstí ustojí jedno počůrání ;)Jinak sice to nebylo na mě, ale my dávali malé do8mi měsíců Bebilon HA (polskej Nutrilon o 60,– levnější)do 10 měsíce klasickej Nutrilo a pak už jedeme na Hami a to Hami mi přijde ze všech nejchutnější, jinak od roku dostává ráno plnotučný mlíčko a večer Hami
:mrgreen: ten můj taky zapomíná :lol: horší je, když zapomene při večerním přebalení - už se mu to párkrát stalo, ale zatím jsem to vždycky hned odhalila :lol:

já uvažuju o té :think: dm bio um

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
11.3.11 13:08

Holky, mam na vas dotaz. Potrebuju vymyslet pliny na noseni. Mam natahovaci vlnaky, ale co pod ne? Teda krom kalhotkovek? Fleecacky mi ted 2× provlhly. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.3.11 13:15
Flyingfrog píše:
Holky, mam na vas dotaz. Potrebuju vymyslet pliny na noseni. Mam natahovaci vlnaky, ale co pod ne? Teda krom kalhotkovek? Fleecacky mi ted 2× provlhly. :-(

Fly pod natahovací vlňáčky buď zavazovačku vycpanou a nebo novorozenecký sklad, nebo na draka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.3.11 13:16

Fly a ty flišáčky bych asi pořádně vydrbala mýdlem, přeci jen mýdlo flecc ucpává. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
11.3.11 13:18
zuzanecka81 píše:
mabis píše:
Taťka je šikula, asi razí heslo, když to nejde silou jde to ještě větší silou, ten náš zapomííná dávat svrchňáky (ale anavy naštěstí ustojí jedno počůrání ;)Jinak sice to nebylo na mě, ale my dávali malé do8mi měsíců Bebilon HA (polskej Nutrilon o 60,– levnější)do 10 měsíce klasickej Nutrilo a pak už jedeme na Hami a to Hami mi přijde ze všech nejchutnější, jinak od roku dostává ráno plnotučný mlíčko a večer Hami
:mrgreen: ten můj taky zapomíná :lol: horší je, když zapomene při večerním přebalení - už se mu to párkrát stalo, ale zatím jsem to vždycky hned odhalila :lol:já uvažuju o té :think: dm bio um

Já když jsem pak viděla kolik toho vypije, tak jsem šla hlvně po ceně ;)
my jsme bohužel částečně na UM od 2,5 měsíce a plně od 3,5 (s odsávačkou jsem si užila své a příště v podobném případě, to fakt kvůli 80ml sezbíraných pracně za celej den hrotit nebudu ;) - neukamenujte mě ;) ) a ona v těch 3 měsícich pila 120-150ml 8krát za den… měsíčně padlo 10 plechovek Nutrilonu HA (cca 2500,–) a plus 2krát denně laktobacily protože nás to stavělo a zabíraly jen ty biogaia (600,–)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
11.3.11 13:19
lenholka píše:
mabis píše:
ivuska.h píše:
mabis píše:
už jsem to našla, těch pár stránek bylo asi 40 :D kecalky jedny ;)
ja si rikala jestli to vubec najdes :lol:

já po pravdě taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
11.3.11 13:19

jj, to mýdlo mě taky hned napadlo.

a jaký plíny vlastně dáváte vy, zkušené látkařky a nosnice? myslím do šátků a nosítek? :think: nerada bych v létě tahala dítě s hnuskou, aby se mi pěkně zapařilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
11.3.11 13:20

Katy: Dekuju. :-) Tak trochu jsem to tusila, jen jsem tise doufala, ze existuje neco jineho, co se ke mne nedostalo. :-)

Akorat jsem zjistila, ze oboje natahovaci vlnaky ji do mesice budou male. :zed:

Jo a urcite se to probiralo, ale pochybuju, ze najdu, co tak na leto? Taky vlnacky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
11.3.11 13:21

táááák právě dorazila druhá várka anavy od zelazuzu, tak vám to pěkně nafotím ;) až se mi to teda domotá v pračce ;)
PS: Zuzi a já pořád přemýšlela proč jsou ty plíny tak těžký (Anavy jdou krásně použít i jako obalový materál :D ) Hele co je v té lahvičce od Dedry??? nádherně to voní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
11.3.11 13:22

Tak Zuzka je rychlejsi. :-D Ja couram venku a ctu a pisu na mobilu, tak jsem pomala. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure