Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
peti, co ty dáváš Alžbětce za um?
dneska se povedl taťkovi heroický kousek
nějak se mu povedlo narvat mkovou vv kikko plínu do thirstiesek duowrap číslo 1.
jsem mu včera vysvětlovala: malý gaťky (duowrap 1) a malý vv (kikko ska) patří k sobě, velký gaťky (duowrap 2) a velký vv (kikko m) patří k sobě. dokonce to měl s názornou ukázkou.
nechápu, jak se mu tam ta plína mohla vejít ![]()
Taťka je šikula, asi razí heslo, když to nejde silou jde to ještě větší silou, ten náš zapomííná dávat svrchňáky (ale anavy naštěstí ustojí jedno počůrání ![]()
Jinak sice to nebylo na mě, ale my dávali malé do8mi měsíců Bebilon HA (polskej Nutrilon o 60,– levnější)do 10 měsíce klasickej Nutrilo a pak už jedeme na Hami a to Hami mi přijde ze všech nejchutnější, jinak od roku dostává ráno plnotučný mlíčko a večer Hami
ivuska.h píše:mabis píše:Najdi si to prosím sama, je to tady o pár stránek dál. Já bych to musela taky hledat, nechce se mi to celé sepisovat znova…
Ivuško děkuji, já se totiž nemohla ničeho dopátrat
prosímtě mohla bys mi pisnout do osobní zprávy, ten poměr a návod na míchání???
už jsem to našla, těch pár stránek bylo asi 40
kecalky jedny ![]()
mabis píše:ivuska.h píše:už jsem to našla, těch pár stránek bylo asi 40mabis píše:Najdi si to prosím sama, je to tady o pár stránek dál. Já bych to musela taky hledat, nechce se mi to celé sepisovat znova…
prosímtě mohla bys mi pisnout do osobní zprávy, ten poměr a návod na míchání???kecalky jedny
ja si rikala jestli to vubec najdes ![]()
mabis píše:
Taťka je šikula, asi razí heslo, když to nejde silou jde to ještě větší silou, ten náš zapomííná dávat svrchňáky (ale anavy naštěstí ustojí jedno počůráníJinak sice to nebylo na mě, ale my dávali malé do8mi měsíců Bebilon HA (polskej Nutrilon o 60,– levnější)do 10 měsíce klasickej Nutrilo a pak už jedeme na Hami a to Hami mi přijde ze všech nejchutnější, jinak od roku dostává ráno plnotučný mlíčko a večer Hami
já uvažuju o té
dm bio um
Holky, mam na vas dotaz. Potrebuju vymyslet pliny na noseni. Mam natahovaci vlnaky, ale co pod ne? Teda krom kalhotkovek? Fleecacky mi ted 2× provlhly. ![]()
Flyingfrog píše:
Holky, mam na vas dotaz. Potrebuju vymyslet pliny na noseni. Mam natahovaci vlnaky, ale co pod ne? Teda krom kalhotkovek? Fleecacky mi ted 2× provlhly.
Fly pod natahovací vlňáčky buď zavazovačku vycpanou a nebo novorozenecký sklad, nebo na draka.
Fly a ty flišáčky bych asi pořádně vydrbala mýdlem, přeci jen mýdlo flecc ucpává. ![]()
zuzanecka81 píše:mabis píše:
Taťka je šikula, asi razí heslo, když to nejde silou jde to ještě větší silou, ten náš zapomííná dávat svrchňáky (ale anavy naštěstí ustojí jedno počůráníJinak sice to nebylo na mě, ale my dávali malé do8mi měsíců Bebilon HA (polskej Nutrilon o 60,– levnější)do 10 měsíce klasickej Nutrilo a pak už jedeme na Hami a to Hami mi přijde ze všech nejchutnější, jinak od roku dostává ráno plnotučný mlíčko a večer Hami
ten můj taky zapomíná
horší je, když zapomene při večerním přebalení - už se mu to párkrát stalo, ale zatím jsem to vždycky hned odhalila
já uvažuju o té
dm bio um
Já když jsem pak viděla kolik toho vypije, tak jsem šla hlvně po ceně ![]()
my jsme bohužel částečně na UM od 2,5 měsíce a plně od 3,5 (s odsávačkou jsem si užila své a příště v podobném případě, to fakt kvůli 80ml sezbíraných pracně za celej den hrotit nebudu
- neukamenujte mě
) a ona v těch 3 měsícich pila 120-150ml 8krát za den… měsíčně padlo 10 plechovek Nutrilonu HA (cca 2500,–) a plus 2krát denně laktobacily protože nás to stavělo a zabíraly jen ty biogaia (600,–)
lenholka píše:mabis píše:ja si rikala jestli to vubec najdesivuska.h píše:už jsem to našla, těch pár stránek bylo asi 40mabis píše:Najdi si to prosím sama, je to tady o pár stránek dál. Já bych to musela taky hledat, nechce se mi to celé sepisovat znova…
prosímtě mohla bys mi pisnout do osobní zprávy, ten poměr a návod na míchání???kecalky jedny
já po pravdě taky ![]()
jj, to mýdlo mě taky hned napadlo.
a jaký plíny vlastně dáváte vy, zkušené látkařky a nosnice? myslím do šátků a nosítek?
nerada bych v létě tahala dítě s hnuskou, aby se mi pěkně zapařilo…
Katy: Dekuju.
Tak trochu jsem to tusila, jen jsem tise doufala, ze existuje neco jineho, co se ke mne nedostalo. ![]()
Akorat jsem zjistila, ze oboje natahovaci vlnaky ji do mesice budou male. ![]()
Jo a urcite se to probiralo, ale pochybuju, ze najdu, co tak na leto? Taky vlnacky?
táááák právě dorazila druhá várka anavy od zelazuzu, tak vám to pěkně nafotím
až se mi to teda domotá v pračce ![]()
PS: Zuzi a já pořád přemýšlela proč jsou ty plíny tak těžký (Anavy jdou krásně použít i jako obalový materál
) Hele co je v té lahvičce od Dedry??? nádherně to voní ![]()
Tak Zuzka je rychlejsi.
Ja couram venku a ctu a pisu na mobilu, tak jsem pomala. ![]()