Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14106
11.3.11 14:55
Mahja píše:
flyingfrog - pošli mi tu adresu, díky.

Posílala jsem do SZ. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
11.3.11 14:55
ivuska.h píše:
A k bydlení… Jako dítě jsem žila v bytě i v baráku (dokonce od obojího několik exemplářů :)) a k paneláku jsem získala neskutečný odpor. Teď bydlíme v přízemním bytě se zahrádkou (cihlová novostavba), takže to spojuje výhody obojího. Zahrádka není úplně pidi, ale ani nijak veliká, posekaná je za chvilku a místa na kytky, pískoviště, nafukovací bazének atd. je dost. Nevýhoda je, že na většině plochy je hlína jen cca 30 cm, protože jsou pod náma garáže. Takže tomu musím přizpůsobit výběr rostlin a ty hlouběji kořenící máme jen v části, kde je normální zem.

Tohle mi zní jako ideál, co bych brala. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
11.3.11 15:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
11.3.11 15:19

Ja jsem dite z panelaku. V Praze mame novostavbu s terasou 55m,ale bydleni je jen 2 kk sice 65 m ale uz tam zpet nechci. Tady jsme byli doted v baracku se zahradkou a ted mame zase baracek prizemni s terasou drevenou + kaminky kolem celeho domu spojene s terasou, z okna koukame na kone, muzeme si je hladit a vubec jsem nadsena. Jen jeste nemam napevno susak venku :cert: to je jedine minus…do bytu uz bych proste nechtela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
11.3.11 15:32

Mirii: Děkuju. :palec:

A domeček závidím. Na domečky jsem fakt krutý závistivec. :oops:

No ale jdu se pochlubit autíčkovým maskáčem. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
11.3.11 15:38

Mne na zahrádku neužije, radši budu sušit seno než plet záhonek. Spíš jsem na ta zvířata.

• Citovat
  • Upravit
14106
11.3.11 15:42

Kdybychom měli domek my, byla by zahrádka v režii chlapa, já bych akorát tak to seno mohla hrabat. :-) A nejspíš bych si sekala dříví a dělala ohníček a pořídila si pséka a kočku. :-) Sen bych měla, ovšem realizace až v jiném životě. :-)

Holky, ty vlňáčky z fleru se taky dají lanolinovat? Musím koupit nějaké, protože ty disaní jsou 3-6 měsíců a fakt mi z nich vyrůstá. :roll: Hlavně jsem jí je dávala kolem dvou měsíců a to je měla jak perfektní kamaše. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
11.3.11 16:00
Flyingfrog píše:
Kdybychom měli domek my, byla by zahrádka v režii chlapa, já bych akorát tak to seno mohla hrabat. :-) A nejspíš bych si sekala dříví a dělala ohníček a pořídila si pséka a kočku. :-) Sen bych měla, ovšem realizace až v jiném životě. :-)Holky, ty vlňáčky z fleru se taky dají lanolinovat? Musím koupit nějaké, protože ty disaní jsou 3-6 měsíců a fakt mi z nich vyrůstá. :roll: Hlavně jsem jí je dávala kolem dvou měsíců a to je měla jak perfektní kamaše. :-D

Jj,to jsou presne ty nase na lanolinovani :lol: a ja jdu koupit asi jeste vlnu,pac mamka rekla,ze podle nich klidne uplete dalsi :dance: holky kolik potrebuju klubicek na jedny kratky a jedny longiese velikosti L?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
11.3.11 16:02

Ahoj!! Na jak dlouho vydrží vlňáčky S?malá má 4kg…M by byly velké,že… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
11.3.11 16:04
Mirii píše:
Jj,to jsou presne ty nase na lanolinovani :lol: a ja jdu koupit asi jeste vlnu,pac mamka rekla,ze podle nich klidne uplete dalsi :dance: holky kolik potrebuju klubicek na jedny kratky a jedny longiese velikosti L?

Já paní rovnou napsala, že plést bude máma a že chci tolik vlny, aby to na ně bylo, neb o pletení nic nevím :lol:

• Citovat
  • Upravit
16492
11.3.11 16:05

HOlky tak já žij od malička v bytě a jsem celkem spokojená. TeĎ jsme koupili byt 3+1 a min 20let tady musíme vydržet :-) i když už jsem jednou byla tak vytočená (z družstva), že jsem ho chtěla okamžitě prodat a jít bydlet někam na samotu do baráčku.
Peti tři děti by se vám tam vešly :-) Však víš jak to vypadá u našich a taky jsme to přežili :mrgreen:

Fly jde vidět,že Stelči se maskáč líbí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
11.3.11 16:10

já jsem taky v paneláku. Předtím bytovka a domeček. Jediné, co mi tady chybí je teráska nebo zahrádka. Ale v domečku byly 2 patra, furt něco tahat do schodů, ze schodů, běhat na záchod nahoru dolu a těch chodeb na uklízení :zed: a nestačilo zavřít pokoj a nechodit a neuklízet, prostě se stejně nadělalo všude. Takže když barák, tak jen přízemní nebo max. s ložnicema nahoře.
A těch nákladů na topení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
11.3.11 16:13

Sufiku: Já jsem v bytě a do patra se tahám stejně. Plus ještě bydlíme ve čtvrtém patře bez výtahu. :zed:

Holky, akorát nevím, jakou velikost těch vlňáků koupit. :think: Steluša má teď kolem 7kg, je jí skoro půlrok. Asi L? Ale spíš bych koupila krátké. :-)

Ale já stejně číhám, až budou na anavy vlňáčky, tak bych měla jedny z fleru a jedny od ivušky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
11.3.11 16:14
Sufik píše:
já jsem taky v paneláku. Předtím bytovka a domeček. Jediné, co mi tady chybí je teráska nebo zahrádka. Ale v domečku byly 2 patra, furt něco tahat do schodů, ze schodů, běhat na záchod nahoru dolu a těch chodeb na uklízení :zed: a nestačilo zavřít pokoj a nechodit a neuklízet, prostě se stejně nadělalo všude. Takže když barák, tak jen přízemní nebo max. s ložnicema nahoře.
A těch nákladů na topení…

Máme přízemní, takže do schodů nelítáme. Záchody máme přesto dva. Topení? Baj vočko 7 tisíc ročně?

• Citovat
  • Upravit
22590
11.3.11 16:17
Brunifid píše:
Mirii píše:
Jj,to jsou presne ty nase na lanolinovani :lol: a ja jdu koupit asi jeste vlnu,pac mamka rekla,ze podle nich klidne uplete dalsi :dance: holky kolik potrebuju klubicek na jedny kratky a jedny longiese velikosti L?
Já paní rovnou napsala, že plést bude máma a že chci tolik vlny, aby to na ně bylo, neb o pletení nic nevím :lol:

A tys rekla ze chces plest ajkou velikost a longies ci shorties? A kolik si ji teda vzala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure