Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
11.3.11 18:47
Flyingfrog píše:
Katy: Jsem zapomněla odpovědět na ty fleecáky… Já právě myslela, že pak mýdlo ten fleec ničí, tak proto jsem psala, že jedny obětuju. :-) No ale je fakt, že pokaděnost taky lehce mydlím. Tak já fakt jedny asi pořádně zmydlím.

Fly no mýdlo ničí fleccové separačky a to proto, že ho ucpává a moč pak separačkou neproteče, ale obteče, tak že mě se stávalo, že když měla fleccovou separačku, tak prostě měla plínu mokrou po bocích a uprostřed třeba ne, tak že bylo jasné, že ta moč prostě protekla bokem a ne přes separačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
11.3.11 18:58
Katy2 píše:
Mahja píše:
Katy2 píše:
ankasz píše:
Katy2 píše:
Achdarek píše:
zuzanecka81 píše:
mě právě zaujala u toho babylove cena a hlavně teda já ty jejich výrobky vcelku dost a spokojeně používám :think:
POli dávám UM Babylove a snáší to bez problémů. Dost jedla i jejich kaše. Já mám obecně babylove ráda.
Já Eli kupuji Bebu v Polsku, máme to do Polska cca 18km, tak že tam vždy zajedu, vezmu naftu, stavím se do Kauflandu a koupím Bebu Pro 600g za cca 150kč, tak že mě to vyjde levněji i než Babylove. :mrgreen:
Katy a můžu se zeptat z kterého města jsi?
Já jsem okr. Frýdek-Místek, tak že do Polského Těšína to máme kousek. :mrgreen:
My jedeme do Polska zítra ráno, došel nám Nutrilon, tak děláme taky výjezd, tam je tak o stovku levnější, než u nás.
Jéééééééééééé Maruš a mohla by jsi mi přibrat Bebu Pro3, tak 3 krabice 350g?

Ok. Ivo už to vyfotil, tak doufám, že nakoupíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14108
11.3.11 19:05
zelazuzu píše:
Flyingfrog píše:
zelazuzu píše:
Fly a co zkracuješ :mrgreen: ..Nebyla jsem tu od dopoledne, tak se nechytám :-)

Tvůj nick. :-) Píšu Zuzu místo zelazuzu. :-)

Zuzko: Kočka a myš včera večer na anavy, jako druhá jakost, plus tam byly muchomůrky a ještě stále je shady a trucks. :-)

jj už mi to došlo :lol:

Z dedry používám hlavně tablety – dají se i dobře půlit, takže půlku dám do předpírky a tabletu rozdrtím v ruce a dám do násypky na praní, ale prášek poslouží stejně..Jinak vše od Dedry pere stejně – mám ten pocit..Jen prostě mám averzi na gely (to ale od všech značek), takže gely používám jen na barevné a na bílé jen prášek a tablety.

Aha, no vida, já právě zrovna koukala na ten gel. :-)

Katy: Jo to je fakt, že na u těch separaček je, že se nemají prát v ničem mýdlovém. Ale každopádně promydlím růžové svrchňáky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
11.3.11 19:10

Fly ale to je jen můj pocit :-)..On možná pere stejně, ale jsem asi proti gelům zaujatá - nevím..Já mám pocit že jakýkoli gel není to co prášek, takže na mě nedej a klidně gel zkus :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
11.3.11 19:12

Katy : já jsem z Třince, takže to máme do Polska co by kamenem dohodil :mrgreen: , tak jsem myslela, že kdyby se z netu něco objednávalo tak by se dalo domluvit a bylo by poštovné levnější, jestli bydlíš někde podblíž
Mahja: ty jsi z Frýdku,že?

Flyinfrog: to je fakt, že si pak člověk všeho více váží, když na tom makal sám( u nás teda z 90% chlap 8-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
11.3.11 19:23
zelazuzu píše:
Fly ale to je jen můj pocit :-)..On možná pere stejně, ale jsem asi proti gelům zaujatá - nevím..Já mám pocit že jakýkoli gel není to co prášek, takže na mě nedej a klidně gel zkus :-).

nn bylo v nějaké studii prokázaný, že prášek má lepší praví účinnost než ten gel ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
11.3.11 19:27

Ankasz
Já pocházím se Skalice u Frýdku-Místku. Ale teď bydlím v Ostravě. Super, že je tady ta dálnice, sednem a fičíme. Já jsem byla v Polsku poprvé na podzim, kdy si naši známí jeli kupovat plovoučku, tak chtěli, ať jedeme s nima. No, já koukala na ty ceny jak péro z gauče. Byli jsme v Auchenu, nebo jak se ten obchod jmenoval - Nutrilon, skoro o stovku levnější a ten výběr tam všeho. Třeba hnusky - různé druhy, značky v jednom obchodě - kde tady třeba koupím něco v Tescu, něco v Albertu, atd. Výběr masa, sýrů, ryb - jsem fakt byla jak v Jiříkově vidění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
11.3.11 19:38

Mahjo chtěla jsem tě poprosit, mohla by ses jen kouknout kolik stojí v Polsku probiotika BioGaia?
KOukám, že se nás tu sešlo hodně ze SM kraje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
11.3.11 19:51
M-a-j-a píše:
Mahjo chtěla jsem tě poprosit, mohla by ses jen kouknout kolik stojí v Polsku probiotika BioGaia?
KOukám, že se nás tu sešlo hodně ze SM kraje :mrgreen:

Raději se zeptám, to asi v lékárně, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
11.3.11 19:52

MAhjo asi jo. Pokud bys ale neměla cestu kolem lékárny, tak se na to vyprdni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
11.3.11 19:56
M-a-j-a píše:
MAhjo asi jo. Pokud bys ale neměla cestu kolem lékárny, tak se na to vyprdni :-)

Jestli tam na ni narazíme, tak se zeptám…snad mi porozumí, polsky neumím. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
11.3.11 19:57
Mahja píše:
M-a-j-a píše:
MAhjo asi jo. Pokud bys ale neměla cestu kolem lékárny, tak se na to vyprdni :-)
Jestli tam na ni narazíme, tak se zeptám…snad mi porozumí, polsky neumím. :andel:

Já myslím, že jo :-) Ani musí být na čechy zvyklí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
11.3.11 20:00
M-a-j-a píše:
Mahja píše:
M-a-j-a píše:
Jestli tam na ni narazíme, tak se zeptám…snad mi porozumí, polsky neumím. :andel:
Já myslím, že jo :-) Ani musí být na čechy zvyklí.

Jo, někteří ano.

Překvapilo mě i to, že třeba v tom marketu měli sudokrém, když jsem ho chtěla u nás v lékárně, tak ještě byl na objednávku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.3.11 20:01
M-a-j-a píše:
KOukám, že se nás tu sešlo hodně ze SM kraje :mrgreen:

Hele stojí tam okolo 250kč, teda ženské je na MMB okolo 250kč prodávají a mají je z Polska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.3.11 20:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení