Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16492
11.3.11 21:49
Flyingfrog píše:
Aaaaaha, tak já než klikla na objednat, tak jsou fuč. :-) No nevadí. :-) Aspoň chlap nebude nadávat. :-D

TO je pech, co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.3.11 21:49
Katy2 píše:
asha píše:
A my jsme od zitrka na hnuskach…cely tyden, to jsem na to zvedava, nemel to na zadku ani nepamatuju.
Jak to že budete od zítřka na hnuskách? 8-o

Jedem na jarnaky k babicce. Do auta uz se nam nevejde ani chcipla mys 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.3.11 21:50

AAa když už tady někdo nakousnul ten Fler, tak tohle jsem dnes objednala ELišci, příjde příští týden. :mrgreen:
 http://www.fler.cz/…jaro-1468791

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
11.3.11 21:52
Katy2 píše:
AAa když už tady někdo nakousnul ten Fler, tak tohle jsem dnes objednala ELišci, příjde příští týden. :mrgreen:

TAk ta je nádherná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
11.3.11 21:53

Cha, tak místo patentků jsem si klikla na suchý zip a abych teda nebyla na chlapa zlá, tak jsem si objednala jen pistácii. :-)
Já si stejně chci počkat na vlňáčky, potřebuju je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.3.11 21:55
Katy2 píše:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.3.11 21:57

No a v pondělí by měl snad dorazit ten farmers, tak ta mikča jí k tomu bude ladit, brala jsem Eli tu kolekci Choco a to věšinou oranž. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
11.3.11 21:57
Flyingfrog píše:
Cha, tak místo patentků jsem si klikla na suchý zip a abych teda nebyla na chlapa zlá, tak jsem si objednala jen pistácii. :-)
Já si stejně chci počkat na vlňáčky, potřebuju je.

fly, já koupila neluši rovnou disany velikosti 12-24 měsíců a jsou jí krásně :mrgreen: nosí je už tak měsíc a má je až na prsíčka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
11.3.11 22:01

Katy: To je krásná mikina. :palec:

Jo a farmers jsem Stela koupila maskáčové tepláky, chichi. :-) Ale normálně v kamenném obchodě.

Zuzko: Ty natahovací disany? Já právě mám dvoje 3-6m, už jsou jí skoro malé, takže bych chtěla jedny od ivušky a pak asi koupím z fleru a nebo možná znova ty disany. A jak to popisuješ, tak takhle měla disany Stela ve dvou měsících. :lol:
jo a to máslo je fantasitcké, jsem ho hned na Stelu mázla a krásně mi i voní. Škoda, že jsem nedávala pozor při té hromadné objednávce. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
11.3.11 22:04

Holky hoďte odkaz na farmers na t jsem ještě nenarazila, tak nevím o co jde :oops: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.3.11 22:04
Flyingfrog píše:
Katy: To je krásná mikina. :palec:

Jo a farmers jsem Stela koupila maskáčové tepláky, chichi. :-) Ale normálně v kamenném obchodě.

Zuzko: Ty natahovací disany? Já právě mám dvoje 3-6m, už jsou jí skoro malé, takže bych chtěla jedny od ivušky a pak asi koupím z fleru a nebo možná znova ty disany. A jak to popisuješ, tak takhle měla disany Stela ve dvou měsících. :lol:
jo a to máslo je fantasitcké, jsem ho hned na Stelu mázla a krásně mi i voní. Škoda, že jsem nedávala pozor při té hromadné objednávce. :-(

Maskacovy teplaky mame taky…samozrejme ruzovy, Tyna jinou barvy neprezije :mrgreen:
A Disany mel B. ty nejmensi pul roku. Na zacatku je mel skoro ke krku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.3.11 22:06
M-a-j-a píše:
Holky hoďte odkaz na farmers na t jsem ještě nenarazila, tak nevím o co jde :oops: :-D

To bych fakt nedělala, ale teda když tak prosíš, tak taky www.farmers.cz , hlavně ty kolekce Choco, Braun a Navy, to je fak krása. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.3.11 22:07
Katy2 píše:
M-a-j-a píše:
Holky hoďte odkaz na farmers na t jsem ještě nenarazila, tak nevím o co jde :oops: :-D
To bych fakt nedělala, ale teda když tak prosíš, tak taky www.farmers.cz , hlavně ty kolekce Choco, Braun a Navy, to je fak krása. :mrgreen:

Ty jsi potvora :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
11.3.11 22:07

asho: Tak růžový maskáč bych nerozdýchala já. :-) Má je tmavé. :-)

Maji: www.farmers.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.3.11 22:08
Flyingfrog píše:
asho: Tak růžový maskáč bych nerozdýchala já. :-) Má je tmavé. :-)Maji: www.farmers.cz

Jen pockej zajici! 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí