Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Flyingfrog píše:
Aaaaaha, tak já než klikla na objednat, tak jsou fuč.No nevadí.
Aspoň chlap nebude nadávat.
TO je pech, co…
Katy2 píše:asha píše:Jak to že budete od zítřka na hnuskách?
A my jsme od zitrka na hnuskach…cely tyden, to jsem na to zvedava, nemel to na zadku ani nepamatuju.
Jedem na jarnaky k babicce. Do auta uz se nam nevejde ani chcipla mys ![]()
AAa když už tady někdo nakousnul ten Fler, tak tohle jsem dnes objednala ELišci, příjde příští týden. ![]()
http://www.fler.cz/…jaro-1468791
Katy2 píše:
AAa když už tady někdo nakousnul ten Fler, tak tohle jsem dnes objednala ELišci, příjde příští týden.
TAk ta je nádherná ![]()
Cha, tak místo patentků jsem si klikla na suchý zip a abych teda nebyla na chlapa zlá, tak jsem si objednala jen pistácii. ![]()
Já si stejně chci počkat na vlňáčky, potřebuju je.
Katy2 píše:
AAa když už tady někdo nakousnul ten Fler, tak tohle jsem dnes objednala ELišci, příjde příští týden.
No a v pondělí by měl snad dorazit ten farmers, tak ta mikča jí k tomu bude ladit, brala jsem Eli tu kolekci Choco a to věšinou oranž. ![]()
Flyingfrog píše:
Cha, tak místo patentků jsem si klikla na suchý zip a abych teda nebyla na chlapa zlá, tak jsem si objednala jen pistácii.
Já si stejně chci počkat na vlňáčky, potřebuju je.
fly, já koupila neluši rovnou disany velikosti 12-24 měsíců a jsou jí krásně
nosí je už tak měsíc a má je až na prsíčka ![]()
Katy: To je krásná mikina. ![]()
Jo a farmers jsem Stela koupila maskáčové tepláky, chichi.
Ale normálně v kamenném obchodě.
Zuzko: Ty natahovací disany? Já právě mám dvoje 3-6m, už jsou jí skoro malé, takže bych chtěla jedny od ivušky a pak asi koupím z fleru a nebo možná znova ty disany. A jak to popisuješ, tak takhle měla disany Stela ve dvou měsících. ![]()
jo a to máslo je fantasitcké, jsem ho hned na Stelu mázla a krásně mi i voní. Škoda, že jsem nedávala pozor při té hromadné objednávce. ![]()
Holky hoďte odkaz na farmers na t jsem ještě nenarazila, tak nevím o co jde
![]()
Flyingfrog píše:
Katy: To je krásná mikina.![]()
Jo a farmers jsem Stela koupila maskáčové tepláky, chichi.
Zuzko: Ty natahovací disany? Já právě mám dvoje 3-6m, už jsou jí skoro malé, takže bych chtěla jedny od ivušky a pak asi koupím z fleru a nebo možná znova ty disany. A jak to popisuješ, tak takhle měla disany Stela ve dvou měsících.Ale normálně v kamenném obchodě.
jo a to máslo je fantasitcké, jsem ho hned na Stelu mázla a krásně mi i voní. Škoda, že jsem nedávala pozor při té hromadné objednávce.
Maskacovy teplaky mame taky…samozrejme ruzovy, Tyna jinou barvy neprezije ![]()
A Disany mel B. ty nejmensi pul roku. Na zacatku je mel skoro ke krku ![]()
M-a-j-a píše:
Holky hoďte odkaz na farmers na t jsem ještě nenarazila, tak nevím o co jde![]()
To bych fakt nedělala, ale teda když tak prosíš, tak taky www.farmers.cz , hlavně ty kolekce Choco, Braun a Navy, to je fak krása. ![]()
Katy2 píše:M-a-j-a píše:To bych fakt nedělala, ale teda když tak prosíš, tak taky www.farmers.cz , hlavně ty kolekce Choco, Braun a Navy, to je fak krása.
Holky hoďte odkaz na farmers na t jsem ještě nenarazila, tak nevím o co jde![]()
Ty jsi potvora
![]()
asho: Tak růžový maskáč bych nerozdýchala já.
Má je tmavé. ![]()
Maji: www.farmers.cz
Flyingfrog píše:
asho: Tak růžový maskáč bych nerozdýchala já.Má je tmavé.
Maji: www.farmers.cz
Jen pockej zajici! ![]()