Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
lenholka píše:mabis píše:
Lenholka hele my jsme osypaný furt, neřešíma po jednorázovce to má horší… i můj Dr. říkal, že se to prostě srovná až odplenkujem a jedný co je možný ji držet v maximálním suchu…
fakticky porad jste?? ja myslela ze to polevilo casem…
Mirii to vis ze vetram, ale kdyz mi chrni tak ji nebudim, to dava dopo vetsinou 2 hodky… i kdyz ted ma nejaky nespaci obdobi… ale na podlozce jsem ji ted mela, nacurala pod sebe a hnedka se na kacene kde ji to steklo osypala
ona ma silene citlivou kuzi a obavam se ze bude alergik jako prase…po chlapovi…tkz nez jsem ji dala na zem mela „jenom“ trisla a ted uz i kaca…desny..
ono je to jak kdy, někdy lepší někdy horší někdy vůbec… prostě má citlivou kůži a stačí když sní něco po čem je ta moč agrasivnější… prostě látku dvakrát máchání navíc a co nejvíc na vzduchu…
lenholka píše:Katy2 píše:katy zatim ne, asi tak 2 dny koukam po netu kdo co dava a co si chvali a na co nadava, po vikendu to chci zacit davat, v pondeli si skaknu do lekarny, jenom nevim porad co je lepsi, jestli v tekutym stavu nebo ty zrnickalenholka píše:Lenholko a dáváš nějaký probiotika? Ty by taky mohla pomoct.pomeranca píše:
lenholka: to je mi fakt líto, že to pořád nechce zmizet. A o nějaké alergii na jídlo jsi přemýšlela?nebo že by byla alergická na moč? To je fakt divný
barbulka: šikulka
ty alergie na jidlo me napadly, hlavne teda vcera jsem mela cokoladu tak jestli to taky neni tim… nejak jsem se nedokazala udrzet
ten jinej druh plen jeste zkusim abych mela argument u doktorky, ze jsem nepouzila jenom jedny, stejne by mi rekla at zkusim zmenit znakcu..
jinak ma asi agresivni moc ptz jak si curne tak se osypava no ale co s tim to vazne nevim..
Lenholko já dávám Lactobacilky Baby, jsou to tobolky, ze kterých vysypeš prášek a dáš třeba na lžičkou s MM.
zuzanecka81 píše:lenholka píše:zuzanecka81 píše:nooo to je pravda
leni, koukám, že prodáváš anavuto je moje uplne prvni:) a uz ji mam moc dlouho
hm, no jo, chce to obměňovat
Katy a tobě to mlíko pro Eli stačilo, kdyžs odsávala jen 4* za den?
jj stačilo, dala jsem přes 250ml na jedno odsátí a ona obvykle víc jak litr nevypila.
Katy2 píše:zuzanecka81 píše:jj stačilo, dala jsem přes 250ml na jedno odsátí a ona obvykle víc jak litr nevypila.lenholka píše:zuzanecka81 píše:nooo to je pravda
Katy a tobě to mlíko pro Eli stačilo, kdyžs odsávala jen 4* za den?
hm, tak uvidím jak já… chtěla bych konečně začít krmit neluši tak, jak si řekne. zatím jí pořád to jídlo dávám po třech +- hodinách
nějak ani nevím, zda by se přihlásila, že má hlad ![]()
zuzanecka81 píše:Katy2 píše:hm, tak uvidím jak já… chtěla bych konečně začít krmit neluši tak, jak si řekne. zatím jí pořád to jídlo dávám po třech +- hodináchzuzanecka81 píše:jj stačilo, dala jsem přes 250ml na jedno odsátí a ona obvykle víc jak litr nevypila.lenholka píše:zuzanecka81 píše:nooo to je pravda
Katy a tobě to mlíko pro Eli stačilo, kdyžs odsávala jen 4* za den?nějak ani nevím, zda by se přihlásila, že má hlad
já myslím, že přihlásila
i naše extrémě spavé dítě (od narození spala i 5 hodin v noci) se ozvala, když měla hlad, ale to pak musel být fofr ![]()
zuzanecka81 píše:Katy2 píše:hm, tak uvidím jak já… chtěla bych konečně začít krmit neluši tak, jak si řekne. zatím jí pořád to jídlo dávám po třech +- hodináchzuzanecka81 píše:jj stačilo, dala jsem přes 250ml na jedno odsátí a ona obvykle víc jak litr nevypila.lenholka píše:zuzanecka81 píše:nooo to je pravda
Katy a tobě to mlíko pro Eli stačilo, kdyžs odsávala jen 4* za den?nějak ani nevím, zda by se přihlásila, že má hlad
A proč to tak děláš? Prostě jí nechej ať si sama řekne, ne? ![]()
Chm, já taky ale nečekám až si řekne, dostává cca po třech hodinách. Já stále nepoznám „až si řekne“. Přijde mi, že by totiž mohla sosat pořád. ![]()
hm tak ta moje si zase rika skoro porad…a ze by teda mela jo hlad to asi ne e pri jeji vaze ![]()
Zuzko: A nevíš, odkud to máslo a kokosák objednávaly na tom BC?
zelazuzu píše:Katy2 píše:Náádhera
AAa když už tady někdo nakousnul ten Fler, tak tohle jsem dnes objednala ELišci, příjde příští týden.
http://www.fler.cz/…jaro-1468791
ty mikiny jsou supeeer, už vím, co budu šít dál ![]()
zelazuzu píše:
Jo a vypozorovala jsem, že nám bambus na prcku taky vadí, ale jen než ho tak 3× operu. Dala jsem novou Anavyku - 1× vypranou a malá byla červená - tak jsem si uvědomila, že to není poprvé co nám to „čerstvý“ bambus udělal - takže kdoví co v tom je taky za bordel…Beztak to někde v přírodě olízal nějaký infikovaný medvídek Panda![]()
![]()
To bude podle mě tou strukturou těch chlupů. Že by v tom bylo něco chemického z výroby, to dost pochybuju… Navíc to teda má Öko Tex i české atesty, takže veškeré škodlivé látky jsou tam v nulovém či minimálním množství. Viděla bych to fakt na ten samotný chlup.
Jinak jsem před chvílí přišla z veletrhu. Krom toho, že mě děsně bolí nohy z záda (jsem si blbec na celodenní stání vzala boty s totálně plochou podrážkou a vnitřkěm), mám 2× tepláky Farmers a tričko z té nové kolekce (s modrou), jarní bundu pro Ondru, turecké kalhoty pro Klárku, dvoje punčochy, jedny ponožky, lacláče a klobouček an léto
Příště jdu bez peněz.
Lidí se nám u plínek zastavovalo dost, reakce vesměs dobré, jen ty dámské vložky většinu lidí malinko zaskočily
A stavilo se i pár zdejších ![]()
ivusko: Můžu se zeptat, když budu čekat na ty vlňáčky mám poslat peníze rovnou i za AIO, co jsem objednala nebo čekat a platit najednou?
A tepláky farmers závidím.
Já mám doma dvoje a klidně bych další brala. ![]()
Jo a moje mamka šmejdila taky po tvých stránkách a ty vložky ji zaujaly. Říkala, že kdyby ještě měla nač používat, že by je snad i vyzkoušela. ![]()
Flyingfrog píše:
Zuzko: A nevíš, odkud to máslo a kokosák objednávaly na tom BC?
Kokosový máslo (olej) se prý snad dá koupit v DM říkala kámoška ![]()