Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5086
12.3.11 12:20
lenholka píše:
mabis píše:
Lenholka hele my jsme osypaný furt, neřeším ;) a po jednorázovce to má horší… i můj Dr. říkal, že se to prostě srovná až odplenkujem a jedný co je možný ji držet v maximálním suchu…

fakticky porad jste?? ja myslela ze to polevilo casem…
ona ma silene citlivou kuzi a obavam se ze bude alergik jako prase…po chlapovi…

Mirii to vis ze vetram, ale kdyz mi chrni tak ji nebudim, to dava dopo vetsinou 2 hodky… i kdyz ted ma nejaky nespaci obdobi… ale na podlozce jsem ji ted mela, nacurala pod sebe a hnedka se na kacene kde ji to steklo osypala :zed: tkz nez jsem ji dala na zem mela „jenom“ trisla a ted uz i kaca…desny..

ono je to jak kdy, někdy lepší někdy horší někdy vůbec… prostě má citlivou kůži a stačí když sní něco po čem je ta moč agrasivnější… prostě látku dvakrát máchání navíc a co nejvíc na vzduchu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
12.3.11 12:45
lenholka píše:
Katy2 píše:
lenholka píše:
pomeranca píše:
lenholka: to je mi fakt líto, že to pořád nechce zmizet. A o nějaké alergii na jídlo jsi přemýšlela? :nevim: nebo že by byla alergická na moč? To je fakt divný :think:barbulka: šikulka :potlesk:

ty alergie na jidlo me napadly, hlavne teda vcera jsem mela cokoladu tak jestli to taky neni tim… nejak jsem se nedokazala udrzet :zed:
jinak ma asi agresivni moc ptz jak si curne tak se osypava no ale co s tim to vazne nevim..

ten jinej druh plen jeste zkusim abych mela argument u doktorky, ze jsem nepouzila jenom jedny, stejne by mi rekla at zkusim zmenit znakcu..
Lenholko a dáváš nějaký probiotika? Ty by taky mohla pomoct.
katy zatim ne, asi tak 2 dny koukam po netu kdo co dava a co si chvali a na co nadava, po vikendu to chci zacit davat, v pondeli si skaknu do lekarny, jenom nevim porad co je lepsi, jestli v tekutym stavu nebo ty zrnicka

Lenholko já dávám Lactobacilky Baby, jsou to tobolky, ze kterých vysypeš prášek a dáš třeba na lžičkou s MM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
12.3.11 12:46
zuzanecka81 píše:
lenholka píše:
zuzanecka81 píše:
leni, koukám, že prodáváš anavu :mrgreen:
nooo to je pravda :mrgreen: to je moje uplne prvni:) a uz ji mam moc dlouho :lol:

hm, no jo, chce to obměňovat :mrgreen:

Katy a tobě to mlíko pro Eli stačilo, kdyžs odsávala jen 4* za den?

jj stačilo, dala jsem přes 250ml na jedno odsátí a ona obvykle víc jak litr nevypila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
12.3.11 13:03
Katy2 píše:
zuzanecka81 píše:
lenholka píše:
zuzanecka81 píše:
nooo to je pravda :mrgreen: to je moje uplne prvni:) a uz ji mam moc dlouho :lol:

jj stačilo, dala jsem přes 250ml na jedno odsátí a ona obvykle víc jak litr nevypila.

hm, tak uvidím jak já… chtěla bych konečně začít krmit neluši tak, jak si řekne. zatím jí pořád to jídlo dávám po třech +- hodinách :zed: nějak ani nevím, zda by se přihlásila, že má hlad :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
12.3.11 13:12
zuzanecka81 píše:
Katy2 píše:
zuzanecka81 píše:
lenholka píše:
zuzanecka81 píše:

hm, tak uvidím jak já… chtěla bych konečně začít krmit neluši tak, jak si řekne. zatím jí pořád to jídlo dávám po třech +- hodinách :zed: nějak ani nevím, zda by se přihlásila, že má hlad :zed:

já myslím, že přihlásila ;) i naše extrémě spavé dítě (od narození spala i 5 hodin v noci) se ozvala, když měla hlad, ale to pak musel být fofr ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
12.3.11 13:17
zuzanecka81 píše:
Katy2 píše:
zuzanecka81 píše:
lenholka píše:
zuzanecka81 píše:

hm, tak uvidím jak já… chtěla bych konečně začít krmit neluši tak, jak si řekne. zatím jí pořád to jídlo dávám po třech +- hodinách :zed: nějak ani nevím, zda by se přihlásila, že má hlad :zed:

A proč to tak děláš? Prostě jí nechej ať si sama řekne, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
12.3.11 13:28

Chm, já taky ale nečekám až si řekne, dostává cca po třech hodinách. Já stále nepoznám „až si řekne“. Přijde mi, že by totiž mohla sosat pořád. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
12.3.11 13:34

hm tak ta moje si zase rika skoro porad…a ze by teda mela jo hlad to asi ne e pri jeji vaze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
12.3.11 15:41

Zuzko: A nevíš, odkud to máslo a kokosák objednávaly na tom BC?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
12.3.11 17:54
zelazuzu píše:
Katy2 píše:
AAa když už tady někdo nakousnul ten Fler, tak tohle jsem dnes objednala ELišci, příjde příští týden. :mrgreen:
http://www.fler.cz/…jaro-1468791
Náádhera :palec:

ty mikiny jsou supeeer, už vím, co budu šít dál :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
12.3.11 19:28
zelazuzu píše:
Jo a vypozorovala jsem, že nám bambus na prcku taky vadí, ale jen než ho tak 3× operu. Dala jsem novou Anavyku - 1× vypranou a malá byla červená - tak jsem si uvědomila, že to není poprvé co nám to „čerstvý“ bambus udělal - takže kdoví co v tom je taky za bordel…Beztak to někde v přírodě olízal nějaký infikovaný medvídek Panda :-D :-D :-D

To bude podle mě tou strukturou těch chlupů. Že by v tom bylo něco chemického z výroby, to dost pochybuju… Navíc to teda má Öko Tex i české atesty, takže veškeré škodlivé látky jsou tam v nulovém či minimálním množství. Viděla bych to fakt na ten samotný chlup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
12.3.11 19:35

Jinak jsem před chvílí přišla z veletrhu. Krom toho, že mě děsně bolí nohy z záda (jsem si blbec na celodenní stání vzala boty s totálně plochou podrážkou a vnitřkěm), mám 2× tepláky Farmers a tričko z té nové kolekce (s modrou), jarní bundu pro Ondru, turecké kalhoty pro Klárku, dvoje punčochy, jedny ponožky, lacláče a klobouček an léto :zed: :zed: Příště jdu bez peněz.

Lidí se nám u plínek zastavovalo dost, reakce vesměs dobré, jen ty dámské vložky většinu lidí malinko zaskočily :lol: A stavilo se i pár zdejších :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
12.3.11 19:49

Mirii, co tvůj cestovatelský balíček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
12.3.11 19:52

ivusko: Můžu se zeptat, když budu čekat na ty vlňáčky mám poslat peníze rovnou i za AIO, co jsem objednala nebo čekat a platit najednou?

A tepláky farmers závidím. :-) Já mám doma dvoje a klidně bych další brala. :-)
Jo a moje mamka šmejdila taky po tvých stránkách a ty vložky ji zaujaly. Říkala, že kdyby ještě měla nač používat, že by je snad i vyzkoušela. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
12.3.11 19:54
Flyingfrog píše:
Zuzko: A nevíš, odkud to máslo a kokosák objednávaly na tom BC?

Kokosový máslo (olej) se prý snad dá koupit v DM říkala kámoška ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure