Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
lenholko: Tak aspoň tak, že můžeš mít látku, ale to osypání nezávidím. :-/
pomeranco: Deníček se mi líbí, hezky shrnuty nevýhody, ale přitom tak, že to vlastně ani tak moc nejsou nevýhody. ![]()
Lenholko tak to mě mrzí, že ani ty hnusky nezabraly
. Chudák malá…tak holt budete muset brzo učit na nočník
. Ber to z té lepší stránky - ušetříš na Anavkách
.
Možná je to ale fakt alergie na něco co jíš..budeš to muset odsledovat. A nezkoušela jsi ten dětský krém od Saloosu co Mabis? Já ho teda teď malé dávám na pusu a je ještě víc osypanaá, takže nám asi nesedí..
Aprrp holky poraďte. Čím mazat malou na obličej když ho má takový osypaný - resp. jakoby ekzém červená suchá kůže - nikde jinde to nemá, na opruzeniny netrpíme. Teď po těch věcech od Saloosu (bamb.máslo, dětský balzám)je to ještě horší - nechci teda dělat Saloosu antireklamu
- ale malé to prostě asi nesedí..
Jo a vypozorovala jsem, že nám bambus na prcku taky vadí, ale jen než ho tak 3× operu. Dala jsem novou Anavyku - 1× vypranou a malá byla červená - tak jsem si uvědomila, že to není poprvé co nám to „čerstvý“ bambus udělal - takže kdoví co v tom je taky za bordel…Beztak to někde v přírodě olízal nějaký infikovaný medvídek Panda
![]()
ahoj!
fly, jj, mě to máslo taky voní
a až bude další objednávka, určitě se přidám, páč je fakt luxusní! ![]()
farmers: holky, jsou teda miminům dobře i ty oblečky, který nejsou přímo dělaný na mimina s látkovkama?
že bych si zautrácela? ![]()
zuzko taky jsem s maslem spokojena, normalne ho mazu i na sebe pac trpim hodne na suchou kuzi, v zime to mam samo horsi a ted ja jsem po porodu a vystavena tak mazani flakam tkz mam uz zase hnusny suchy strupaty fleky a to maslo je na to bombasticky…
tkz tim chci rict abys na me nezapomnela az se zase bude delat nejaka hromadna objednavka
nekam si to napis ![]()
jo a holky stezejni info!!
mamka nebyla lina a prosla ceeeeeelou diskuzi co si stezuju na opruzeni u maly… a vite k cemu dosla??
14,12, koupelnove ubrousky u tchyne… 28,12, 3hodinove cekani na tchyni a zjisteni ze minule na navstevy byly pouzity ubrousky…uz bylo osypano…
leni, jasně! budu to hlídat ![]()
a jsem zvědavá, jestli vám už něco konečně zabere…
a mám novou pračku! ráno naběhli 3 chlapi a za 10 minut chlapi v tahu, já jsem byla o 11tisíc lehčí a měla jsem připojenou novou prajdu! ![]()
zuzanecka81 píše:
a mám novou pračku! ráno naběhli 3 chlapi a za 10 minut chlapi v tahu, já jsem byla o 11tisíc lehčí a měla jsem připojenou novou prajdu!
to je servis panecku ![]()
lenholka píše:zuzanecka81 píše:to je servis panecku
a mám novou pračku! ráno naběhli 3 chlapi a za 10 minut chlapi v tahu, já jsem byla o 11tisíc lehčí a měla jsem připojenou novou prajdu!
neskutečnej! já jen zírala ![]()
lenholka píše:pomeranca píše:
lenholka: to je mi fakt líto, že to pořád nechce zmizet. A o nějaké alergii na jídlo jsi přemýšlela?nebo že by byla alergická na moč? To je fakt divný
barbulka: šikulka
ty alergie na jidlo me napadly, hlavne teda vcera jsem mela cokoladu tak jestli to taky neni tim… nejak jsem se nedokazala udrzet
ten jinej druh plen jeste zkusim abych mela argument u doktorky, ze jsem nepouzila jenom jedny, stejne by mi rekla at zkusim zmenit znakcu..
jinak ma asi agresivni moc ptz jak si curne tak se osypava no ale co s tim to vazne nevim..
Lenholko a dáváš nějaký probiotika? Ty by taky mohla pomoct.
Katy2 píše:lenholka píše:Lenholko a dáváš nějaký probiotika? Ty by taky mohla pomoct.pomeranca píše:
lenholka: to je mi fakt líto, že to pořád nechce zmizet. A o nějaké alergii na jídlo jsi přemýšlela?nebo že by byla alergická na moč? To je fakt divný
barbulka: šikulka
ty alergie na jidlo me napadly, hlavne teda vcera jsem mela cokoladu tak jestli to taky neni tim… nejak jsem se nedokazala udrzet
ten jinej druh plen jeste zkusim abych mela argument u doktorky, ze jsem nepouzila jenom jedny, stejne by mi rekla at zkusim zmenit znakcu..
jinak ma asi agresivni moc ptz jak si curne tak se osypava no ale co s tim to vazne nevim..
katy zatim ne, asi tak 2 dny koukam po netu kdo co dava a co si chvali a na co nadava, po vikendu to chci zacit davat, v pondeli si skaknu do lekarny, jenom nevim porad co je lepsi, jestli v tekutym stavu nebo ty zrnicka
zuzanecka81 píše:
leni, koukám, že prodáváš anavu
nooo to je pravda
to je moje uplne prvni:) a uz ji mam moc dlouho ![]()
lenholka píše:
na podlozce jsem ji ted mela, nacurala pod sebe a hnedka se na kacene kde ji to steklo osypalatkz nez jsem ji dala na zem mela „jenom“ trisla a ted uz i kaca…desny..
Až tak???
Tak to rozhodně není plínama. Leda fakt na něco, co jíš nebo nevím, já žádnou alergii nemám, ale co jsem slyšela, tak je to kolikrát hodně těžké zjistit. Na alergologii se s takhle malým miminem smí? ![]()
zuzanecka: Co to bylo za břídily, že zapojovali ve třech pračku? Já když jí naposledy kupovala, tak mi to přivezl chlap z přepravní firmy, akorát mi to pomohl donést do chodby a pak jsem si ji už zapojila sama ![]()
Brunifid píše:zuzanecka: Co to bylo za břídily, že zapojovali ve třech pračku? Já když jí naposledy kupovala, tak mi to přivezl chlap z přepravní firmy, akorát mi to pomohl donést do chodby a pak jsem si ji už zapojila sama
žádný břídilové! právě naopak - jeden starší pán byl přes peníze a podpisy
a dva mlaďoši mi to vytáhli do patra, vyvalili starou pračku, nacpali a připojili novou a ještě mi stihli ukázat, jak se to zapíná
fakt jsem zírala, na takovýhle servis fakt nejsem zvyklá… ![]()
lenholka píše:zuzanecka81 píše:nooo to je pravda
leni, koukám, že prodáváš anavuto je moje uplne prvni:) a uz ji mam moc dlouho
hm, no jo, chce to obměňovat ![]()
Katy a tobě to mlíko pro Eli stačilo, kdyžs odsávala jen 4* za den?