Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
My jsem se vrátili až v osm
a jedli jsme taky až v osm
ale zase to byl hezký den.
zuzanecka81 píše:Flyingfrog píše:jj, koukám, že v květnu! tak to pak dáme nějak dohromady, ne? mě taky láká víc věcí a určitě budou stejně supr, jako to máslozuzanecka81 píše:Flyingfrog píše:hele na té pixle je to psané německy, takže asi někde z deutschlandu
Zuzko: A nevíš, odkud to máslo a kokosák objednávaly na tom BC?Aaaha. Jsem tam pročetla tu diskuzi a jako hrozně moc věcí mě z toho láká.
ivusko: OK, tak to já si to zase pěkně zaplatím akždé zvlášť.Takže jsem si pečlivě poznamenala, kdy bude další objednávka.
Te´d tady provoňuju byt svojí osobou pomazanou máslem.
Jojo, dáme, mně už by se líbily 4 položky. ![]()
Macinko: Tak tohle by si můj chlap nedovolil, prostě by pěkně čekal.
Maji: Kočár pěkný, zkus očíhnout mimibazar nebo tak, třeba seženeš levnější. A nebo ho ukecej na technické parametry. ![]()
Jinak jsem zjistila, že u mě vůbec nemá cenu, abych dítě nosila v nosítku. Mně tam prostě neusne, chudince prostě vadí hrudník. Dneska opět vstávala v šílený čas, ale chlap si ji vzal dolů, já přišla v osm a madam mu spala v nosítku. Holt má pohodlí. ![]()
holky, ten veletrh vám závidím! ![]()
jinak my máme taky maskáčky, ovšem žluté
jo a kdo nepoznal, je to focené ráno po budíčku ![]()
Fly to asi neukecám a tenhle neseženu na mmb. JE to totiž model 2011 ![]()
MAci já jsem u Vlčka koupila šaty.
Májo, David říkal že jsme stejné - plíny a golfáč
- já jsem ještě nedostala povolení ho vůbec vybírat, pořád slyším že je to zbytečné.
Zuzko: Super fotka.
Nelinka je taková krásná a má pěknou hlavu. ![]()
Tady jsou farmeří maskáče. ![]()
Brunifid píše:
Mirii: To je dobrá zpráva, že balíček existujeDržím tedy palce dál. To si bouchnem dětský šampáňo, až Ti přijde, ne?
No myslim ze jedno stacit nebude ![]()
Ja jsem fakt zvedava jestli vubec prijde
ja uz te ceske poste neverim, tak kdovi zda tam vubec lezi. Nechapu jako proc ho neposlou na spravne misto, nebo jestli si o tam mam zaletet vyzvednout bo co
![]()
macinka85 píše:
ahoj,tak veletrh byl pěkný,ale s chlapama už nejedeme![]()
![]()
známí vybírali kočárek,když ho vybrali,rozdělili jsme se,my si daly gofra a že půjdeme pěkně pomalu vše obkouknout a oni přišli,že mají projitý rybářský i modělářský a že jedeme domů..tak já začala lítat a hledat Ivušku. no ani hračky jsem neviděla
stihla jsem koupit u vlčka akorát šátek na hlavu
.
Ja te plne chapu, muj chlap by sice teda jeste chodil ale byl by u toho prohlizeni taaak protivnej,ze by pak presla chut me neco kupovat
a vubec po necem koukat ![]()
no můj by taky musel čekat,ale známý zavelel a přece jen jsem nechtěla dělat dusno
![]()
macinka85 píše:
no můj by taky musel čekat,ale známý zavelel a přece jen jsem nechtěla dělat dusno![]()
A vy jste na ne byli nejak vazani,jako autem nebo tak?
ale jeli jsme naším..no,za ty ksichty mi to nestálo,příště jedeme samy…
Macinko a jak se jmenuje vlastne malicka? Nemas v metriku jmeno ![]()
A jedes uz v latce,nebo ne? Ja to tuhle dobu kombinvala, mi prijde,ze se nejlepe latkuje az tak od 3 mesicu ![]()