Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16492
13.3.11 08:53

My jsem se vrátili až v osm :oops: :oops: a jedli jsme taky až v osm :-( ale zase to byl hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
13.3.11 09:04
zuzanecka81 píše:
Flyingfrog píše:
zuzanecka81 píše:
Flyingfrog píše:
Zuzko: A nevíš, odkud to máslo a kokosák objednávaly na tom BC?
hele na té pixle je to psané německy, takže asi někde z deutschlandu :nevim:

Aaaha. Jsem tam pročetla tu diskuzi a jako hrozně moc věcí mě z toho láká. :-) Takže jsem si pečlivě poznamenala, kdy bude další objednávka. :-) Te´d tady provoňuju byt svojí osobou pomazanou máslem. :-)

ivusko: OK, tak to já si to zase pěkně zaplatím akždé zvlášť. :-)
jj, koukám, že v květnu! tak to pak dáme nějak dohromady, ne? mě taky láká víc věcí a určitě budou stejně supr, jako to máslo :palec:

Jojo, dáme, mně už by se líbily 4 položky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
13.3.11 09:09

Macinko: Tak tohle by si můj chlap nedovolil, prostě by pěkně čekal.

Maji: Kočár pěkný, zkus očíhnout mimibazar nebo tak, třeba seženeš levnější. A nebo ho ukecej na technické parametry. :-)

Jinak jsem zjistila, že u mě vůbec nemá cenu, abych dítě nosila v nosítku. Mně tam prostě neusne, chudince prostě vadí hrudník. Dneska opět vstávala v šílený čas, ale chlap si ji vzal dolů, já přišla v osm a madam mu spala v nosítku. Holt má pohodlí. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
13.3.11 09:22

holky, ten veletrh vám závidím! :-(

jinak my máme taky maskáčky, ovšem žluté :mrgreen: jo a kdo nepoznal, je to focené ráno po budíčku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
13.3.11 09:26

Fly to asi neukecám a tenhle neseženu na mmb. JE to totiž model 2011 :-?

MAci já jsem u Vlčka koupila šaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
13.3.11 09:42

Májo, David říkal že jsme stejné - plíny a golfáč :) - já jsem ještě nedostala povolení ho vůbec vybírat, pořád slyším že je to zbytečné.

• Citovat
  • Upravit
14106
13.3.11 09:48

Zuzko: Super fotka. :-) Nelinka je taková krásná a má pěknou hlavu. :-)

Tady jsou farmeří maskáče. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
13.3.11 10:03
Brunifid píše:
Mirii: To je dobrá zpráva, že balíček existuje :palec: Držím tedy palce dál. To si bouchnem dětský šampáňo, až Ti přijde, ne? :lol:

No myslim ze jedno stacit nebude :mrgreen:

Ja jsem fakt zvedava jestli vubec prijde :nevim: ja uz te ceske poste neverim, tak kdovi zda tam vubec lezi. Nechapu jako proc ho neposlou na spravne misto, nebo jestli si o tam mam zaletet vyzvednout bo co :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
13.3.11 10:04
macinka85 píše:
ahoj,tak veletrh byl pěkný,ale s chlapama už nejedeme :cert: :cert: :cert: známí vybírali kočárek,když ho vybrali,rozdělili jsme se,my si daly gofra a že půjdeme pěkně pomalu vše obkouknout a oni přišli,že mají projitý rybářský i modělářský a že jedeme domů..tak já začala lítat a hledat Ivušku. no ani hračky jsem neviděla :cry: stihla jsem koupit u vlčka akorát šátek na hlavu :-( .

Ja te plne chapu, muj chlap by sice teda jeste chodil ale byl by u toho prohlizeni taaak protivnej,ze by pak presla chut me neco kupovat :nevim: a vubec po necem koukat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
13.3.11 10:06

no můj by taky musel čekat,ale známý zavelel a přece jen jsem nechtěla dělat dusno :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
13.3.11 10:06

Zuzko ale ty nejsou farmers,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
13.3.11 10:07
macinka85 píše:
no můj by taky musel čekat,ale známý zavelel a přece jen jsem nechtěla dělat dusno :nevim: :nevim:

A vy jste na ne byli nejak vazani,jako autem nebo tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
13.3.11 10:08

jeli jsme jedním autem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
13.3.11 10:10

ale jeli jsme naším..no,za ty ksichty mi to nestálo,příště jedeme samy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
13.3.11 10:27

Macinko a jak se jmenuje vlastne malicka? Nemas v metriku jmeno :think:
A jedes uz v latce,nebo ne? Ja to tuhle dobu kombinvala, mi prijde,ze se nejlepe latkuje az tak od 3 mesicu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure