Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
M-a-j-a píše:
Ivuš to bylo první zapnutí a potom jsem je uvolňovala, protože je měla hodně stáhlé. Jenže to už se mi točila na břicho jako vrtule, tak už i prostě nešlo vyfotit. Ona je teď šílená s tím otáčením.
To Ondra taky, děsně mě s tím vytáčí. Už na něj nezabírá ani hračka do ruky, leda tak kus jídla.
Ivuš já jsem z ní někdy na prášky
Než jí stihnu zabalit, tak je skoro otočená a hlavně mi bere všechny věci kolem ní a já zuřím
Předevčírem zuřil i manžel
Vysypala mu a přebalováku krabičku s tampónky
![]()
zuzanecka81 píše:
ahoj!
holky, co za vkládačky dáváte do toho hambáče? bude se utrácet…
To chces jako nocni? Ja ted oremyslim taky o nejake echt nocni pline ![]()
Mirii píše:zuzanecka81 píše:To chces jako nocni? Ja ted oremyslim taky o nejake echt nocni pline
ahoj!
holky, co za vkládačky dáváte do toho hambáče? bude se utrácet…
jj, noční.
lenholka píše:
mabis ja ji mam prave ted druhej den silene osypanou, latku videla naposledy ve stredu tkz z ty to fakt byt nemuze
a po masticce z lekarny co jsme dostali to vypada ze se to zhorsuje tkz ted ani nemazu
Já bych to neřešila
já už mám taky podezření na nějakou alergii (já sama mám tu na ten gel co je ve vložkách)… no náš Dr. je i alergolog, takže jen co se dáme imunitně po těch trojech antibiotikách co za zimu měla do kupy, tak se to začne řešit…
M-a-j-a píše:
JO a ještě mi v týdnu přišli bubáci od zuzky
jůůů, bubáci jsou fajní.
Máme stejnou deku. ![]()
Cha a já jsem konečně zase po dlouhé době dala látku na noc. Anaví Suelu (ta je nejvíc opraná), pro jistotu ještě bamboo hour do ní, fleecovou separačku, na to kalhotky z PoP In plíny a paráda.
Ty fleecové separačky jsou parádní vynález. Plína durch, ale madam měla sucho.
Jo a já mám s focením plín naprostou pohodu, aneb neotáčecí dítě je taky k něčemu dobré. ![]()
tak noc v alanach a babylove krem super kombinace, rano prdka krasna i kdyz vecer byla jak rak… no nasledne se teda pokadila a lup uz tam ma osypku ![]()
Lenholko a ty kojíš? Ona to může totiž být třeba nějaká alergie na to co jíš ![]()
Mahja píše:M-a-j-a píše:jůůů, bubáci jsou fajní.
JO a ještě mi v týdnu přišli bubáci od zuzky
Máme stejnou deku.
Mahjo děkuji ![]()
Deka musí být super ![]()
M-a-j-a píše:
Lenholko a ty kojíš? Ona to může totiž být třeba nějaká alergie na to co jíš
jj kojim ale nejak nevim na co byh si mela dat pozor…
akorat ted kadila mrkev co vcera dostala tkz tou to nebude, jinak jsem mela rybu a kasi, rano klasika u me pecivo s marmeladou a vecer zase ryba na bagete
Flyingfrog píše:
lenholko: To je stejně záhada. :-/
no vazne to nechapu ![]()
lenholka píše:M-a-j-a píše:jj kojim ale nejak nevim na co byh si mela dat pozor…
Lenholko a ty kojíš? Ona to může totiž být třeba nějaká alergie na to co jíš
akorat ted kadila mrkev co vcera dostala tkz tou to nebude, jinak jsem mela rybu a kasi, rano klasika u me pecivo s marmeladou a vecer zase ryba na bagete
A ryby jíš často?
A jak kadí? Nemá průjem?
Mě napadlo jestli to třeba namůže být reakce na kravskou bílkovinu? Co myslíš Fly?