Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5393
14.3.11 14:50
ivuska.h píše:
zuzanecka81 píše:
ivusko, kdypak budou další plínky? nechápu, ale poslední 2,3 příhozy plínek jsem propásla, neb mi vůbec nedorazil email se zprávou o novinkách :nevim:
Opět koncem týdne… Po posledních dvou doplněních jsem mail ani neposílala, protože toho bylo celkem málo (teď v pátek jen 100 ks) a než jsem dovkládala a začla smolit ten mail, tak byla většina těch zajímavých kusů pryč. :nevim:

aha, tak proto! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
14.3.11 14:55

Leni: Jojo, nespavce mám. A obávám se léta, protože to svítá třeba ve 4h. :-/

Zuzko: To je taková drasťárna, ty náušnice? :-D Já jí je píchnout nechám, ale bůhvíkdy, když není očkovaná, ale když nenechám, tak rozhodně ne proto, že by snad dítě mělo trpět. Ale já jsem asi fakt tyran. :nevim:

Jinak já do hambáče dala poprvé jen bamboo hour, teď mám předvycpáno kikko bambusovým čtvercem a bamboo hour. Ale ještě jsem nedala.

petko. ABKM má dobrou prognózu, takže třeba v roce už to mít nemusí, ale spíš později. Do dospělosti to většinou nezůstává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
14.3.11 15:03

fly, pěkná rada - nevyzkoušená :lol:
tak kdo nám tu ty hambáče tak doporučoval? :think: chci ho koupit i s nějakýma vkládačkama, neb žádné doma nemám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
14.3.11 15:05

a prisly prasulky tak se chystam na farmers :dance:
akorat budu muset vybirat s rozumem, to bude tezky :think: takovejch peknejch veci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
14.3.11 15:08

Zuzko: No tu bamboo hour vyzkoušenou mám, nestačila. :-)

Hambáče má asha. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
14.3.11 15:19

Tak jsme přišly z venku a právě ovečky dostaly pořádnou nálož :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
14.3.11 15:24

my máme bum hugger, používám jen jako denní, savost mi připadá průměrná. nedovycpávám, v susšice se trochu srazila a blbě se mi tam strká vkládačka. já bych ji kojenýmu dítku nedala, podle mě tím jak je úzká mezi nožičkama a navíc je tam fleece, který nenasákává tak rychle, tak myslím, že by to mohlo protékat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.3.11 15:54
lenholka píše:
a prisly prasulky tak se chystam na farmers :dance:
akorat budu muset vybirat s rozumem, to bude tezky :think: takovejch peknejch veci

Když už jsi tady zmínila ten Farmers, tak já od minulého týdne čekám na balíček, byla jsem si jistá, že dnes určitě dorazí, když Mirii dorazil snad už ve čtvrtek. No dojedu ze školky, kouknu na emaily a paní z Farmers mi psala, že dnes ráno jim došel balík zpět a poškozený, zboží je ok, tak to zabalila a opět poslala. Ta pošta fakt v poslední době stojí za starou belu. :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
14.3.11 15:57

potomek se mi začal budit s rozbřeskem… bez ohledu na to, že jedl třeba před hodinou. A to máme zatažený závěsy. Pomůže něco?

Farmers mě naštěstí nechává v klidu. Ale na šijemedětem mají nové barvy aksamitů 8-o těch peněž :-? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
14.3.11 16:00

Vlňáčky od Ivy z Šijeme dětem - velikost menší, přesto je má ještě volné.

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
14.3.11 16:01
Sufik píše:
potomek se mi začal budit s rozbřeskem… bez ohledu na to, že jedl třeba před hodinou. A to máme zatažený závěsy. Pomůže něco?

U nás pomůže vstát :mrgreen:
A přes den doma nechce spát, jen odpoledne v kočárku, dneska jsem to pořešila tak, že jsem si s ní dopolko na hodinku vlezla do postele a zabraly jsme obě dvě :lol:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
14.3.11 16:01
petka.konecna píše:
Vlňáčky od Ivy z Šijeme dětem - velikost menší, přesto je má ještě volné.

Krásný :palec:

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
14.3.11 16:02

A větší - jsou na ní dost veliké.

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
14.3.11 16:06

A zítra vyrazím směr lékarna pro ten bezvodý lanolin, tak doufám že mě minou podobné historky jako jste tady říkaly vy :)

• Citovat
  • Upravit
8651
14.3.11 16:11
Sufik píše:
potomek se mi začal budit s rozbřeskem… bez ohledu na to, že jedl třeba před hodinou. A to máme zatažený závěsy. Pomůže něco?

Leda palička na maso :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí