Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
ivuska.h píše:zuzanecka81 píše:Opět koncem týdne… Po posledních dvou doplněních jsem mail ani neposílala, protože toho bylo celkem málo (teď v pátek jen 100 ks) a než jsem dovkládala a začla smolit ten mail, tak byla většina těch zajímavých kusů pryč.
ivusko, kdypak budou další plínky? nechápu, ale poslední 2,3 příhozy plínek jsem propásla, neb mi vůbec nedorazil email se zprávou o novinkách
aha, tak proto! ![]()
Leni: Jojo, nespavce mám. A obávám se léta, protože to svítá třeba ve 4h. :-/
Zuzko: To je taková drasťárna, ty náušnice?
Já jí je píchnout nechám, ale bůhvíkdy, když není očkovaná, ale když nenechám, tak rozhodně ne proto, že by snad dítě mělo trpět. Ale já jsem asi fakt tyran. ![]()
Jinak já do hambáče dala poprvé jen bamboo hour, teď mám předvycpáno kikko bambusovým čtvercem a bamboo hour. Ale ještě jsem nedala.
petko. ABKM má dobrou prognózu, takže třeba v roce už to mít nemusí, ale spíš později. Do dospělosti to většinou nezůstává.
fly, pěkná rada - nevyzkoušená ![]()
tak kdo nám tu ty hambáče tak doporučoval?
chci ho koupit i s nějakýma vkládačkama, neb žádné doma nemám ![]()
a prisly prasulky tak se chystam na farmers ![]()
akorat budu muset vybirat s rozumem, to bude tezky
takovejch peknejch veci
Zuzko: No tu bamboo hour vyzkoušenou mám, nestačila. ![]()
Hambáče má asha. ![]()
Tak jsme přišly z venku a právě ovečky dostaly pořádnou nálož
![]()
my máme bum hugger, používám jen jako denní, savost mi připadá průměrná. nedovycpávám, v susšice se trochu srazila a blbě se mi tam strká vkládačka. já bych ji kojenýmu dítku nedala, podle mě tím jak je úzká mezi nožičkama a navíc je tam fleece, který nenasákává tak rychle, tak myslím, že by to mohlo protékat…
lenholka píše:
a prisly prasulky tak se chystam na farmers
akorat budu muset vybirat s rozumem, to bude tezkytakovejch peknejch veci
Když už jsi tady zmínila ten Farmers, tak já od minulého týdne čekám na balíček, byla jsem si jistá, že dnes určitě dorazí, když Mirii dorazil snad už ve čtvrtek. No dojedu ze školky, kouknu na emaily a paní z Farmers mi psala, že dnes ráno jim došel balík zpět a poškozený, zboží je ok, tak to zabalila a opět poslala. Ta pošta fakt v poslední době stojí za starou belu.
![]()
potomek se mi začal budit s rozbřeskem… bez ohledu na to, že jedl třeba před hodinou. A to máme zatažený závěsy. Pomůže něco?
Farmers mě naštěstí nechává v klidu. Ale na šijemedětem mají nové barvy aksamitů
těch peněž
![]()
Vlňáčky od Ivy z Šijeme dětem - velikost menší, přesto je má ještě volné.
Sufik píše:
potomek se mi začal budit s rozbřeskem… bez ohledu na to, že jedl třeba před hodinou. A to máme zatažený závěsy. Pomůže něco?
U nás pomůže vstát ![]()
A přes den doma nechce spát, jen odpoledne v kočárku, dneska jsem to pořešila tak, že jsem si s ní dopolko na hodinku vlezla do postele a zabraly jsme obě dvě ![]()
petka.konecna píše:
Vlňáčky od Ivy z Šijeme dětem - velikost menší, přesto je má ještě volné.
Krásný ![]()
A zítra vyrazím směr lékarna pro ten bezvodý lanolin, tak doufám že mě minou podobné historky jako jste tady říkaly vy ![]()
Sufik píše:
Leda palička na maso ![]()