Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Sufik píše:
Farmers mě naštěstí nechává v klidu. Ale na šijemedětem mají nové barvy aksamitůtěch peněž
![]()
Ta modrá je moc hezká, mám ji už pár dní doma
Budu dělat Ondrovi červeno-modrou mikinku.
petka.konecna píše:
A větší - jsou na ní dost veliké.
Volné vlňáky nevadí, naopak pak vydrží víc, než obtažené.
ivuska.h píše:Sufik píše:Leda palička na maso
potomek se mi začal budit s rozbřeskem… bez ohledu na to, že jedl třeba před hodinou. A to máme zatažený závěsy. Pomůže něco?
Sufik píše:
potomek se mi začal budit s rozbřeskem… bez ohledu na to, že jedl třeba před hodinou. A to máme zatažený závěsy. Pomůže něco?Farmers mě naštěstí nechává v klidu. Ale na šijemedětem mají nové barvy aksamitůtěch peněž
![]()
Nepomůže.
Mám doma to samé. A nebo jestli pomůže, tak beru rady všema deseti, protože si pamatuju, jak jsem jako těhotná občas mrkla ve čtyři ráno na východ slunce v létě. ![]()
ivuska.h píše:Sufik píše:Leda palička na maso
potomek se mi začal budit s rozbřeskem… bez ohledu na to, že jedl třeba před hodinou. A to máme zatažený závěsy. Pomůže něco?
Asi si ji dám na noční stolek.
Mně se fakt ve 4:26 (kdy se probudila dneska) vstávat nechce. ![]()
Flyingfrog píše:Sufik píše:Nepomůže.
potomek se mi začal budit s rozbřeskem… bez ohledu na to, že jedl třeba před hodinou. A to máme zatažený závěsy. Pomůže něco?Farmers mě naštěstí nechává v klidu. Ale na šijemedětem mají nové barvy aksamitůtěch peněž
![]()
Mám doma to samé. A nebo jestli pomůže, tak beru rady všema deseti, protože si pamatuju, jak jsem jako těhotná občas mrkla ve čtyři ráno na východ slunce v létě.
Nepomůže absolutně nic, leda tou paličkou do hlavy, jak radila Ivuška.
![]()
vlňáčky super!!!!
že bych to taky zkusila? Zatím jedem v pul a občas flís.
Jo potřebovala bych poradit pul svrchňáky. Mám jen jedny. A fakt nějaký namakaný, obrázkový. Teď mám imse vimse a jsou dobrý.
Chtěla jsem z Émeriky jak objednávala Achdarek
tyhle ruce nebo žirafy nebo sovy
ale už nebyly
Příspěvek upraven 14.03.11 v 16:42
hmmm tak to jste me nepotesili s tim rannim vstavanim kurna, leda dat spat dite o pulnoci ![]()
ivuska.h píše:petka.konecna píše:Volné vlňáky nevadí, naopak pak vydrží víc, než obtažené.
A větší - jsou na ní dost veliké.
Akorát mám strach aby to nevyteklo bokem nebo vrchem kdyby náhodou něco teklo
- už dlouho se mi nestalo že by kadění uteklo ven z plíny, tak snad to bude OK.
Vstávání - naše vstává v 6h jak se rozední, a jídlo chce až po sedmé. Takže taky na houby, já bych spala klidně celý den ![]()
Sufik píše:
vlňáčky super!!!!že bych to taky zkusila? Zatím jedem v pul a občas flís.
Jo potřebovala bych poradit pul svrchňáky. Mám jen jedny. A fakt nějaký namakaný, obrázkový. Teď mám imse vimse a jsou dobrý.
ale už nebyly
Ty sovy jsou super ![]()
Sufik píše:
vlňáčky super!!!!že bych to taky zkusila? Zatím jedem v pul a občas flís.
ale už nebyly
ty nebyly hned:-)
kdo perete v mýdlovém slizu - když jsem v něm omylem vyprala fleec, obnoví se jeho funkce po vyprání v něčem jiném?
lenholko: Jako já bych klidně dávala o půlnoci, ale teď prostě nemůžu, po večerech se učím. NO ale 1.4. bude po zkoušce, tak pak ji můžu dávat později. I když… Já jsem ráda, že je tady kolem osmé klid.
Holt musím přežít vstávání v šílenou hodinu.
Fly ja jsem taky rada ze uz mam potom vecer klid a ani by mi mala nevydrzela byt vzhuru, je pak uz hodne protivna a stejne by usla at bych se snazila udrzet ji vzhuru jak bych se snazila…odzkouseno kdyz jsem ji zkousela davat spat v 9 misto v 8..