Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8651
14.3.11 16:12
Sufik píše:
Farmers mě naštěstí nechává v klidu. Ale na šijemedětem mají nové barvy aksamitů 8-o těch peněž :-? :oops:

Ta modrá je moc hezká, mám ji už pár dní doma :lol: Budu dělat Ondrovi červeno-modrou mikinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
14.3.11 16:12
petka.konecna píše:
A větší - jsou na ní dost veliké.

Volné vlňáky nevadí, naopak pak vydrží víc, než obtažené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
14.3.11 16:20
ivuska.h píše:
Sufik píše:
potomek se mi začal budit s rozbřeskem… bez ohledu na to, že jedl třeba před hodinou. A to máme zatažený závěsy. Pomůže něco?
Leda palička na maso :lol:
:palec: :mrgreen:
Já teda lehávám ráno ještě s malou a vždycky zabere. Jen si zkrátila ranní spaní. Už spí max do 9:30 - 10:00. :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
14.3.11 16:21

Peti Alžbětce vlňáčky moc sluší :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
14.3.11 16:37
Sufik píše:
potomek se mi začal budit s rozbřeskem… bez ohledu na to, že jedl třeba před hodinou. A to máme zatažený závěsy. Pomůže něco?Farmers mě naštěstí nechává v klidu. Ale na šijemedětem mají nové barvy aksamitů 8-o těch peněž :-? :oops:

Nepomůže. :-P Mám doma to samé. A nebo jestli pomůže, tak beru rady všema deseti, protože si pamatuju, jak jsem jako těhotná občas mrkla ve čtyři ráno na východ slunce v létě. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
14.3.11 16:38
ivuska.h píše:
Sufik píše:
potomek se mi začal budit s rozbřeskem… bez ohledu na to, že jedl třeba před hodinou. A to máme zatažený závěsy. Pomůže něco?
Leda palička na maso :lol:

Asi si ji dám na noční stolek. :-) Mně se fakt ve 4:26 (kdy se probudila dneska) vstávat nechce. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.3.11 16:39
Flyingfrog píše:
Sufik píše:
potomek se mi začal budit s rozbřeskem… bez ohledu na to, že jedl třeba před hodinou. A to máme zatažený závěsy. Pomůže něco?Farmers mě naštěstí nechává v klidu. Ale na šijemedětem mají nové barvy aksamitů 8-o těch peněž :-? :oops:
Nepomůže. :-P Mám doma to samé. A nebo jestli pomůže, tak beru rady všema deseti, protože si pamatuju, jak jsem jako těhotná občas mrkla ve čtyři ráno na východ slunce v létě. :cert:

Nepomůže absolutně nic, leda tou paličkou do hlavy, jak radila Ivuška. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
14.3.11 16:41

vlňáčky super!!!!

že bych to taky zkusila? Zatím jedem v pul a občas flís.

Jo potřebovala bych poradit pul svrchňáky. Mám jen jedny. A fakt nějaký namakaný, obrázkový. Teď mám imse vimse a jsou dobrý.

Chtěla jsem z Émeriky jak objednávala Achdarek
tyhle ruce nebo žirafy nebo sovy
ale už nebyly

Příspěvek upraven 14.03.11 v 16:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
14.3.11 16:42

hmmm tak to jste me nepotesili s tim rannim vstavanim kurna, leda dat spat dite o pulnoci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
14.3.11 16:43
ivuska.h píše:
petka.konecna píše:
A větší - jsou na ní dost veliké.
Volné vlňáky nevadí, naopak pak vydrží víc, než obtažené.

Akorát mám strach aby to nevyteklo bokem nebo vrchem kdyby náhodou něco teklo :) - už dlouho se mi nestalo že by kadění uteklo ven z plíny, tak snad to bude OK.

Vstávání - naše vstává v 6h jak se rozední, a jídlo chce až po sedmé. Takže taky na houby, já bych spala klidně celý den :)

• Citovat
  • Upravit
16492
14.3.11 16:50
Sufik píše:
vlňáčky super!!!!

Jo potřebovala bych poradit pul svrchňáky. Mám jen jedny. A fakt nějaký namakaný, obrázkový. Teď mám imse vimse a jsou dobrý.

ale už nebyly

Ty sovy jsou super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
14.3.11 17:01
Sufik píše:
vlňáčky super!!!!

ale už nebyly

ty nebyly hned:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
14.3.11 17:02

kdo perete v mýdlovém slizu - když jsem v něm omylem vyprala fleec, obnoví se jeho funkce po vyprání v něčem jiném?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
14.3.11 17:15

lenholko: Jako já bych klidně dávala o půlnoci, ale teď prostě nemůžu, po večerech se učím. NO ale 1.4. bude po zkoušce, tak pak ji můžu dávat později. I když… Já jsem ráda, že je tady kolem osmé klid. :oops: :mrgreen: Holt musím přežít vstávání v šílenou hodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
14.3.11 17:31

Fly ja jsem taky rada ze uz mam potom vecer klid a ani by mi mala nevydrzela byt vzhuru, je pak uz hodne protivna a stejne by usla at bych se snazila udrzet ji vzhuru jak bych se snazila…odzkouseno kdyz jsem ji zkousela davat spat v 9 misto v 8..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure