Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5393
15.3.11 13:13
Flyingfrog píše:
Mirii: Tak to je paráda. :dance:Holky, jak zbavit dítěte dudlíku? Nevíte? Jak ji uklidnit jinak? Můžu prstem, ale to nebude vždycky možné. :think:

mě by zas zajímalo, jak jí zatrhnout, aby si vytahovala dudlík a rvala si tam neustále ruce 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
15.3.11 13:17

Mirii - super, že ti dorazil balík :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
15.3.11 13:18
Mirii píše:
Baliiiiik dorazil!!!!!! :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac: :jazyk: dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac: :jazyk: dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac: :jazyk: dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac: :jazyk: dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac: :jazyk:
:palec: :palec: :palec: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
15.3.11 13:20

Achdarku, už jsi objednala z toho USA?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
15.3.11 13:22
zuzanecka81 píše:
Flyingfrog píše:
Mirii: Tak to je paráda. :dance:Holky, jak zbavit dítěte dudlíku? Nevíte? Jak ji uklidnit jinak? Můžu prstem, ale to nebude vždycky možné. :think:
mě by zas zajímalo, jak jí zatrhnout, aby si vytahovala dudlík a rvala si tam neustále ruce 8-)

Tak ruce má Stela v puse pořád, to mi tak nějak nevadí, protože ty její nemají být od čeho špinavé. :-)
Dudel má jen na uspání nebo když začne prudit. A taky si ho ale někdy vyndavá a pak si ho prohlíží a strká do pusy, ale jinak než má být. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
15.3.11 13:32
Flyingfrog píše:
zuzanecka81 píše:
Flyingfrog píše:
mě by zas zajímalo, jak jí zatrhnout, aby si vytahovala dudlík a rvala si tam neustále ruce 8-)
Tak ruce má Stela v puse pořád, to mi tak nějak nevadí, protože ty její nemají být od čeho špinavé. :-)
Dudel má jen na uspání nebo když začne prudit. A taky si ho ale někdy vyndavá a pak si ho prohlíží a strká do pusy, ale jinak než má být. :-)

no já to beru tak, že dudlík jí pak můžu sebrat, kdežto ruce leda utrhnout :lol: N. zatím zvládá jen vyndat a pustit a pak spustí řéééév, kde jako má ten dudlajz! :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
15.3.11 13:33
Mirii píše:
Baliiiiik dorazil!!!!!! :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac: :jazyk: dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac: :jazyk: dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac: :jazyk: dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac: :jazyk: dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac: :jazyk:

No hurááááááááááá, to jsou druhé vánoce, co? :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
15.3.11 13:35
Mirii píše:
M-a-j-a píše:
Mirii píše:
Fotky budou az vecer,pac mame v pc nove ubuntu :cert: misto windows a ja jsem ztracena :think:
Ted jsem lupla na prdelku medu stavitele od kisy z Fleru a zatim teda vypada a sedi paradne,snesla by teda jeste treti patentek na zapinani,aby lepe sedela schovana kridylka,ale jinak super. Zmensovat ji nepotreuji,takze blbe reseni je mi fuk,ale premyslim,ze to pani napisu,ze by to mela lepe vyresit :think:
Miri a jak to má blbě vyřešené? Já mám totiž taky jednu objednanou :think:
Ona nema zmensovani pomoci pricvakavacich patentku,ale jen na ohnuti dovnitr, takze dle me to bude tlacit,ale nemam vyzkousene,nicmene nekdo tu psal,ze neohybal dovnitr,ale rovnou kridla pripnul na ty nizsi patentky. Jinak je teda plina moc pekna a celkove me nadchnula. Ted v ni mala spinka,pak zkusim jeste ty od Laufi - ty jsou naducanejsi a nejsou tak profesionalne site jako ty od kisy…ale krasne jsou porad :srdce:

Tak tak, já teda zkoušela na ELi, že jsem jí ty křidýlka taky zaplana tu spodní řadu a to normálně měla křidýlka uprostřed u sebe. 8-o 8-o Ona je fakt asi hubená, co? Schválně pak vyfotím. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
15.3.11 13:42

Mirri to je bezva :palec: bylo to jak detektivka 8-o

holky dotazek ten prekarbonat se da pouzit opravdu i na barevne pradlo? a nevite jestli vykarboni zlute fleky na pradle z delsiho skladovani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
15.3.11 13:56
Oskárek píše:
Achdarku, už jsi objednala z toho USA?

Ano, objednala. Akorát se mně stále nestrhli peníze z účtu. A ani to ještě neodeslali. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
15.3.11 13:57
ravena píše:
Mirri to je bezva :palec: bylo to jak detektivka 8-o

Jeste ze uz skoncila, ja uz mela vazne obavy,ze bude bez konce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
15.3.11 13:58

Mirii to je super že balík dorazil :palec: Ravena já jsem měla takovéhle žluté fleky na bílorůžové bundě a dostala jsem je dolu žlučovým mýdlem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
15.3.11 14:05

Achdárku, mně to při poslední objednávce trvalo asi týden, než to strhli…Já jen, že to dost prořídlo, ale zase jsou tam nějaké nové věci.

Ad perkarbonát - na barevné se trochu bojím, už jsem to u pár věcí riskla a v pohodě. Ale takovou šokovou kůru, která na fleky opravdu zabrala (roztok vařící vody a perkarbonátu, nechat působit přes noc) si troufám jen u věcí, na kterých mi nezáleží (zkouška na bryndáku) a na bílých. Obdobná zkouška na světlounce modrém body neprošla, vyžraly se tam světlejší flíčky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
15.3.11 14:18

Májo, ta plenka od Kisy nebude už potřeba zmenšovat na Amálku, my jí máme od 4m a nezmenšovala jsem to nikdy :)

Příspěvek upraven 15.03.11 v 15:35

• Citovat
  • Upravit
5708
15.3.11 14:26

Mirii :pankac: :potlesk: :pankac: :palec: :dance: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat