Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Holky nevíte o někom kdo by mi ušil plínku? Vybrala jsem si na sijemdetem vzor, ale neumím šít
![]()
Mirii píše:
Lenholko na leto je stejne nejvic vzdusne nositko
Ivus ukaz foto,at se aspon pokochame
no jo ale ty jsou pro me momentalne cenove nedostupny ![]()
Ivusko to bude mit asi za poradnou palku kdyz je nenosenej ![]()
lenholka píše:Mirii píše:
Ivus ukaz foto,at se aspon pokochameno jo ale ty jsou pro me momentalne cenove nedostupny
Ivusko to bude mit asi za poradnou palku kdyz je nenosenej
No, já jsem za něj dala skoro 3000, je se všemi doklady, v záruce, vel. 6… Tak za 2500 ![]()
Hmmmm teda ta Kisy. Ještě jsem neslyšela, že by si na ni někdo stěžoval. A koukám, dvoubarevné patentky ![]()
Maja: Na šití se zkus zeptat Sufik, vím, že ta šije. A i něco prodává. ![]()
A já se šátkem poctivě trénuju, včera jsem vzala malou do KsK, psiny a šlo se na pole, nemělo to chybu ![]()
Brunifid píše:
Hmmmm teda ta Kisy. Ještě jsem neslyšela, že by si na ni někdo stěžoval. A koukám, dvoubarevné patentky![]()
Maja: Na šití se zkus zeptat Sufik, vím, že ta šije. A i něco prodává.
A já se šátkem poctivě trénuju, včera jsem vzala malou do KsK, psiny a šlo se na pole, nemělo to chybu
Bruni děkuji. Zkusím se poptat. Kdybych měla střih, tak bych to třeba zkusila dát ušít tchýni, ale když já tomu prd rozumím, tak bych to nechala někomu, kdo tomu rozumí ![]()
M-a-j-a píše:Brunifid píše:Bruni děkuji. Zkusím se poptat. Kdybych měla střih, tak bych to třeba zkusila dát ušít tchýni, ale když já tomu prd rozumím, tak bych to nechala někomu, kdo tomu rozumí
Hmmmm teda ta Kisy. Ještě jsem neslyšela, že by si na ni někdo stěžoval. A koukám, dvoubarevné patentky![]()
A já se šátkem poctivě trénuju, včera jsem vzala malou do KsK, psiny a šlo se na pole, nemělo to chybu
Zkus strejdu
- ten šije kde jo, třeba by nám vzládl šít i plíny ![]()
ivuska.h píše:lenholka píše:No, já jsem za něj dala skoro 3000, je se všemi doklady, v záruce, vel. 6… Tak za 2500Mirii píše:
Ivus ukaz foto,at se aspon pokochameno jo ale ty jsou pro me momentalne cenove nedostupny
Ivusko to bude mit asi za poradnou palku kdyz je nenosenej
tak kdyz ukecam chlapa aby mi k narozeninam prispel tak ti pak pisnu SZ a domluvily bychom se, akorat narozky mam az v dubnu
tak to nebude hned…a treba ho jeste budes mit ![]()
Bruni ja premyslim ze dneska vyrazim ven taky se satkem…akorat nevim jak se na to mam obliknout ![]()
petka.konecna píše:M-a-j-a píše:Zkus strejduBrunifid píše:Bruni děkuji. Zkusím se poptat. Kdybych měla střih, tak bych to třeba zkusila dát ušít tchýni, ale když já tomu prd rozumím, tak bych to nechala někomu, kdo tomu rozumí
A já se šátkem poctivě trénuju, včera jsem vzala malou do KsK, psiny a šlo se na pole, nemělo to chybu- ten šije kde jo, třeba by nám vzládl šít i plíny
Tak se tam sejdeme a zkusíme ho přesvědčit
![]()
lenholka píše:
Bruni ja premyslim ze dneska vyrazim ven taky se satkem…akorat nevim jak se na to mam obliknout
Já šla včera po poledni, svítilo sluníčko a skoro nefoukalo. Teď nesvítí a fučí, ale je teplo.
Já byla oblečená jako na doma (tepláky, tričko s krátkým), malé jsem nechala taky co měla (bodýčko s krátkým, punčošky), akorát jsem jí přihodila čepičku, slabou mikinu a bačkůrky. A přes obě přehodila fleesovou slabou mikinu na zip, zapla jsem to jen po prdelku.
Dneska asi udělám to samé, čepici má přes uši na zavázání a sice fouká, ale zima není. Musím trénovat, ať si záda zvykaj, ona se po hodince pronese a co budu dělat, až jí bude rok ![]()
macinka85 píše:
Ivuško,můžu poprosit o vyjádření?Díky
Promiň, ale teď vůbec netuším k čemu se mám vyjádřit ![]()
zdarec!
maji, jj, sufik šije! už mám u ní domluvené dvě plínky ![]()
bruni, já to taky takhle dělám - ovšem místo mikiny mám „těhotenský“ svetr
na nošení na jaro ideál.
holky, hoďte sem odkaz na kisy, bych nějakou další plínu klíďo snesla ![]()