Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Mirii píše:M-a-j-a píše:Ona nema zmensovani pomoci pricvakavacich patentku,ale jen na ohnuti dovnitr, takze dle me to bude tlacit,ale nemam vyzkousene,nicmene nekdo tu psal,ze neohybal dovnitr,ale rovnou kridla pripnul na ty nizsi patentky. Jinak je teda plina moc pekna a celkove me nadchnula. Ted v ni mala spinka,pak zkusim jeste ty od Laufi - ty jsou naducanejsi a nejsou tak profesionalne site jako ty od kisy…ale krasne jsou poradMirii píše:Miri a jak to má blbě vyřešené? Já mám totiž taky jednu objednanou
Fotky budou az vecer,pac mame v pc nove ubuntumisto windows a ja jsem ztracena
Ted jsem lupla na prdelku medu stavitele od kisy z Fleru a zatim teda vypada a sedi paradne,snesla by teda jeste treti patentek na zapinani,aby lepe sedela schovana kridylka,ale jinak super. Zmensovat ji nepotreuji,takze blbe reseni je mi fuk,ale premyslim,ze to pani napisu,ze by to mela lepe vyresit
Kisy na požádání šije i plenky s klasickým způsobem zmenšování - na tři řady patentků. Mám jednu objednanou, zítra bych ji měla mít doma.
milovala jsem babybeehinds, stačily bohatě ty vkládačky co tam byly + jsem dávala 1 vkládačku BL.
nový jsou úžasně jemňounký, fakt bezva, časem ten bamb. fleece trochu ztvrdne…
bohužel jsem je musela dát pryč, malej z nich vyrostl…
navíc jsou pocitově jedny z nejsušších plenek a nikdy se nám nestalo, že by byly úplně na ždímání…
http://www.branakdetem.cz/…beehinds.htm
hm, hm, hm, nechete mi některá prodat Bamboo Extra? ta se mi jako noční plína zamlouvá… ![]()
zuzanecka81 píše:
hm, hm, hm, nechete mi některá prodat Bamboo Extra? ta se mi jako noční plína zamlouvá…
tam je ale taky vkládačka, z jedný strany fleecová a blbě se přidělává a vyndavá…
měla jsem je taky ráda, ale už bych je nechtěla, jsou to jedny z plenek, který nám nejrychleji odešly…ty lemy moc nevydrží. když se koukneš na mmb, tak na to často u prodeje upozornují, že ty lemy se pářou
zuzanecka81 píše:
hm, hm, hm, nechete mi některá prodat Bamboo Extra? ta se mi jako noční plína zamlouvá…
Jé škoda, minulý týden jsem dvoje prodala na patentky - ty nám nějak nesedí, potřebovali bychom ještě tak dvě řady na zmenšení kolem břuška. Mám ještě dvě na sucháč a ty jsou podle mě pro nás lepší
ale ty neprodám.
Dříve jsem je taky používala na noc, než jsem měla Anavy ![]()
Achdarek píše:
Zuzanecko - a proč nedáváš na nc Anavy?
právě že dávám. jsem chtěla i něco dalšího, ještě víc savého
asi teda zůstanu u anav
Achdarek píše:
Zuzanecko - když jsem látkovala i v noci, tak jsem dávála šijemdětem plus nějakou vkládačku navíc. Vydrželo v pohodě. Ale ted dávám jednorázovku. Ty její nálože fakt nic nepobere.Zítra by měly dorazit ovečky od Kisy. A já zrovna nebudu doma.![]()
![]()
A tak se na ně těším.
ja se dnes do Kisy zamilovala ![]()
ale zatimje to jen prvni dojem,tak uvidim co bude dalsi…ted je peru a nevim zda dat susit do susicky ci na vesak
to je hotovej Hamlet, toto ![]()
-PET- píše:
Ahoj holky, můžu se k vám přidat?
klido,pido ![]()
a jak mas ci nemas stare ditko… a jak plenkujes ci neplenkujes? ![]()