Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Flyingfrog píše:zuzanecka81 píše:Tak ruce má Stela v puse pořád, to mi tak nějak nevadí, protože ty její nemají být od čeho špinavé.Flyingfrog píše:mě by zas zajímalo, jak jí zatrhnout, aby si vytahovala dudlík a rvala si tam neustále ruce
Mirii: Tak to je paráda.Holky, jak zbavit dítěte dudlíku? Nevíte? Jak ji uklidnit jinak? Můžu prstem, ale to nebude vždycky možné.
Dudel má jen na uspání nebo když začne prudit. A taky si ho ale někdy vyndavá a pak si ho prohlíží a strká do pusy, ale jinak než má být.
TOhle dělá amálka taky
Fly ono je lepší poději se zbavit dudlíku než prstů, tak jí ho zatím nech ![]()
Mirii píše:M-a-j-a píše:Ona nema zmensovani pomoci pricvakavacich patentku,ale jen na ohnuti dovnitr, takze dle me to bude tlacit,ale nemam vyzkousene,nicmene nekdo tu psal,ze neohybal dovnitr,ale rovnou kridla pripnul na ty nizsi patentky. Jinak je teda plina moc pekna a celkove me nadchnula. Ted v ni mala spinka,pak zkusim jeste ty od Laufi - ty jsou naducanejsi a nejsou tak profesionalne site jako ty od kisy…ale krasne jsou poradMirii píše:Miri a jak to má blbě vyřešené? Já mám totiž taky jednu objednanou
Fotky budou az vecer,pac mame v pc nove ubuntumisto windows a ja jsem ztracena
Ted jsem lupla na prdelku medu stavitele od kisy z Fleru a zatim teda vypada a sedi paradne,snesla by teda jeste treti patentek na zapinani,aby lepe sedela schovana kridylka,ale jinak super. Zmensovat ji nepotreuji,takze blbe reseni je mi fuk,ale premyslim,ze to pani napisu,ze by to mela lepe vyresit
Mirii ale ona tam píše, že má dva druhy zmenšování. JEden na patentky a druhý zahrnováním? ![]()
petka.konecna píše:
Májo, ta plenka od Kisy nebude už potřeba zmenšovat na Amálku, my jí máme od 4m a nezmenšovala jsem to nikdy
Peti tak snad to bude v pohodě, už se a ni těším. Příjde zítra.
Majo aha,tak bud jsem si nevsimla a nebo je to novinka......tak to je potom lepsi a plina je bez chybicky ![]()
M-a-j-a píše:Mirii píše:Mirii ale ona tam píše, že má dva druhy zmenšování. JEden na patentky a druhý zahrnováním?M-a-j-a píše:Ona nema zmensovani pomoci pricvakavacich patentku,ale jen na ohnuti dovnitr, takze dle me to bude tlacit,ale nemam vyzkousene,nicmene nekdo tu psal,ze neohybal dovnitr,ale rovnou kridla pripnul na ty nizsi patentky. Jinak je teda plina moc pekna a celkove me nadchnula. Ted v ni mala spinka,pak zkusim jeste ty od Laufi - ty jsou naducanejsi a nejsou tak profesionalne site jako ty od kisy…ale krasne jsou poradMirii píše:Miri a jak to má blbě vyřešené? Já mám totiž taky jednu objednanou
Fotky budou az vecer,pac mame v pc nove ubuntumisto windows a ja jsem ztracena
Ted jsem lupla na prdelku medu stavitele od kisy z Fleru a zatim teda vypada a sedi paradne,snesla by teda jeste treti patentek na zapinani,aby lepe sedela schovana kridylka,ale jinak super. Zmensovat ji nepotreuji,takze blbe reseni je mi fuk,ale premyslim,ze to pani napisu,ze by to mela lepe vyresit
Já myslím že to zhrnování je jakože na délku a to určitě nebudete potřebovat, a na patentky je jakože do šířky.
Peti a Mirii uvidíme. Hned vám dám vědět ![]()
Dneska Amálka vyzkoušela anavu smog
fotky dodá, až bude večer klid ![]()
cau kocky, dalsi dotaz
kdyz rozstriham fleece deku, staci to jako vlozky nebo se to musi sesivat obsivat a buhvicojeste
pare se fleece?
tak jsem se rozhodla, že bum huggera nechci - nelíbí se mi tam ten flees (to jsem nějak přehlídla…
) N. vadí i viskozové separačky, tak ani nechci zkoušet, co by jí udělal za xhodin v noci na zadku flees
poradíte nějakou jinou noční plínu bez fleesu?
Zuzanecko - když jsem látkovala i v noci, tak jsem dávála šijemdětem plus nějakou vkládačku navíc. Vydrželo v pohodě. Ale ted dávám jednorázovku. Ty její nálože fakt nic nepobere.
Zítra by měly dorazit ovečky od Kisy. A já zrovna nebudu doma.
A tak se na ně těším.
Zuzanecko já dávám na noc anavu, spí celou noc. Dlouhou vkládačku přeložím na půl, a pak ten volný konec ještě na půl, aby ve předu vznikli tři vrstvy, do toho hodím malou vkládačku anavy. A vydrží, jenže ona fakt v noci málo čůrá.
Achdarek píše:
Zuzanecko - když jsem látkovala i v noci, tak jsem dávála šijemdětem plus nějakou vkládačku navíc. Vydrželo v pohodě. Ale ted dávám jednorázovku. Ty její nálože fakt nic nepobere.Zítra by měly dorazit ovečky od Kisy. A já zrovna nebudu doma.![]()
![]()
A tak se na ně těším.
Mi příjde taky zítra. Jsem zvědavá jaká bude ![]()