Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Achdarek píše:
Mirii - s tím balíkem je to teda neskutečný.A ještě si musím postěovat na manžela. Včera byl celý den s dětmi s rodičů. Celkem za celý den spotřeboval 3 plenky
![]()
![]()
Jak to udělal?
![]()
Mirii píše:
Koukam ze resite spanidamy nechci vas zkkamat,ale dle me zkusenosti a zkusenosti jinych
1. Cim pozdeji jde dite spat( od sve obvykle puvodni uspavaci doby),tim drive vstava
2. Muzes udelat jakou chces tmu,nepomuze! Dite ma svuj budik v hlave a smitec!
3. Posun casu neni zachrana,dite si to rychle pretoci zpet![]()
Nase stasri vstava pravidelne kolem 5, byla doba kdy vstavala i ve 4, ted jsme stastni kdyz vstane po 6
Holky jeste muze byt hur
Izabelka se zase poslednich par tydnu pravidelne potenti po 4 ranni ale pak jeste usne- do doby nez prijde do loznice druhy satan
Tušila jsem vše, co jsi napsala, ale takhle černé na bílém mě to zabíjíííí.
Zatím nemám ozkoušený ten čas, protože když se měnil na podzim, byla tak malinká, že jí to bylo fuk, ovšem teď…
Katy2 píše:Achdarek píše:Jak to udělal?
Mirii - s tím balíkem je to teda neskutečný.A ještě si musím postěovat na manžela. Včera byl celý den s dětmi s rodičů. Celkem za celý den spotřeboval 3 plenky
![]()
![]()
![]()
![]()
Nepřebaloval
Fakt to nechápu, doma přebaluje klidně po hodině.
Takže tip na neprotékající kapsovky - SWD a blueberry. Když je večer přivez domů, tak se fakt daly ždímat.
OT Omlouvám se za překlepy, dnes jsem měla ntb v práci na kontrolu a chlaci z ICT u něj zjevně svačili.
![]()
Flyingfrog píše:Mirii píše:Tušila jsem vše, co jsi napsala, ale takhle černé na bílém mě to zabíjíííí.
Koukam ze resite spanidamy nechci vas zkkamat,ale dle me zkusenosti a zkusenosti jinych
1. Cim pozdeji jde dite spat( od sve obvykle puvodni uspavaci doby),tim drive vstava
2. Muzes udelat jakou chces tmu,nepomuze! Dite ma svuj budik v hlave a smitec!
3. Posun casu neni zachrana,dite si to rychle pretoci zpet![]()
Nase stasri vstava pravidelne kolem 5, byla doba kdy vstavala i ve 4, ted jsme stastni kdyz vstane po 6
Holky jeste muze byt hur
Izabelka se zase poslednich par tydnu pravidelne potenti po 4 ranni ale pak jeste usne- do doby nez prijde do loznice druhy satanZatím nemám ozkoušený ten čas, protože když se měnil na podzim, byla tak malinká, že jí to bylo fuk, ovšem teď…
Hele změna času pomáhá fakt jen na pár dní, u nás tak cca 3 dny.
![]()
Tak jsem si hodila na facebook fotky Bětky ve vlňáčcích a nějak mi do toho rodina kecá, že proč na léto má takový gaťata
- no holt naše pamperskující rodina
nechápou mě ![]()
A jeste si pamatuji ze zmena casu byla pro Denisku v tomhle nizkem veku docela zatez…snazila jsem se ji dat spat proste v ten jeji cas,ale ona absolutne nemohla vydrzet do 18 do koupani a byla neskutecne protivna a trvalo nam tak 14 dni nez si zvykla a pretocila se. Byl to boj
ale ted jak je starsi tak uz zmeny vubec nevnima a normalne se pretoci stejne jako hodinky
,vyzkouseno letos vicekrat,pac cestou na pevninu se nam vzdy posune cas o hodinu. Tak jsem ted zvedava na Izabelku,pac ta nese velice tezce kdyz se nejde koupat hned v 18,prakticky uderem 17 uz je hooodne protivna a jde videt ze se tesi na ten jeji ritual.
Achdarku manza je teda dobrej machr
,to je jako ma tchyne a pak se strasne divila,ze jsou pleny na zdimani ![]()
petka.konecna píše:
Tak jsem si hodila na facebook fotky Bětky ve vlňáčcích a nějak mi do toho rodina kecá, že proč na léto má takový gaťata- no holt naše pamperskující rodina
nechápou mě
To nechape nikdo kdo nelatkuje ![]()
petka.konecna píše:Mirii píše:Aby ti Izabelka s těch plínek nevyrostla
Jo a muj balik, na Islandu o nem vedi a pslou ho rovnou sem k nam,ale zatim k nim prej nedorazil.....tak nevim zda nedorazil na tu konkretni pobocku ci vubec na Islandno ted uz to nema cenu resit a snad se ho dockam aspon do prazdnin
anebo tam máš jednovelikostní?
Mam tam 3 z Fleru a 3 anavky,takze vsechno jednovelikostni ![]()
Ja stejne jako blazen kazdej den smiruju postaka zda nenese balik, to je vam vzdycky pak takove zklamani ![]()
Katy ty mas taky na ten farmers pech ![]()
Ta ceska posta je vazne vykvet ![]()
Me nejvic stve,ze nemuzu nic delat, kdybych mohla aspon zjistit kterej osel na poste nezna zemepis ale tam se niceho nedovolas ![]()
petko: Tak rodině nech ušít taky a poznají proč. ![]()
Já chci právě koupit na léto shortiesky, když už mám longiesky. ![]()
Mirii: Já jsem na to svoje dívče zvědavá, jak bude vstávat.
Máš to trápení s balíčkem. Tak snad se brzo objevííííí. ![]()
Jo a kočena moje si zeblila před spaním body a polodupačky (farmeří) a tak dostala nové pyžamko farmeří, oranžovozelené s žirafkou.
Doufám, že se jí bude dobře spát, je to sice 80/86, ale aspoň jí to vydrží. ![]()
Já právě plánuju jedny ty vlňáky vzít ukázat mamce, chci koupit vlnu (asi na zlaticka.cz) a chci jí poprosit aby nám upletla dlouhé na zimu
- tak jsem zvědavá co na to řekne, bez tak řekne vem si jehlice, plést umíš (umím jen hladce a neumím udělat začátek a konec) a udělej si
![]()
No brácha se hned zeptal jestli to není zbytečné na léto ty vlňáky
a teta to taky tak nějak zbytečně komentuje
- EDIT - proto na facebook nedávám plínečkovou fotogalerii bo to by byli komentáře ![]()
petka.konecna píše:
Já právě plánuju jedny ty vlňáky vzít ukázat mamce, chci koupit vlnu (asi na zlaticka.cz) a chci jí poprosit aby nám upletla dlouhé na zimu- tak jsem zvědavá co na to řekne, bez tak řekne vem si jehlice, plést umíš (umím jen hladce a neumím udělat začátek a konec) a udělej si
![]()
tak si je odeber z přátel a máš to vyřešený
![]()
Oskárek píše:petka.konecna píše:tak si je odeber z přátel a máš to vyřešený
Já právě plánuju jedny ty vlňáky vzít ukázat mamce, chci koupit vlnu (asi na zlaticka.cz) a chci jí poprosit aby nám upletla dlouhé na zimu- tak jsem zvědavá co na to řekne, bez tak řekne vem si jehlice, plést umíš (umím jen hladce a neumím udělat začátek a konec) a udělej si
![]()
![]()
![]()
Tož to né, to bych zase neviděla fotky jejich dětí
![]()