Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
14.3.11 19:22
Achdarek píše:
Mirii - s tím balíkem je to teda neskutečný. :cert:A ještě si musím postěovat na manžela. Včera byl celý den s dětmi s rodičů. Celkem za celý den spotřeboval 3 plenky :cert: :cert: :cert:

Jak to udělal? 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
14.3.11 19:26
Mirii píše:
Koukam ze resite spani :mrgreen: damy nechci vas zkkamat,ale dle me zkusenosti a zkusenosti jinych
1. Cim pozdeji jde dite spat( od sve obvykle puvodni uspavaci doby),tim drive vstava :zed:
2. Muzes udelat jakou chces tmu,nepomuze! Dite ma svuj budik v hlave a smitec!
3. Posun casu neni zachrana,dite si to rychle pretoci zpet :zed:

Nase stasri vstava pravidelne kolem 5, byla doba kdy vstavala i ve 4, ted jsme stastni kdyz vstane po 6 :dance:
Izabelka se zase poslednich par tydnu pravidelne potenti po 4 ranni ale pak jeste usne- do doby nez prijde do loznice druhy satan :roll:

Holky jeste muze byt hur :mrgreen:

Tušila jsem vše, co jsi napsala, ale takhle černé na bílém mě to zabíjíííí. :-D Zatím nemám ozkoušený ten čas, protože když se měnil na podzim, byla tak malinká, že jí to bylo fuk, ovšem teď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
14.3.11 19:26
Katy2 píše:
Achdarek píše:
Mirii - s tím balíkem je to teda neskutečný. :cert:A ještě si musím postěovat na manžela. Včera byl celý den s dětmi s rodičů. Celkem za celý den spotřeboval 3 plenky :cert: :cert: :cert:
Jak to udělal? 8-o 8-o 8-o

Nepřebaloval :cert: :cert: :cert: Fakt to nechápu, doma přebaluje klidně po hodině.

Takže tip na neprotékající kapsovky - SWD a blueberry. Když je večer přivez domů, tak se fakt daly ždímat.

OT Omlouvám se za překlepy, dnes jsem měla ntb v práci na kontrolu a chlaci z ICT u něj zjevně svačili. :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.3.11 19:27
Flyingfrog píše:
Mirii píše:
Koukam ze resite spani :mrgreen: damy nechci vas zkkamat,ale dle me zkusenosti a zkusenosti jinych
1. Cim pozdeji jde dite spat( od sve obvykle puvodni uspavaci doby),tim drive vstava :zed:
2. Muzes udelat jakou chces tmu,nepomuze! Dite ma svuj budik v hlave a smitec!
3. Posun casu neni zachrana,dite si to rychle pretoci zpet :zed:

Nase stasri vstava pravidelne kolem 5, byla doba kdy vstavala i ve 4, ted jsme stastni kdyz vstane po 6 :dance:
Izabelka se zase poslednich par tydnu pravidelne potenti po 4 ranni ale pak jeste usne- do doby nez prijde do loznice druhy satan :roll:

Holky jeste muze byt hur :mrgreen:
Tušila jsem vše, co jsi napsala, ale takhle černé na bílém mě to zabíjíííí. :-D Zatím nemám ozkoušený ten čas, protože když se měnil na podzim, byla tak malinká, že jí to bylo fuk, ovšem teď…

Hele změna času pomáhá fakt jen na pár dní, u nás tak cca 3 dny. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
14.3.11 21:11

Tak jsem si hodila na facebook fotky Bětky ve vlňáčcích a nějak mi do toho rodina kecá, že proč na léto má takový gaťata :-D - no holt naše pamperskující rodina :) nechápou mě :nevim:

• Citovat
  • Upravit
22590
14.3.11 21:16

A jeste si pamatuji ze zmena casu byla pro Denisku v tomhle nizkem veku docela zatez…snazila jsem se ji dat spat proste v ten jeji cas,ale ona absolutne nemohla vydrzet do 18 do koupani a byla neskutecne protivna a trvalo nam tak 14 dni nez si zvykla a pretocila se. Byl to boj :zed: ale ted jak je starsi tak uz zmeny vubec nevnima a normalne se pretoci stejne jako hodinky :-) ,vyzkouseno letos vicekrat,pac cestou na pevninu se nam vzdy posune cas o hodinu. Tak jsem ted zvedava na Izabelku,pac ta nese velice tezce kdyz se nejde koupat hned v 18,prakticky uderem 17 uz je hooodne protivna a jde videt ze se tesi na ten jeji ritual.

Achdarku manza je teda dobrej machr :mrgreen: ,to je jako ma tchyne a pak se strasne divila,ze jsou pleny na zdimani :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.3.11 21:17
petka.konecna píše:
Tak jsem si hodila na facebook fotky Bětky ve vlňáčcích a nějak mi do toho rodina kecá, že proč na léto má takový gaťata :-D - no holt naše pamperskující rodina :) nechápou mě :nevim:

To nechape nikdo kdo nelatkuje :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.3.11 21:19
petka.konecna píše:
Mirii píše:
Jo a muj balik, na Islandu o nem vedi a pslou ho rovnou sem k nam,ale zatim k nim prej nedorazil.....tak nevim zda nedorazil na tu konkretni pobocku ci vubec na Island :zed: no ted uz to nema cenu resit a snad se ho dockam aspon do prazdnin :pocitac:
Aby ti Izabelka s těch plínek nevyrostla :think: anebo tam máš jednovelikostní?

Mam tam 3 z Fleru a 3 anavky,takze vsechno jednovelikostni :dance:
Ja stejne jako blazen kazdej den smiruju postaka zda nenese balik, to je vam vzdycky pak takove zklamani :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.3.11 21:20

Katy ty mas taky na ten farmers pech :zed:
Ta ceska posta je vazne vykvet :cert:

Me nejvic stve,ze nemuzu nic delat, kdybych mohla aspon zjistit kterej osel na poste nezna zemepis ale tam se niceho nedovolas :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
14.3.11 21:21

petko: Tak rodině nech ušít taky a poznají proč. :-)

Já chci právě koupit na léto shortiesky, když už mám longiesky. :lol:

Mirii: Já jsem na to svoje dívče zvědavá, jak bude vstávat.
Máš to trápení s balíčkem. Tak snad se brzo objevííííí. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
14.3.11 21:23

Jo a kočena moje si zeblila před spaním body a polodupačky (farmeří) a tak dostala nové pyžamko farmeří, oranžovozelené s žirafkou. :srdce: Doufám, že se jí bude dobře spát, je to sice 80/86, ale aspoň jí to vydrží. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
14.3.11 21:27

Já právě plánuju jedny ty vlňáky vzít ukázat mamce, chci koupit vlnu (asi na zlaticka.cz) a chci jí poprosit aby nám upletla dlouhé na zimu :) - tak jsem zvědavá co na to řekne, bez tak řekne vem si jehlice, plést umíš (umím jen hladce a neumím udělat začátek a konec) a udělej si :) :)

No brácha se hned zeptal jestli to není zbytečné na léto ty vlňáky :) a teta to taky tak nějak zbytečně komentuje :) - EDIT - proto na facebook nedávám plínečkovou fotogalerii bo to by byli komentáře :roll:

• Citovat
  • Upravit
4254
14.3.11 21:30
petka.konecna píše:
Já právě plánuju jedny ty vlňáky vzít ukázat mamce, chci koupit vlnu (asi na zlaticka.cz) a chci jí poprosit aby nám upletla dlouhé na zimu :) - tak jsem zvědavá co na to řekne, bez tak řekne vem si jehlice, plést umíš (umím jen hladce a neumím udělat začátek a konec) a udělej si :) :)No brácha se hned zeptal jestli to není zbytečné na léto ty vlňáky :) a teta to taky tak nějak zbytečně komentuje :)

tak si je odeber z přátel a máš to vyřešený :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
14.3.11 21:33
Oskárek píše:
petka.konecna píše:
Já právě plánuju jedny ty vlňáky vzít ukázat mamce, chci koupit vlnu (asi na zlaticka.cz) a chci jí poprosit aby nám upletla dlouhé na zimu :) - tak jsem zvědavá co na to řekne, bez tak řekne vem si jehlice, plést umíš (umím jen hladce a neumím udělat začátek a konec) a udělej si :) :)No brácha se hned zeptal jestli to není zbytečné na léto ty vlňáky :) a teta to taky tak nějak zbytečně komentuje :)
tak si je odeber z přátel a máš to vyřešený :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tož to né, to bych zase neviděla fotky jejich dětí :) :)

• Citovat
  • Upravit
4742
15.3.11 10:23

Holky, to je paráda, plíny se suší venku… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení