Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
lenholka píše:zuzanecka81 píše:zuzi ja se tem nausnicim taky vyhejbam i kdyz uz bych ji mela nechat nastrelit ale proste na to psychicky nemam
ahoj!
tak my máme za sebou tyranu, neluška už má naušnice. teda děs. byl tam s ní taťka, já bych jí to nastřelit nedala…jak je to teda s těma vkládačkama do hambáčů? co dáváte?tak ze bych taky poslala chlapa??
Tak je nedávej vůbec ne? Proč dítě zbytečně trápit?
Bruni my uz prave nausnice dostali od chlapovy segry
tak ted vazne nevim jak se k tomu postavit ale moc se mi nechce, taky jsem rikala az sama bude chtit ptz je jasny ze jednou je chtit bude, ale zase si rikam, cim dyl tim lip, jednak je to ucho uz vetsi a jednak ja mam katastroficky vidiny jak si tu nausnici nekde jako prcek az bude litat vytrhne ![]()
ivuska.h píše:lenholka píše:Tak je nedávej vůbec ne? Proč dítě zbytečně trápit?zuzanecka81 píše:zuzi ja se tem nausnicim taky vyhejbam i kdyz uz bych ji mela nechat nastrelit ale proste na to psychicky nemam
ahoj!
tak my máme za sebou tyranu, neluška už má naušnice. teda děs. byl tam s ní taťka, já bych jí to nastřelit nedala…jak je to teda s těma vkládačkama do hambáčů? co dáváte?tak ze bych taky poslala chlapa??
ivusko ja vedela ze mi to napises
ale mas recht ![]()
jinak ja sundavam nausnice, mam pecky visaci, a mala se mi za ne pravidelne vesi tak aby mi to usi ustaly tak je radsi sundam a poridim nejaky prtavky co budou jenom na lalucku pac bez nausnic si to zase nedovedu predstavit
Brunifid píše:zuzanecka81 píše:A cože máš za zázrak?
nosítko je pro mě neskutečná pohoda oproti prudě s kočárem po schodech a v mhd!
Já včera vzala do Tesca šátek, na parkovišti jsem navázala a pohoda, malá v krámě usnula a byla moc hodná
no přece beco! stejný jako mirii ![]()
lenholka píše:ivuska.h píše:ivusko ja vedela ze mi to napiseslenholka píše:Tak je nedávej vůbec ne? Proč dítě zbytečně trápit?zuzanecka81 píše:zuzi ja se tem nausnicim taky vyhejbam i kdyz uz bych ji mela nechat nastrelit ale proste na to psychicky nemam
ahoj!
ale mas recht
No jo, já jsem známý anti-píchač ![]()
Jo mimochodem, zkoušela jsem si včera na veletrhu nosící mikinu Angel Wings (http://www.angel-wings.cz/…-s-napletem/) a je fakt skvělá. Měla jsem vel. S a byla mi dobře, což me dost překvapilo, obvykle mívám M. I rukávy mi byly dostatečně dlouhé a krásně to obepne zadek a nikam netáhne
Navázaného jsem měla na břiše svého mladšího nošence, který mi vydržel i v tom mumraji hodinu a půl spát.
Příspěvek upraven 14.03.11 v 13:50
lenholka píše:ivuska.h píše:ivusko ja vedela ze mi to napiseslenholka píše:Tak je nedávej vůbec ne? Proč dítě zbytečně trápit?zuzanecka81 píše:zuzi ja se tem nausnicim taky vyhejbam i kdyz uz bych ji mela nechat nastrelit ale proste na to psychicky nemam
ahoj!
ale mas recht
jasně, prď na to! já bych se na to taky vyprdla, ale honza to zas chtěl. tak snad to fofrem zapomene. i když teda řev byl srovnatelný s očkováním… a to jí ještě párkrát čeká ![]()
ivuska.h píše:lenholka píše:ivuska.h píše:ivusko ja vedela ze mi to napiseslenholka píše:Tak je nedávej vůbec ne? Proč dítě zbytečně trápit?zuzanecka81 píše:zuzi ja se tem nausnicim taky vyhejbam i kdyz uz bych ji mela nechat nastrelit ale proste na to psychicky nemam
ahoj!
ale mas recht
No jo, já jsem známý anti-píchač
Jo mimochodem, zkoušela jsem si včera na veletrhu nosící mikinu Angel Wings (http://www.angel-wings.cz/…-s-napletem/) a je fakt skvělá. Měla jsem vel. S a byla mi dobře, což me dost překvapilo, obvykle mívám M. I rukávy mi byly dostatečně dlouhé a krásně to obepne zadek a nikam netáhne
Příspěvek upraven 14.03.11 v 13:50Navázaného jsem měla na břiše svého mladšího nošence, který mi vydržel i v tom mumraji hodinu a půl spát.
tak nosící oblečení se chystám pořídit až na další zimu. do té doby budu improvizovat
mikinka fakt pěkná! ![]()
lenholka píše:
Bruni my uz prave nausnice dostali od chlapovy segrytak ted vazne nevim jak se k tomu postavit ale moc se mi nechce, taky jsem rikala az sama bude chtit ptz je jasny ze jednou je chtit bude, ale zase si rikam, cim dyl tim lip, jednak je to ucho uz vetsi a jednak ja mam katastroficky vidiny jak si tu nausnici nekde jako prcek az bude litat vytrhne
No právě, když jí to teď lupnou o milimetr jinam, ucho vyroste a bude to mít jak já. Pecku si vůbec vzít nemůžu, mám to píchlý hrozně vysoko, můžu mít leda kruhy nebo něco bimbacího, což zas překáží, takže to furt sundavám. A co mám malou, ani nenandavám.
Až bude ucho větší, je větší pravděpodobnost, že to píchnou líp, si myslím. Jen ať naušničky taky jednou má, je to hezký, ale teď prostě ne, nic by z toho neměla a co si o tom kdo myslí, je mi jedno. Akorát by jí to překáželo - při kojení mi leží ouškem na ruce, ať mi nikdo netvrdí, že to nevadí, taky by mě tlačila náušnice. Furt se vrtí, 90% oblečení je přes hlavu, atd. atd. atd.
A jestli někdo koupí nevhodný dárek, má to blbý, měl se zeptat. To skorotchýně se na ty naušničky ptala, takže jsem jí ušetřila peněženku včas.
ještě že mám kluka a nemusím náušničky řešit. Holčina u nás v diskusi nechala nastřelit a samozřejmě byly totálně křivý, tak to nechala znovu píchnout. Obecně, čím později, tím líp. Do většího ucha se líp strefuje.A lepší až po očkování, kdyby se to zanítilo. Prý to píchají i na ušním (ale tam to právě zvorali) tak babo raď.
Brunifid píše:lenholka píše:No právě, když jí to teď lupnou o milimetr jinam, ucho vyroste a bude to mít jak já. Pecku si vůbec vzít nemůžu, mám to píchlý hrozně vysoko, můžu mít leda kruhy nebo něco bimbacího, což zas překáží, takže to furt sundavám. A co mám malou, ani nenandavám.
Bruni my uz prave nausnice dostali od chlapovy segrytak ted vazne nevim jak se k tomu postavit ale moc se mi nechce, taky jsem rikala az sama bude chtit ptz je jasny ze jednou je chtit bude, ale zase si rikam, cim dyl tim lip, jednak je to ucho uz vetsi a jednak ja mam katastroficky vidiny jak si tu nausnici nekde jako prcek az bude litat vytrhne
Až bude ucho větší, je větší pravděpodobnost, že to píchnou líp, si myslím. Jen ať naušničky taky jednou má, je to hezký, ale teď prostě ne, nic by z toho neměla a co si o tom kdo myslí, je mi jedno. Akorát by jí to překáželo - při kojení mi leží ouškem na ruce, ať mi nikdo netvrdí, že to nevadí, taky by mě tlačila náušnice. Furt se vrtí, 90% oblečení je přes hlavu, atd. atd. atd.
A jestli někdo koupí nevhodný dárek, má to blbý, měl se zeptat. To skorotchýně se na ty naušničky ptala, takže jsem jí ušetřila peněženku včas.
Přesně tak… Nám chtěla náušnice koupit babička, ale naštěstí se zeptala, tak místo nich koupila řetízek s přívěskem, který holt bude Klárka nosit, až na to bude mít dost rozumu. Mě stejně připadají náušnice na miminech divné, prostě aby mimino nosilo šperky…
ahoj!
ale mas recht
Hmm tak mě nepřipadá trápení, to že dám dítěti nastřelitnaušnice, dle mě menší trápení, než jeden odběr krve.
ELi byla při nastřelování v pohodě, měla už ted 10měsíců, vadilo jí jen to, že na ní někdo cizí chtěl šahat, ale samotné nastřelení byla úplná pohoda. To při braní CRP z prstíku řve teda podstatně více.
ivusko, kdypak budou další plínky? nechápu, ale poslední 2,3 příhozy plínek jsem propásla, neb mi vůbec nedorazil email se zprávou o novinkách ![]()
zuzanecka81 píše:
ivusko, kdypak budou další plínky? nechápu, ale poslední 2,3 příhozy plínek jsem propásla, neb mi vůbec nedorazil email se zprávou o novinkách
Opět koncem týdne… Po posledních dvou doplněních jsem mail ani neposílala, protože toho bylo celkem málo (teď v pátek jen 100 ks) a než jsem dovkládala a začla smolit ten mail, tak byla většina těch zajímavých kusů pryč. ![]()
A cože máš za zázrak?
Já včera vzala do Tesca šátek, na parkovišti jsem navázala a pohoda, malá v krámě usnula a byla moc hodná