Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Flyingfrog píše:ivuska.h píše:Asi si ji dám na noční stolek.Sufik píše:Leda palička na maso
potomek se mi začal budit s rozbřeskem… bez ohledu na to, že jedl třeba před hodinou. A to máme zatažený závěsy. Pomůže něco?Mně se fakt ve 4:26 (kdy se probudila dneska) vstávat nechce.
neboj bude se posunovat čas
tak to bude pak 5:26 ![]()
mabis píše:Flyingfrog píše:neboj bude se posunovat časivuska.h píše:Asi si ji dám na noční stolek.Sufik píše:Leda palička na maso
potomek se mi začal budit s rozbřeskem… bez ohledu na to, že jedl třeba před hodinou. A to máme zatažený závěsy. Pomůže něco?Mně se fakt ve 4:26 (kdy se probudila dneska) vstávat nechce.
tak to bude pak 5:26
Tím si nejsem jistá
- svítat bude přes léto dřív, děti budou vstávat dřív a pozdě chodit spát .:(
Koukam ze resite spani
damy nechci vas zkkamat,ale dle me zkusenosti a zkusenosti jinych
1. Cim pozdeji jde dite spat( od sve obvykle puvodni uspavaci doby),tim drive vstava ![]()
2. Muzes udelat jakou chces tmu,nepomuze! Dite ma svuj budik v hlave a smitec!
3. Posun casu neni zachrana,dite si to rychle pretoci zpet ![]()
Nase stasri vstava pravidelne kolem 5, byla doba kdy vstavala i ve 4, ted jsme stastni kdyz vstane po 6 ![]()
Izabelka se zase poslednich par tydnu pravidelne potenti po 4 ranni ale pak jeste usne- do doby nez prijde do loznice druhy satan ![]()
Holky jeste muze byt hur ![]()
Oskárek píše:
kdo perete v mýdlovém slizu - když jsem v něm omylem vyprala fleec, obnoví se jeho funkce po vyprání v něčem jiném?
A to mluvis o flisakach na zadek?
Mne prijde logicky,ze by to melo po vyprani v necem normalnim zase byt ok, prece jen se to mydlo vypere pryc ![]()
Ivus a na ty softsheelove bundy od AW jsi nekoukala?
Na ty mikyny jsem uz slysela chvalu…
Mirii píše:
Jo, dívala jsem se na ně, ale nezkoušela. Ušité byly na pohled hezky, ale nevím, jak sedí na člověku.
Nedočítám ![]()
ZAregistrovala jsem naušničky. Poli je nemá a dokud si sama neřekne, tak ani mít nebude.
Akorát řeším, že je chce Tobík
Chce mít naušnice jako máma.
Mirii píše:
Koukam ze resite spanidamy nechci vas zkkamat,ale dle me zkusenosti a zkusenosti jinych
1. Cim pozdeji jde dite spat( od sve obvykle puvodni uspavaci doby),tim drive vstava
2. Muzes udelat jakou chces tmu,nepomuze! Dite ma svuj budik v hlave a smitec!
3. Posun casu neni zachrana,dite si to rychle pretoci zpet![]()
Nase stasri vstava pravidelne kolem 5, byla doba kdy vstavala i ve 4, ted jsme stastni kdyz vstane po 6
Holky jeste muze byt hur
Izabelka se zase poslednich par tydnu pravidelne potenti po 4 ranni ale pak jeste usne- do doby nez prijde do loznice druhy satan
Mirii, svatá pravda! ![]()
ivuska.h píše:Mirii píše:Jo, dívala jsem se na ně, ale nezkoušela. Ušité byly na pohled hezky, ale nevím, jak sedí na člověku.
Tak to asi vyzkousim sama,pokud se mi teda R ozve,zatim nic ![]()
Jo a muj balik, na Islandu o nem vedi a pslou ho rovnou sem k nam,ale zatim k nim prej nedorazil.....tak nevim zda nedorazil na tu konkretni pobocku ci vubec na Island
no ted uz to nema cenu resit a snad se ho dockam aspon do prazdnin ![]()
Achdarek píše:
Akorát řeším, že je chce TobíkChce mít naušnice jako máma.
Mirii píše:
Jo a muj balik, na Islandu o nem vedi a pslou ho rovnou sem k nam,ale zatim k nim prej nedorazil.....tak nevim zda nedorazil na tu konkretni pobocku ci vubec na Islandno ted uz to nema cenu resit a snad se ho dockam aspon do prazdnin
Aby ti Izabelka s těch plínek nevyrostla
anebo tam máš jednovelikostní?
Mirii píše:
Jo a muj balik, na Islandu o nem vedi a pslou ho rovnou sem k nam,ale zatim k nim prej nedorazil.....tak nevim zda nedorazil na tu konkretni pobocku ci vubec na Islandno ted uz to nema cenu resit a snad se ho dockam aspon do prazdnin
Aby jste si je ještě užili…
Mirii - s tím balíkem je to teda neskutečný. ![]()
A ještě si musím postěovat na manžela. Včera byl celý den s dětmi s rodičů. Celkem za celý den spotřeboval 3 plenky
![]()