Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brunifid
14.3.11 12:29

A tohle bude naše nabarvená vlna na longiesky :palec:

• Citovat
  • Upravit
16492
14.3.11 12:32

TAk jedna pro vás a zbytek na rajčeti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
14.3.11 12:39

ty jo ta oveckova je fakt nadhernaaaaaaa uaaaa :srdce: tu musim mit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
14.3.11 12:50

a tohle jsou naše ovečky (jsem si teda šila…) škoda, že látky nebylo víc, jen na jednu plínku. Ale už mám objednanou látku s dráčkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
14.3.11 12:50

dráčci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
14.3.11 12:54
Brunifid píše:
Holky, to je hrozné s těmi alergiemi. Já sežeru všechno, v množství nejlépe větším než malém, maximálně je mi pak blbě z přežrání a nemůžu hodinu dýchat. Bych si toho měla pořádně vážit, koukám.
Vůbec vám to nezávidím :-(

Važ. :-) Ale já tohle mohla taky, až dokojím, tak budu moct taky. :-)

Majo: Krásné ovečky. :-) :palec:

Já teď mlsně koukám na jednu plínu na Zuzčiných stránkách, když on by mě fakt zabil. :cry: Na druhou stranu, když to vypadá, že je budu moct dávat na noc, třeba povolí. :-D

Sufiku: Ti dráčci jsou krásní! Juuva, taková plína by se mi líbila. :-)

Jo a budu asi chodit plavat s dcérou každý den (haha, je mi jasné, že to nepůjde), ale ona od 10:30 spí! Že by to bylo tím, že vstávat chtěla už v 4:30? Ukecali jsme ji s chlapem po 45min uspávání, že aspoň do šesti. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
14.3.11 13:07
M-a-j-a píše:
TAk jedna pro vás a zbytek na rajčeti :-)

Úžasné! Taky jsem je ulovila, další s kterou se budu muchlovat! :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
14.3.11 13:08
Sufik píše:
dráčci

Krásné látky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
14.3.11 13:10

Fly taky mas nespavce co…respektive ranni ptace… me se ted mala budila asi 3 tydny mezi 5-6 :zed: jsem byla uplne mrtva…
dneska po dlooouhy dobe vstavala pred 7 :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
14.3.11 13:20

ahoj!
tak my máme za sebou tyranu, neluška už má naušnice. teda děs. byl tam s ní taťka, já bych jí to nastřelit nedala…

jak je to teda s těma vkládačkama do hambáčů? co dáváte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
14.3.11 13:26
zuzanecka81 píše:
ahoj!
tak my máme za sebou tyranu, neluška už má naušnice. teda děs. byl tam s ní taťka, já bych jí to nastřelit nedala…jak je to teda s těma vkládačkama do hambáčů? co dáváte?

zuzi ja se tem nausnicim taky vyhejbam i kdyz uz bych ji mela nechat nastrelit ale proste na to psychicky nemam :nevim: tak ze bych taky poslala chlapa??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
14.3.11 13:31

Fly, Májo - a to co vy teďkom nejíte, to nebudou jíst celý život holky? Anebo je šance že to zmizí ta alergie?

Zuzanečko, Lenholko - já už bych taky chtěla dát malé náušničky, ale nějak se pořád nemám k tomu abych tam s ní zašla. A chlap je úplně proti náušnicím, takže toho tam poslat nemůžu. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4509
14.3.11 13:36

petko tak to mas dobry, to ja bych byla rada kdyby mi chlap rekl,ze je nenechame pichnout…bavili jsme se o tom, rekla jsem ze taky je nemusime davat, rekl mi nemusime, ale je mi jasny ze kdyby to bylo na nem tak uz je mala davno ma hlavne proto ze babicky se budou ptat proc je jeste nema a musela bych vysvetlovat proc jsem je jako nedala… teda ja bych moc nevysvetlovala, rekla bych proste ze jsem nechtela a basta ale to by byly porad otazky ale proooooc :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
14.3.11 13:39

to u nás zas chlap naušnice chtěl, tak musel na nastřelování s ní.
jinak: měla jsem jí v nosítku. a vydržela 15 minut v buse, pak byla tyrana, pak asi 15 minut venku a dalších 10 minut v buse prochrněla a prochrněla i dalších 10 minut cestou pěšky domů. a dokonce chrněla dál, když jsem jí doma vytáhla :mrgreen: nosítko je pro mě neskutečná pohoda oproti prudě s kočárem po schodech a v mhd! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
14.3.11 13:39
lenholka píše:
hlavne proto ze babicky se budou ptat proc je jeste nema a musela bych vysvetlovat proc jsem je jako nedala… teda ja bych moc nevysvetlovala, rekla bych proste ze jsem nechtela a basta ale to by byly porad otazky ale proooooc :zed:

Pavlínce je jedna babička chtěla kupit k vánocům. Přemýšlela jsem o tom a ve finále jsem jí řekla, ať je nekupuje, že ouška dávat píchat nebudu. Prostě bych malou litovala, necháme to, až bude sama chtít, klidně až půjde do školky, uvidíme. Já na nich netrvám, sama mám píchlý uši blbě a mylsím, že čím dýl se to udělá, tím větší šance, že to střelej nějak inteligentně.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí