Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
mám to napsané pod metříkem…Dorotka ![]()
no,dávám ji látkovky od včerejška-byla jsem si pro balíček na veletrhu a jelikož je malá 4kilová,svrchnáčky jso teda moc
takže ji mám jen v kalhotkách…na noc a ven dávám umělý..zatím..hledám ted ref na kapsovky..které jsou podle vás dobrý
petka.konecna píše:
Májo, David říkal že jsme stejné - plíny a golfáč- já jsem ještě nedostala povolení ho vůbec vybírat, pořád slyším že je to zbytečné.
Peti však jsi slyšela mojeho chlapa? Oni ti chlapi vůbec nechápou, jak jsou některé věci důležité
![]()
Flyingfrog píše:
Zuzko: Super fotka.Nelinka je taková krásná a má pěknou hlavu.
Tady jsou farmeří maskáče.
ty jsou fakt pěkný! já zatím ještě tahám dupajdy a polodupajdy z kojenecke-obleceni, ale až z toho neluše vyroste, jdu do maskáčů taky ![]()
ty jsi blázen
a jakou hlavu má teda asi tak steluška?
je krásná a má supr háro! ![]()
Mirii píše:
Zuzko ale ty nejsou farmers,ne?
mirii, ne, to jsou pšonský dupajdy z kojenecke-obleceni.eu - za ty prachy, no nekup to ![]()
macinka85 píše:
hledám ted ref na kapsovky..které jsou podle vás dobrý
já mám teda zkušenost jen bum genius kapsovkama, ale taky jsem si je kupovala podle referencí od holek a jsou supr! ![]()
holky k těm veletrhum…koncem brezna bude v letnanech for kids, byva tam brana k detem, haipa daipa, mamaja - ty tam maji vzdycky pop in, obcas bum hugger, mummys touch a vyrobky babyidea mozna i manymonths. pak vim urcite, ze tam bude prodejce beca - mam od nich volne vstupenky ![]()
My jsme teda loni na for kids byli a bylo tam toho méně než ted v Brně. Byla sem z toho zklamaná ![]()
jj, neni tam toho moc. ale ja nemam sanci se dostat nikde do kramu - jedine do prahy - kde bych si to mohla osahat, takze tady je vic prodejcu najednou a navic maji slevy. jeste tam vlastne byly popoliny.
byla jsem v tam v dobe, kdy jsme s latkovanim zacinali a dost mi to pomohlo, u vsech plinko-stanku jsem se na vsechno zeptala ![]()
ale jestli nekdo shani kokretni kocarek atd. tak pro nej to moc neni…
no a vstup i parkovny zadarmo, tak lepsi jet nez do prahy a shanet to tam…
vetsina vystavovatelu nabizi el. poukazy na vstup zdarma. beco mi primo zaslalo volne vstupenky
Oskárek píše:
jj, neni tam toho moc. ale ja nemam sanci se dostat nikde do kramu - jedine do prahy - kde bych si to mohla osahat, takze tady je vic prodejcu najednou a navic maji slevy. jeste tam vlastne byly popoliny.
byla jsem v tam v dobe, kdy jsme s latkovanim zacinali a dost mi to pomohlo, u vsech plinko-stanku jsem se na vsechno zeptala
ale jestli nekdo shani kokretni kocarek atd. tak pro nej to moc neni…
no a vstup i parkovny zadarmo, tak lepsi jet nez do prahy a shanet to tam…
Tak to teda koukám. My jsme teda minulý rok platili 120 za parkování a každý 100 za vstupenku.
auto nechavame na P+R, takze ne uplne zdarma, ale par korun
el. vouchery urcite loni nabizela mamaja a malvik, letos jsem to u nich jeste nevidela, tak jsem zkusila to beco a poslali mi postou vstupenky zadarmo
Oskárek píše:
el. vouchery urcite loni nabizela mamaja a malvik, letos jsem to u nich jeste nevidela, tak jsem zkusila to beco a poslali mi postou vstupenky zadarmo
10,– na den
je to u metra
cca 500m od výstaviště ![]()
Oskárek píše:
už jsem v nějaké betynce nebo něčem podobným viděla 50% slevu ![]()