Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14106
12.3.11 20:46
zuzanecka81 píše:
Flyingfrog píše:
Zuzko: A nevíš, odkud to máslo a kokosák objednávaly na tom BC?
hele na té pixle je to psané německy, takže asi někde z deutschlandu :nevim:

Aaaha. Jsem tam pročetla tu diskuzi a jako hrozně moc věcí mě z toho láká. :-) Takže jsem si pečlivě poznamenala, kdy bude další objednávka. :-) Te´d tady provoňuju byt svojí osobou pomazanou máslem. :-)

ivusko: OK, tak to já si to zase pěkně zaplatím akždé zvlášť. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
12.3.11 20:47
zelazuzu píše:
ivuska.h píše:
Jinak jsem před chvílí přišla z veletrhu. Krom toho, že mě děsně bolí nohy z záda (jsem si blbec na celodenní stání vzala boty s totálně plochou podrážkou a vnitřkěm), mám 2× tepláky Farmers a tričko z té nové kolekce (s modrou), jarní bundu pro Ondru, turecké kalhoty pro Klárku, dvoje punčochy, jedny ponožky, lacláče a klobouček an léto :zed: :zed: Příště jdu bez peněz.Lidí se nám u plínek zastavovalo dost, reakce vesměs dobré, jen ty dámské vložky většinu lidí malinko zaskočily :lol: A stavilo se i pár zdejších :kytka:

No já jdu zítra ve sportovním..takže i kvalitní boty a jak to tak čtu, tak ještě že s sebou budu mít chlapa, jinak bych nechtěla vidět, kolik bych utratila peněz :lol: ..

Na vložky lidi ještě nejsou zvyklí…mě to ještě před rokem přišlo jako hodně divná záležitost. Nechala jsem si u Tebe ušít 2intimky a říkala jsem si že u nich to zůstane, ale néé..teď už i ty krásné vložky sama používám :palec: ..Lidi si potřebují zvyknout :-)

No neboj, ono to tam zas tak super není. Plíny prakticky žádné (jen Mamaja tam měla Pop In a Bumhuggery, pak stánek Bambino Mio a pár kousků těch nových Sladkých Opic či jak se to…), zajímavé oblečení Farmers a Dita Tábor (ti mají i krásné fusaky)… Jinak samé kočárky, postýlky, autosedačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
12.3.11 20:49
Mirii píše:
Mahja píše:
Mirii, co tvůj cestovatelský balíček?

Dobre ze se ptas :palec: balicek se pry udajne neztratil a lezi na islandske poste. Proc tam porad lezi nikdo netusi a ani kdy pujde balicek k nam ci zpet :nevim: adresa je pry uvedena spravne, jen nejakej dement jej proste hodil na spatny vozik :zed:
Mne spadl kamen ze srdce a jdu hledat cisla na Island a v pondeli to urgovat. Tak snad opravdu je balik na svete :dance:

Ivo nebyla ses kouknout u AW? Jestli si neokukovala nove softsheel bundy :?:
Nebo vubec nekdo odtud zda je neokukoval?

No vidíš, na ty jsem zapomněla, přitom jsem tam dnes s Rehanou vykecávala :lol: Okoukla jsem všechny jejich věci, mají to moc hezky ušité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
12.3.11 20:52
Flyingfrog píše:
zuzanecka81 píše:
Flyingfrog píše:
Zuzko: A nevíš, odkud to máslo a kokosák objednávaly na tom BC?
hele na té pixle je to psané německy, takže asi někde z deutschlandu :nevim:

Aaaha. Jsem tam pročetla tu diskuzi a jako hrozně moc věcí mě z toho láká. :-) Takže jsem si pečlivě poznamenala, kdy bude další objednávka. :-) Te´d tady provoňuju byt svojí osobou pomazanou máslem. :-)

ivusko: OK, tak to já si to zase pěkně zaplatím akždé zvlášť. :-)

jj, koukám, že v květnu! tak to pak dáme nějak dohromady, ne? mě taky láká víc věcí a určitě budou stejně supr, jako to máslo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
12.3.11 21:13
ivuska.h píše:
zelazuzu píše:
ivuska.h píše:
Jinak jsem před chvílí přišla z veletrhu. Krom toho, že mě děsně bolí nohy z záda (jsem si blbec na celodenní stání vzala boty s totálně plochou podrážkou a vnitřkěm), mám 2× tepláky Farmers a tričko z té nové kolekce (s modrou), jarní bundu pro Ondru, turecké kalhoty pro Klárku, dvoje punčochy, jedny ponožky, lacláče a klobouček an léto :zed: :zed: Příště jdu bez peněz.Lidí se nám u plínek zastavovalo dost, reakce vesměs dobré, jen ty dámské vložky většinu lidí malinko zaskočily :lol: A stavilo se i pár zdejších :kytka:

No já jdu zítra ve sportovním..takže i kvalitní boty a jak to tak čtu, tak ještě že s sebou budu mít chlapa, jinak bych nechtěla vidět, kolik bych utratila peněz :lol: ..

Na vložky lidi ještě nejsou zvyklí…mě to ještě před rokem přišlo jako hodně divná záležitost. Nechala jsem si u Tebe ušít 2intimky a říkala jsem si že u nich to zůstane, ale néé..teď už i ty krásné vložky sama používám :palec: ..Lidi si potřebují zvyknout :-)
No neboj, ono to tam zas tak super není. Plíny prakticky žádné (jen Mamaja tam měla Pop In a Bumhuggery, pak stánek Bambino Mio a pár kousků těch nových Sladkých Opic či jak se to…), zajímavé oblečení Farmers a Dita Tábor (ti mají i krásné fusaky)… Jinak samé kočárky, postýlky, autosedačky.

Ivuš ještě tam měli české oblečení Vlček. Kpupila jsem tam malé nádherné šaty :-) Vyfotím až bude víc času :-)
No plín tam moc nebylo.
Jo a taky jsme se byli podívat do druhého pavilonu na hračky a ty byly taky super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
13.3.11 05:51
Mirii píše:
Mahja píše:
Mirii, co tvůj cestovatelský balíček?

Dobre ze se ptas :palec: balicek se pry udajne neztratil a lezi na islandske poste. Proc tam porad lezi nikdo netusi a ani kdy pujde balicek k nam ci zpet :nevim: adresa je pry uvedena spravne, jen nejakej dement jej proste hodil na spatny vozik :zed:
Mne spadl kamen ze srdce a jdu hledat cisla na Island a v pondeli to urgovat. Tak snad opravdu je balik na svete :dance:

Ivo nebyla ses kouknout u AW? Jestli si neokukovala nove softsheel bundy :?:
Nebo vubec nekdo odtud zda je neokukoval?

Ty jo, tak on tam porad lezi?! Jsem si rikala, jestli uz nedorazil k tobe… Naivka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
13.3.11 07:30

Mirii: To je dobrá zpráva, že balíček existuje :palec: Držím tedy palce dál. To si bouchnem dětský šampáňo, až Ti přijde, ne? :lol:

• Citovat
  • Upravit
4509
13.3.11 07:32
Brunifid píše:
Mirii: To je dobrá zpráva, že balíček existuje :palec: Držím tedy palce dál. To si bouchnem dětský šampáňo, až Ti přijde, ne? :lol:

to jsem zvedava jestli to zase neposlou jinam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
13.3.11 07:34

Mirii tak to je dobře, že se balíček našel :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
13.3.11 08:03

Tak nám akorát na veletrhu pán zamotal hlavu ještě více s autosedačkami než jsme jí zamotanou měli :) - jinak jsme koupili krosničku na hory, a chtěli jsme ohrádku a to mě zklamalo páč největší tam měli nějakých 80×80cm a to můžu malou dát rovnou do postýlky. Takže hledám na netu větší :)

• Citovat
  • Upravit
13376
13.3.11 08:12

ahoj,tak veletrh byl pěkný,ale s chlapama už nejedeme :cert: :cert: :cert: známí vybírali kočárek,když ho vybrali,rozdělili jsme se,my si daly gofra a že půjdeme pěkně pomalu vše obkouknout a oni přišli,že mají projitý rybářský i modělářský a že jedeme domů..tak já začala lítat a hledat Ivušku. no ani hračky jsem neviděla :cry: stihla jsem koupit u vlčka akorát šátek na hlavu :-( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
13.3.11 08:32
macinka85 píše:
ahoj,tak veletrh byl pěkný,ale s chlapama už nejedeme :cert: :cert: :cert: známí vybírali kočárek,když ho vybrali,rozdělili jsme se,my si daly gofra a že půjdeme pěkně pomalu vše obkouknout a oni přišli,že mají projitý rybářský i modělářský a že jedeme domů..tak já začala lítat a hledat Ivušku. no ani hračky jsem neviděla :cry: stihla jsem koupit u vlčka akorát šátek na hlavu :-( .

maci to si ale musíš umět zařídit :-) Třeba chůap věděl, že si to tam chci projít a i když ho to tam už nebavilo, tak prostě trpě a neřekl ani bůů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
13.3.11 08:34

Peti no ty ohrádky tam nebyly :-( To byla škoda. Ale zase tam bylo krásné oblečení :-) JSem cestou domů manželovi říkala, že bych chtěla mít hodně peněz :-)
V kolik jste dorazili domů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
13.3.11 08:36

A já jsem se tam zamilovala do tohohle kočárku http://www.handypraha.cz/…-detail.html
JEnže to asi za tu cenu neprojde. Jedině, že bych prodala všechny plínky :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
13.3.11 08:49

Máji my jsme byli ještě v Olympii na tu bundu, a najedli jsme se tam, malá se taky najedla a doma jsme byli chvilku po šesté :) Celodenní výlet :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí