Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
zuzanecka81 píše:Flyingfrog píše:hele na té pixle je to psané německy, takže asi někde z deutschlandu
Zuzko: A nevíš, odkud to máslo a kokosák objednávaly na tom BC?
Aaaha. Jsem tam pročetla tu diskuzi a jako hrozně moc věcí mě z toho láká.
Takže jsem si pečlivě poznamenala, kdy bude další objednávka.
Te´d tady provoňuju byt svojí osobou pomazanou máslem. ![]()
ivusko: OK, tak to já si to zase pěkně zaplatím akždé zvlášť. ![]()
zelazuzu píše:ivuska.h píše:
Jinak jsem před chvílí přišla z veletrhu. Krom toho, že mě děsně bolí nohy z záda (jsem si blbec na celodenní stání vzala boty s totálně plochou podrážkou a vnitřkěm), mám 2× tepláky Farmers a tričko z té nové kolekce (s modrou), jarní bundu pro Ondru, turecké kalhoty pro Klárku, dvoje punčochy, jedny ponožky, lacláče a klobouček an léto![]()
Příště jdu bez peněz.Lidí se nám u plínek zastavovalo dost, reakce vesměs dobré, jen ty dámské vložky většinu lidí malinko zaskočily
A stavilo se i pár zdejších
No já jdu zítra ve sportovním..takže i kvalitní boty a jak to tak čtu, tak ještě že s sebou budu mít chlapa, jinak bych nechtěla vidět, kolik bych utratila peněz
Na vložky lidi ještě nejsou zvyklí…mě to ještě před rokem přišlo jako hodně divná záležitost. Nechala jsem si u Tebe ušít 2intimky a říkala jsem si že u nich to zůstane, ale néé..teď už i ty krásné vložky sama používám..
..Lidi si potřebují zvyknout
No neboj, ono to tam zas tak super není. Plíny prakticky žádné (jen Mamaja tam měla Pop In a Bumhuggery, pak stánek Bambino Mio a pár kousků těch nových Sladkých Opic či jak se to…), zajímavé oblečení Farmers a Dita Tábor (ti mají i krásné fusaky)… Jinak samé kočárky, postýlky, autosedačky.
Mirii píše:Mahja píše:
Mirii, co tvůj cestovatelský balíček?Dobre ze se ptas
Ivo nebyla ses kouknout u AW? Jestli si neokukovala nove softsheel bundybalicek se pry udajne neztratil a lezi na islandske poste. Proc tam porad lezi nikdo netusi a ani kdy pujde balicek k nam ci zpet
adresa je pry uvedena spravne, jen nejakej dement jej proste hodil na spatny vozik
Mne spadl kamen ze srdce a jdu hledat cisla na Island a v pondeli to urgovat. Tak snad opravdu je balik na svete
Nebo vubec nekdo odtud zda je neokukoval?
No vidíš, na ty jsem zapomněla, přitom jsem tam dnes s Rehanou vykecávala
Okoukla jsem všechny jejich věci, mají to moc hezky ušité.
Flyingfrog píše:zuzanecka81 píše:Flyingfrog píše:hele na té pixle je to psané německy, takže asi někde z deutschlandu
Zuzko: A nevíš, odkud to máslo a kokosák objednávaly na tom BC?Aaaha. Jsem tam pročetla tu diskuzi a jako hrozně moc věcí mě z toho láká.
ivusko: OK, tak to já si to zase pěkně zaplatím akždé zvlášť.Takže jsem si pečlivě poznamenala, kdy bude další objednávka.
Te´d tady provoňuju byt svojí osobou pomazanou máslem.
jj, koukám, že v květnu! tak to pak dáme nějak dohromady, ne? mě taky láká víc věcí a určitě budou stejně supr, jako to máslo ![]()
ivuska.h píše:zelazuzu píše:No neboj, ono to tam zas tak super není. Plíny prakticky žádné (jen Mamaja tam měla Pop In a Bumhuggery, pak stánek Bambino Mio a pár kousků těch nových Sladkých Opic či jak se to…), zajímavé oblečení Farmers a Dita Tábor (ti mají i krásné fusaky)… Jinak samé kočárky, postýlky, autosedačky.ivuska.h píše:
Jinak jsem před chvílí přišla z veletrhu. Krom toho, že mě děsně bolí nohy z záda (jsem si blbec na celodenní stání vzala boty s totálně plochou podrážkou a vnitřkěm), mám 2× tepláky Farmers a tričko z té nové kolekce (s modrou), jarní bundu pro Ondru, turecké kalhoty pro Klárku, dvoje punčochy, jedny ponožky, lacláče a klobouček an léto![]()
Příště jdu bez peněz.Lidí se nám u plínek zastavovalo dost, reakce vesměs dobré, jen ty dámské vložky většinu lidí malinko zaskočily
A stavilo se i pár zdejších
No já jdu zítra ve sportovním..takže i kvalitní boty a jak to tak čtu, tak ještě že s sebou budu mít chlapa, jinak bych nechtěla vidět, kolik bych utratila peněz
Na vložky lidi ještě nejsou zvyklí…mě to ještě před rokem přišlo jako hodně divná záležitost. Nechala jsem si u Tebe ušít 2intimky a říkala jsem si že u nich to zůstane, ale néé..teď už i ty krásné vložky sama používám..
..Lidi si potřebují zvyknout
Ivuš ještě tam měli české oblečení Vlček. Kpupila jsem tam malé nádherné šaty
Vyfotím až bude víc času ![]()
No plín tam moc nebylo.
Jo a taky jsme se byli podívat do druhého pavilonu na hračky a ty byly taky super ![]()
Mirii píše:Mahja píše:
Mirii, co tvůj cestovatelský balíček?Dobre ze se ptas
Ivo nebyla ses kouknout u AW? Jestli si neokukovala nove softsheel bundybalicek se pry udajne neztratil a lezi na islandske poste. Proc tam porad lezi nikdo netusi a ani kdy pujde balicek k nam ci zpet
adresa je pry uvedena spravne, jen nejakej dement jej proste hodil na spatny vozik
Mne spadl kamen ze srdce a jdu hledat cisla na Island a v pondeli to urgovat. Tak snad opravdu je balik na svete
Nebo vubec nekdo odtud zda je neokukoval?
Ty jo, tak on tam porad lezi?! Jsem si rikala, jestli uz nedorazil k tobe… Naivka.
Mirii: To je dobrá zpráva, že balíček existuje
Držím tedy palce dál. To si bouchnem dětský šampáňo, až Ti přijde, ne? ![]()
Brunifid píše:
Mirii: To je dobrá zpráva, že balíček existujeDržím tedy palce dál. To si bouchnem dětský šampáňo, až Ti přijde, ne?
to jsem zvedava jestli to zase neposlou jinam
Tak nám akorát na veletrhu pán zamotal hlavu ještě více s autosedačkami než jsme jí zamotanou měli
- jinak jsme koupili krosničku na hory, a chtěli jsme ohrádku a to mě zklamalo páč největší tam měli nějakých 80×80cm a to můžu malou dát rovnou do postýlky. Takže hledám na netu větší ![]()
ahoj,tak veletrh byl pěkný,ale s chlapama už nejedeme
známí vybírali kočárek,když ho vybrali,rozdělili jsme se,my si daly gofra a že půjdeme pěkně pomalu vše obkouknout a oni přišli,že mají projitý rybářský i modělářský a že jedeme domů..tak já začala lítat a hledat Ivušku. no ani hračky jsem neviděla
stihla jsem koupit u vlčka akorát šátek na hlavu
.
macinka85 píše:
ahoj,tak veletrh byl pěkný,ale s chlapama už nejedeme![]()
![]()
známí vybírali kočárek,když ho vybrali,rozdělili jsme se,my si daly gofra a že půjdeme pěkně pomalu vše obkouknout a oni přišli,že mají projitý rybářský i modělářský a že jedeme domů..tak já začala lítat a hledat Ivušku. no ani hračky jsem neviděla
stihla jsem koupit u vlčka akorát šátek na hlavu
.
maci to si ale musíš umět zařídit
Třeba chůap věděl, že si to tam chci projít a i když ho to tam už nebavilo, tak prostě trpě a neřekl ani bůů.
Peti no ty ohrádky tam nebyly
To byla škoda. Ale zase tam bylo krásné oblečení
JSem cestou domů manželovi říkala, že bych chtěla mít hodně peněz ![]()
V kolik jste dorazili domů?
A já jsem se tam zamilovala do tohohle kočárku http://www.handypraha.cz/…-detail.html
JEnže to asi za tu cenu neprojde. Jedině, že bych prodala všechny plínky
![]()
Máji my jsme byli ještě v Olympii na tu bundu, a najedli jsme se tam, malá se taky najedla a doma jsme byli chvilku po šesté
Celodenní výlet ![]()