Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Peti příště mu tam nalep lístečky s popisem ![]()
Je ale šikovný
Dostne dneska pochvalu (jestli vás potkáme)
Já si teda stěžovat nemůžu. Plínu nachystám můj malou přebalí a je mu jedno jestli je pokaděná nebo ne.
Ven můžu jít kdykoliv, ale mám jen určitý čas kvůli kojení.
petka: Pojď udělat výměnu manželek, ať změníš názory na to, co je ideální a co ne. To mne by ani nenapadlo být někde do desíti večer a nechat chlapovi dítě, natož s pokynem, aby vykoupal ![]()
tak dnes konečně vyšel můj deníček o látkovkách… co na něj říkáte? ![]()
Tak to me by napadlo byt nekde do 22h, ani by chlap nemusel dostavat pokyn, koupe stejne on.
Potiz je, vecer chce ditko me a navic kojim a odstrikavat mi uz nejde. ![]()
pomeranca píše:
tak dnes konečně vyšel můj deníček o látkovkách… co na něj říkáte?
A kde si ho můžu přečíst? Neposlala jsi odkaz ![]()
Zuzu: Denicky jsou na uvodni strance a nebo primo zalozka denicky ![]()
tak ac je to blbe tak musim rict ze mam neskutecny pocit uspokojeni, ptz vcera jsem chlapovi rekla, ze davame jednorazovky aby se ji uklidnila prdka, mel samozrejme takovy vsevedouci pohledy a ted jsem malou rozbalila po hodce a je zas osypana jako delo…
dneska jeste skocim asi do dmky pro babylove katata abych nedavala ty pampersky a uvidim co to udela…
ale zatim teda zmena zadna…uff
Lenholka hele my jsme osypaný furt, neřeším
a po jednorázovce to má horší… i můj Dr. říkal, že se to prostě srovná až odplenkujem a jedný co je možný ji držet v maximálním suchu…
Lenholko to je pech s tou prdelkou,ale ted aspon vis,ze to neni reakce na pleny - hnusky ci latka, ja uz bych ani ty babylove nezkousela…myslim,ze budes mit prdelku olezlou ze vseho
ja bych porad prebalovala a vetrala a vetrala…
mabis píše:
Lenholka hele my jsme osypaný furt, neřešíma po jednorázovce to má horší… i můj Dr. říkal, že se to prostě srovná až odplenkujem a jedný co je možný ji držet v maximálním suchu…
fakticky porad jste?? ja myslela ze to polevilo casem…
ona ma silene citlivou kuzi a obavam se ze bude alergik jako prase…po chlapovi…
Mirii to vis ze vetram, ale kdyz mi chrni tak ji nebudim, to dava dopo vetsinou 2 hodky… i kdyz ted ma nejaky nespaci obdobi… ale na podlozce jsem ji ted mela, nacurala pod sebe a hnedka se na kacene kde ji to steklo osypala
tkz nez jsem ji dala na zem mela „jenom“ trisla a ted uz i kaca…desny..
Lenholko to mě mrzí, že vás to pořád drží ![]()
Maxík včera sám od sebe udělal v kuchyni šest krůčků ![]()
lenholka: to je mi fakt líto, že to pořád nechce zmizet. A o nějaké alergii na jídlo jsi přemýšlela?
nebo že by byla alergická na moč? To je fakt divný ![]()
barbulka: šikulka ![]()
pomeranca píše:
lenholka: to je mi fakt líto, že to pořád nechce zmizet. A o nějaké alergii na jídlo jsi přemýšlela?nebo že by byla alergická na moč? To je fakt divný
barbulka: šikulka
ty alergie na jidlo me napadly, hlavne teda vcera jsem mela cokoladu tak jestli to taky neni tim… nejak jsem se nedokazala udrzet ![]()
jinak ma asi agresivni moc ptz jak si curne tak se osypava no ale co s tim to vazne nevim..
ten jinej druh plen jeste zkusim abych mela argument u doktorky, ze jsem nepouzila jenom jedny, stejne by mi rekla at zkusim zmenit znakcu..
Zelazuzu - je to lepší než na začátku, to jí dal jednou kalhotovku a nedal ty svrchňáky
Zlepšuje se 
Ideální to není - koupal tak po třetí za celý půl rok, přebaloval snad podruhé, pokaděnou poprvé
(ale to byl jenom takový bobeček, ona řádně kadí ráno a pak jen bobkuje jak zajíc
)
A byla jsem na bowlingu - byla se mnou i malá i manžel - byla to akce z práce (pracujeme v jedné firmě), no a on s malou tam byli asi jen hodinu a pak jeli domů a já jsem tam byla do nějakých 22h kdy se to rozpouštělo
- fakt vydařený večer