Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14106
11.3.11 22:08

Jsem pomalá. :-D

Majo, ale já bych tam fakt nekoukala, budeš plakat, protože mají fakr krásné oblečení. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
Katy2 píše:
M-a-j-a píše:
Holky hoďte odkaz na farmers na t jsem ještě nenarazila, tak nevím o co jde :oops: :-D
To bych fakt nedělala, ale teda když tak prosíš, tak taky www.farmers.cz , hlavně ty kolekce Choco, Braun a Navy, to je fak krása. :mrgreen:

Katy děkuji. V pohodě já odolám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
asha píše:
Katy2 píše:
M-a-j-a píše:
Holky hoďte odkaz na farmers na t jsem ještě nenarazila, tak nevím o co jde :oops: :-D
To bych fakt nedělala, ale teda když tak prosíš, tak taky www.farmers.cz , hlavně ty kolekce Choco, Braun a Navy, to je fak krása. :mrgreen:
Ty jsi potvora :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Já? Nikdy :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
11.3.11 22:09
asha píše:
Flyingfrog píše:
asho: Tak růžový maskáč bych nerozdýchala já. :-) Má je tmavé. :-)Maji: www.farmers.cz
Jen pockej zajici! 8-)

Já nechci nic růžového, budu ji muset ukecat, že je to fuj barva. :-) Jenže i tak toho má dost, protože lidi, co mi něco pro ni přinesou, tak růžové, naposled tchýně růžovou deku (přežila jsem barvu jen kvůli tomu, že jsou na ní kočky), plus nějaké oblečení z druhé ruky, taky růžová. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.3.11 22:10
M-a-j-a píše:
Katy2 píše:
M-a-j-a píše:

Presne moje slova :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A skoro litr v tahu…ale uz to prebolelo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
11.3.11 22:11
Katy2 píše:
AAa když už tady někdo nakousnul ten Fler, tak tohle jsem dnes objednala ELišci, příjde příští týden. :mrgreen:
http://www.fler.cz/…jaro-1468791

Náádhera :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.3.11 22:12
Flyingfrog píše:
asha píše:
Flyingfrog píše:
asho: Tak růžový maskáč bych nerozdýchala já. :-) Má je tmavé. :-)Maji: www.farmers.cz
Jen pockej zajici! 8-)
Já nechci nic růžového, budu ji muset ukecat, že je to fuj barva. :-) Jenže i tak toho má dost, protože lidi, co mi něco pro ni přinesou, tak růžové, naposled tchýně růžovou deku (přežila jsem barvu jen kvůli tomu, že jsou na ní kočky), plus nějaké oblečení z druhé ruky, taky růžová. :zed:

U nas je brutalni ruzovy obdobi snad od dvou let. Proste jiny barvy jsou OSKLIVE! Jsem stastna, ze aspon nosi modrou bundu a kalhoty po brachovi, i kombosku vzala, jinak by mne asi omyli. Ale sedy puncochace s cernyma pruhama ani nahodou! :zed:
A vcera si vybrala sustak na bundu…tmave ruzovy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.3.11 22:12
asha píše:
M-a-j-a píše:
Katy2 píše:
M-a-j-a píše:
Presne moje slova :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A skoro litr v tahu…ale uz to prebolelo :mrgreen:

Jo, jo u nás kdyby jen litr. :roll: :roll: :roll: Já rovnou tři. :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.3.11 22:13
Katy2 píše:
asha píše:
M-a-j-a píše:
Katy2 píše:
M-a-j-a píše:
Presne moje slova :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A skoro litr v tahu…ale uz to prebolelo :mrgreen:
Jo, jo u nás kdyby jen litr. :roll: :roll: :roll: Já rovnou tři. :roll: :roll: :roll:

No to u nas nehrozi, ja musim varit z toho, co mam na ucte :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.3.11 22:15
asha píše:
Katy2 píše:
asha píše:
M-a-j-a píše:
Katy2 píše:
M-a-j-a píše:
Jo, jo u nás kdyby jen litr. :roll: :roll: :roll: Já rovnou tři. :roll: :roll: :roll:
No to u nas nehrozi, ja musim varit z toho, co mam na ucte :mrgreen:

Hele já prodala kočár, no tak že byly prachy na farmers, ale taky jsem je mohla utratit i za něco jiného a ne za pár kousků hadrů. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.3.11 22:15

Coz mi pripomina, ze bych mohla prodat kocar :think:  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.3.11 22:16
asha píše:
Coz mi pripomina, ze bych mohla prodat kocar :think: :mrgreen:
:lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
12.3.11 03:00

Ale co prodám já? :-) Můj hlubokáč už z druhé ruky koupený střelím max za 500. :-( :mrgreen: To by nebylo moc hadrů. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
12.3.11 07:14

Dobré ráno, tak anavy jsem nestihla, páč jsem byla po půl roce poprvé ve společnosti a o malou se staral manžel :pankac: a rovnou dvě perličky :)

Prvně měl nachystanou Anavy AIO, sundal ze zadku normální anavku (mimochodem pokaděnou :pankac: ), a nasadil jí AIO a ještě jí na to dal flísové svrchňáky, páč usoudil že ta AIO vypadá stejně jako ta co jí sundal, tudíž na to patří ještě kalhotky :) - pak mi říkal že alespoň měla dvojí jištění. A přišla jsem na to tak, že ležela ta použitá AIO zabalená ve svrchňákách na kýblu na pleny, protože nevěděl co má do toho kýble dát, jestli oboje nebo jen to modré.

Na noc měla nachystanou ŠD a na to HD flísáky - no a ráno vybaluju a HD byli opačně, prostě to co se dává na prdelku měla vepředu a celé tak divně zapnuté - člověk by ani nevěřil že to jde poplést :) - ale už večer mi hlásil že ty červené kalhotky jsou nějaké divné že jí tam odstávají křidýlka (tak jsem nechápala jak to myslí, ale ráno jsem to teda pochopila).

Ale jinak se postaral vzorně - okoupal, nakrmil, uložil :) :)

• Citovat
  • Upravit
2064
12.3.11 07:28

Petko ti chlapi jsou všichni stejní :mrgreen: ..Můj zas kdysi dal svrchňáky na Itti Bitti - no ale furt lepší, něž kdyby je nedal tam kam má že :palec: .

Jinak máš moc šikovného chlapa. Ten můj malou nikdy nekoupal, ale zase s ní dělá plno jiných věcí - nejlepší věc z toho je, že ji vezme třeba na 2hodiny na procházku a já mám klid - resp klid na uklízení :twisted: .

Na Anavy kašli - koupíš příště - ikdyž ještě tam něco zbylo :wink: .

No a byla jsi kde? Doufám, že aspoň pořádně zablbnout s kamarády :dance: ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure