Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Mahjo: tak my jezdíme do Polska v létě na zeleninový trh(docela často), jinak do baráku dveře a plovoučky jenom tam, vyplatilo se to víc, potraviny jsem tam ještě nenakupovala ![]()
M-a-ja: a ty jsi okdud ze SMkraje?
Katy koukala jsem že taky šiješ, chcem potom s Paloškem objednat zase nějaký materiál ze šijemdětem, ale až bude bymbus.froté, tak jestli nechceš taky při jedné objednávce, ale tenhle měsíc by to už nebylo
ankasz píše:
Mahjo: tak my jezdíme do Polska v létě na zeleninový trh(docela často), jinak do baráku dveře a plovoučky jenom tam, vyplatilo se to víc, potraviny jsem tam ještě nenakupovala![]()
Katy koukala jsem že taky šiješ, chcem potom s Paloškem objednat zase nějaký materiál ze šijemdětem, ale až bude bymbus.froté, tak jestli nechceš taky při jedné objednávce, ale tenhle měsíc by to už nebylo
ankasz no já už asi šít nebudu, ono ELi už sem ta chodí na nočník a plín mám momentálně asi dost, ale až budete objednávat, tak dej vědět, možná si to do té doby zase rozmyslím. ![]()
Katy2 píše:ankasz píše:ankasz no já už asi šít nebudu, ono ELi už sem ta chodí na nočník a plín mám momentálně asi dost, ale až budete objednávat, tak dej vědět, možná si to do té doby zase rozmyslím.
Mahjo: tak my jezdíme do Polska v létě na zeleninový trh(docela často), jinak do baráku dveře a plovoučky jenom tam, vyplatilo se to víc, potraviny jsem tam ještě nenakupovala![]()
A co ty moje tepláčky
- nebudou?
![]()
Zuzu, mabis: Peru v persil gelu a dávám ho ještě o třetinu méně než je doporučené dávkování a spokojenost. ![]()
Ale asi nemáme moc špinavé prádlo.
![]()
Holky, vy se máte s tím Polskem. Plus Zuzka tuším zase může do Německa. Jsem v blbé části ČR. ![]()
zelazuzu píše:Katy2 píše:A co ty moje tepláčkyankasz píše:ankasz no já už asi šít nebudu, ono ELi už sem ta chodí na nočník a plín mám momentálně asi dost, ale až budete objednávat, tak dej vědět, možná si to do té doby zase rozmyslím.
Katy koukala jsem že taky šiješ, chcem potom s Paloškem objednat zase nějaký materiál ze šijemdětem, ale až bude bymbus.froté, tak jestli nechceš taky při jedné objednávce, ale tenhle měsíc by to už nebylo![]()
![]()
- nebudou?
![]()
![]()
No tepláčky jsem jedny šila, ale nějak se nepovedly, teda udělala jsem nízký pas, tak že pro příště si musím dát bacha, no ale na to jsem brala látku z normální galanterky. ![]()
mabis píše:zelazuzu píše:nn bylo v nějaké studii prokázaný, že prášek má lepší praví účinnost než ten gel
Fly ale to je jen můj pocit..On možná pere stejně, ale jsem asi proti gelům zaujatá - nevím..Já mám pocit že jakýkoli gel není to co prášek, takže na mě nedej a klidně gel zkus
.
No ja prave cetla studii, kde to bylo presne naopak. Prave slo o to horsi rozpousteni vctetne tech plnidel. To si pak vyber ![]()
Tak u nas se objevila zahadna vyrazka, hodila jsem to v plen…ale nevite nekdo?
Detem se v poslednich dnech udelala divna vyrazka, nejdriv jsem tomu nevenovala pozornost, mely to jen na hrbetech rukou, sucha kuze. Ted jsem koukla na malou a ma cerveny drsny hrbety rukou a pruh cerveny hruby kuze na kazdym predlokti, na spodni strane. Kluk to ma jen na hrbetech rukou. ![]()
asha píše:
Detem se v poslednich dnech udelala divna vyrazka, nejdriv jsem tomu nevenovala pozornost, mely to jen na hrbetech rukou, sucha kuze. Ted jsem koukla na malou a ma cerveny drsny hrbety rukou a pruh cerveny hruby kuze na kazdym predlokti, na spodni strane. Kluk to ma jen na hrbetech rukou.
Hmm a nikde jinde to nemají? Mě tohle dělá voda.
![]()
Tak plínky mi dnes dorazily až kolem 6. večer a pak jsme hned jeli do OBI, takže jdu vkládat až teď… No, aspoň mám minipařeniště a semínka ![]()
M-a-j-a píše:
Mahjo chtěla jsem tě poprosit, mohla by ses jen kouknout kolik stojí v Polsku probiotika BioGaia?
KOukám, že se nás tu sešlo hodně ze SM kraje
biogaia v podstatě stojí stejně jak u nás
u nich se prodává 5ml a tady 10ml
proto to vypadá že tady stojí 600,– a je to hrozně drahý, navíc musí být v ledničce
jinak nám se ted osvědčilo Apo Baby Probio - nemusí být v lednici, jsou to sáčky co se vysypo do mlíka nebo do něčeho jinýho ![]()
Katy2 píše:asha píše:Hmm a nikde jinde to nemají? Mě tohle dělá voda.
Detem se v poslednich dnech udelala divna vyrazka, nejdriv jsem tomu nevenovala pozornost, mely to jen na hrbetech rukou, sucha kuze. Ted jsem koukla na malou a ma cerveny drsny hrbety rukou a pruh cerveny hruby kuze na kazdym predlokti, na spodni strane. Kluk to ma jen na hrbetech rukou.![]()
Prave, ze jen na tech hrbetech to vypadalo jako od vody a mrazu… ale to predlokti?
Je to cerveny, ohraniceny pruh.
asha píše:Katy2 píše:Prave, ze jen na tech hrbetech to vypadalo jako od vody a mrazu… ale to predlokti?asha píše:Hmm a nikde jinde to nemají? Mě tohle dělá voda.
Detem se v poslednich dnech udelala divna vyrazka, nejdriv jsem tomu nevenovala pozornost, mely to jen na hrbetech rukou, sucha kuze. Ted jsem koukla na malou a ma cerveny drsny hrbety rukou a pruh cerveny hruby kuze na kazdym predlokti, na spodni strane. Kluk to ma jen na hrbetech rukou.![]()
Hele já to mám obvykle taky tak, že to začíná na hřebte a jde to pak až na předloktí. ![]()
Katy2 píše:asha píše:Hele já to mám obvykle taky tak, že to začíná na hřebte a jde to pak až na předloktí.Katy2 píše:Prave, ze jen na tech hrbetech to vypadalo jako od vody a mrazu… ale to predlokti?asha píše:Hmm a nikde jinde to nemají? Mě tohle dělá voda.
I kdyz si ho nemejes? (no nekdy asi jo
)
Ze to maji oba najednou, mne napadaji samy infekcni veci…