Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6271
11.3.11 20:14

Mahjo: tak my jezdíme do Polska v létě na zeleninový trh(docela často), jinak do baráku dveře a plovoučky jenom tam, vyplatilo se to víc, potraviny jsem tam ještě nenakupovala :nevim:

M-a-ja: a ty jsi okdud ze SMkraje?

Katy koukala jsem že taky šiješ, chcem potom s Paloškem objednat zase nějaký materiál ze šijemdětem, ale až bude bymbus.froté, tak jestli nechceš taky při jedné objednávce, ale tenhle měsíc by to už nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.3.11 20:16
ankasz píše:
Mahjo: tak my jezdíme do Polska v létě na zeleninový trh(docela často), jinak do baráku dveře a plovoučky jenom tam, vyplatilo se to víc, potraviny jsem tam ještě nenakupovala :nevim:

Katy koukala jsem že taky šiješ, chcem potom s Paloškem objednat zase nějaký materiál ze šijemdětem, ale až bude bymbus.froté, tak jestli nechceš taky při jedné objednávce, ale tenhle měsíc by to už nebylo

ankasz no já už asi šít nebudu, ono ELi už sem ta chodí na nočník a plín mám momentálně asi dost, ale až budete objednávat, tak dej vědět, možná si to do té doby zase rozmyslím. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
11.3.11 20:18
Katy2 píše:
ankasz píše:

Katy koukala jsem že taky šiješ, chcem potom s Paloškem objednat zase nějaký materiál ze šijemdětem, ale až bude bymbus.froté, tak jestli nechceš taky při jedné objednávce, ale tenhle měsíc by to už nebylo
ankasz no já už asi šít nebudu, ono ELi už sem ta chodí na nočník a plín mám momentálně asi dost, ale až budete objednávat, tak dej vědět, možná si to do té doby zase rozmyslím. :lol:

A co ty moje tepláčky :cry: :cry: :cry: - nebudou? :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
11.3.11 20:28

Zuzu, mabis: Peru v persil gelu a dávám ho ještě o třetinu méně než je doporučené dávkování a spokojenost. :-)
Ale asi nemáme moc špinavé prádlo. :think: :mrgreen:

Holky, vy se máte s tím Polskem. Plus Zuzka tuším zase může do Německa. Jsem v blbé části ČR. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.3.11 20:28
zelazuzu píše:
Katy2 píše:
ankasz píše:

ankasz no já už asi šít nebudu, ono ELi už sem ta chodí na nočník a plín mám momentálně asi dost, ale až budete objednávat, tak dej vědět, možná si to do té doby zase rozmyslím. :lol:
A co ty moje tepláčky :cry: :cry: :cry: - nebudou? :cry: :cry: :cry:

No tepláčky jsem jedny šila, ale nějak se nepovedly, teda udělala jsem nízký pas, tak že pro příště si musím dát bacha, no ale na to jsem brala látku z normální galanterky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.3.11 20:31
mabis píše:
zelazuzu píše:
Fly ale to je jen můj pocit :-)..On možná pere stejně, ale jsem asi proti gelům zaujatá - nevím..Já mám pocit že jakýkoli gel není to co prášek, takže na mě nedej a klidně gel zkus :-).
nn bylo v nějaké studii prokázaný, že prášek má lepší praví účinnost než ten gel ;)

No ja prave cetla studii, kde to bylo presne naopak. Prave slo o to horsi rozpousteni vctetne tech plnidel. To si pak vyber :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.3.11 20:33

Tak u nas se objevila zahadna vyrazka, hodila jsem to v plen…ale nevite nekdo?
Detem se v poslednich dnech udelala divna vyrazka, nejdriv jsem tomu nevenovala pozornost, mely to jen na hrbetech rukou, sucha kuze. Ted jsem koukla na malou a ma cerveny drsny hrbety rukou a pruh cerveny hruby kuze na kazdym predlokti, na spodni strane. Kluk to ma jen na hrbetech rukou. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.3.11 20:39
asha píše:
Detem se v poslednich dnech udelala divna vyrazka, nejdriv jsem tomu nevenovala pozornost, mely to jen na hrbetech rukou, sucha kuze. Ted jsem koukla na malou a ma cerveny drsny hrbety rukou a pruh cerveny hruby kuze na kazdym predlokti, na spodni strane. Kluk to ma jen na hrbetech rukou. :think:

Hmm a nikde jinde to nemají? Mě tohle dělá voda. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
11.3.11 20:40

Tak plínky mi dnes dorazily až kolem 6. večer a pak jsme hned jeli do OBI, takže jdu vkládat až teď… No, aspoň mám minipařeniště a semínka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
11.3.11 20:41
M-a-j-a píše:
Mahjo chtěla jsem tě poprosit, mohla by ses jen kouknout kolik stojí v Polsku probiotika BioGaia?
KOukám, že se nás tu sešlo hodně ze SM kraje :mrgreen:

biogaia v podstatě stojí stejně jak u nás ;) u nich se prodává 5ml a tady 10ml ;) proto to vypadá že tady stojí 600,– a je to hrozně drahý, navíc musí být v ledničce ;) jinak nám se ted osvědčilo Apo Baby Probio - nemusí být v lednici, jsou to sáčky co se vysypo do mlíka nebo do něčeho jinýho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
11.3.11 20:44

naše anavky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.3.11 20:45
Katy2 píše:
asha píše:
Detem se v poslednich dnech udelala divna vyrazka, nejdriv jsem tomu nevenovala pozornost, mely to jen na hrbetech rukou, sucha kuze. Ted jsem koukla na malou a ma cerveny drsny hrbety rukou a pruh cerveny hruby kuze na kazdym predlokti, na spodni strane. Kluk to ma jen na hrbetech rukou. :think:
Hmm a nikde jinde to nemají? Mě tohle dělá voda. :think: :nevim:

Prave, ze jen na tech hrbetech to vypadalo jako od vody a mrazu… ale to predlokti? :think: Je to cerveny, ohraniceny pruh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.3.11 20:48
asha píše:
Katy2 píše:
asha píše:
Prave, ze jen na tech hrbetech to vypadalo jako od vody a mrazu… ale to predlokti? :think: Je to cerveny, ohraniceny pruh.

Hele já to mám obvykle taky tak, že to začíná na hřebte a jde to pak až na předloktí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.3.11 20:49

Tak co, kdo už nakupuje? Jsou tam hezké AIO. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.3.11 20:50
Katy2 píše:
asha píše:
Katy2 píše:
asha píše:
Prave, ze jen na tech hrbetech to vypadalo jako od vody a mrazu… ale to predlokti? :think: Je to cerveny, ohraniceny pruh.
Hele já to mám obvykle taky tak, že to začíná na hřebte a jde to pak až na předloktí. :nevim:

I kdyz si ho nemejes? (no nekdy asi jo :mrgreen: )
Ze to maji oba najednou, mne napadaji samy infekcni veci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure